- 17 Temmuz 2014
- 602
- 140
- 83
- 31
- Konu Sahibi shudaninciler
-
Fotoğraf görmüş.:)onlar yatıyor,sense ordan geçerken görüyorsun yattıklarını..nasıl bu yer yahu burası
ya biz cok uzun zamandır beraberiz bnım kardesımle kardesıde yasıt ve grusurler ama banada hep gorup duyarsam soylemem gerektgını soyler. dha lıseyede yenı gectı aılesınden bırı bıle duysa emınım cok kızar ee abısı duyuncada kardesımın bıldıgını anlar kardesımınde bana anlattıgını bilir .... ay ne karısık yazdım yaaa :)bence hiç karışmayın. onların ailevi sorunları kendilerini ilgilendirir...
bn foto gordum yatıyor derkn yanyana bı yerde uzanıp cekınmısler ben gormedımkı cekınırkenonlar yatıyor,sense ordan geçerken görüyorsun yattıklarını..nasıl bir yer yahu burası
Canım genç bunlar sen şimdi onu tam ergenliğin ortasında abisine ispiyonlarsan ve abisi sert tepki verirse,sana haklı olarak kızar.ya biz cok uzun zamandır beraberiz bnım kardesımle kardesıde yasıt ve grusurler ama banada hep gorup duyarsam soylemem gerektgını soyler. dha lıseyede yenı gectı aılesınden bırı bıle duysa emınım cok kızar ee abısı duyuncada kardesımın bıldıgını anlar kardesımınde bana anlattıgını bilir .... ay ne karısık yazdım yaaa :)
evet fena sallamışım..demek kulaktan kulağa böyle degısıyor olaylar:))Fotoğraf görmüş.:)
abısıne soylemıcem zaten en azından kızı uyarsam dıye dusunuyorum. abısı duyarsada kardesını uyardım derımCanım genç bunlar sen şimdi onu tam ergenliğin ortasında abisine ispiyonlarsan ve abisi sert tepki verirse,sana haklı olarak kızar.
sen nasıl gördün,nerden buldun fotoyubn foto gordum yatıyor derkn yanyana bı yerde uzanıp cekınmısler ben gormedımkı cekınırken
ya biz cok uzun zamandır beraberiz bnım kardesımle kardesıde yasıt ve grusurler ama banada hep gorup duyarsam soylemem gerektgını soyler. dha lıseyede yenı gectı aılesınden bırı bıle duysa emınım cok kızar ee abısı duyuncada kardesımın bıldıgını anlar kardesımınde bana anlattıgını bilir .... ay ne karısık yazdım yaaa :)
Bence hiçbir şey söyleme uyarılcak pek bir şey yok,çocuk daha onlar.abısıne soylemıcem zaten en azından kızı uyarsam dıye dusunuyorum. abısı duyarsada kardesını uyardım derım
kardesım vatsup tan gosterdı kızın sevgılısının vatsup ındansen nasıl gördün,nerden buldun fotoyu
en azından kızı uyarsam fotoyu kaldırmaları için ?Karisma net! Ben seni anliyorum
Emin ol sen kotu olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?