Lütfen çözüm önerisi

E_m_i

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2017
41
5
1
36
Eşim annesini cok seviyor .Kadın hala oglunu yönetme çabası içerisinde.ben annesi hakkinda eleştride bulunsam kıyameti koparıyor.Ben mi fazla abartiyorum cok takiyorum acaba ne yapmaliyim hic kimsem yok bir cozum onerisi olan var mi nasil bir yol izlemeliyim

Annem var da ne kadar cozum uretebilir anne sonucta uzmek istemiyorum

Hic arkadasim yok konusup rahatliyim derdimi paylasayim ablam abim kardesim yok

Evet tabii anneniz duyarsa üzülebilir niye arkadaşınız yok aslında böyle durumlarda arkadaş iyi gelebilir:)

Benim bir tanıdığım var aynı sizin gibi arkasında ne abisi ne ablası var böyle olunca hayat onun için daha zorlaşıyor tabi

Ailem arkamda dursaydı belki böyle olmazdı 6 senedir bulumduğum yere gelmediler oğlum doğdu gelmediler kayinvalidem geldi bakti o da psikolojimi bozdu

Anneyi ortadan kaldirin.

Bakin annesiyle yasit degilsiniz annesini tabi ki koruyacak. Yaris halinde hissetmezseniz daha mutlu olursunuz.

Hayır,ben değil ama bi arkadaşım aynı sizin yaşadığınız sorunları yaşıyor ve yavaş yavaş üstesinden gelmeye başladı

Hatalarınızı eşinize söylüyor. . Eşiniz ne diyor peki ??

Taktik değiştir ilk önce kaynanı eleştirerek hele de eşine bir yere varamassın

Kıziyor bana esim sonra esime donup ben sana soyledim ama sen insallah kizmamissindir diyor bir insan oglunu tanimaz mi abartiyormuyum acaba

Kaynana istiyor ben ne dersem o olsun sabah erken kalksin temizliği yapsin gelinlik yapsin o zaman tamamen ele geciriyor gibi geliyor bana

Bide yanınız da mı şikayet ediyor himm . Neyi şikayet ediyor surat mi asiyorsunuz laf mı söylüyorsunuz yada kv ile kavga mı ediyorsunuz da eşiniz kızıyor. .

Kaynana istiyor ben ne dersem o olsun sabah erken kalksin temizliği yapsin gelinlik yapsin o zaman tamamen ele geciriyor gibi geliyor bana
O kadar da değil yanii. Yeri geldiğinde yap ama onu sözlerinle memnun et ,şöyle bir laf vardır dilinle ağırla diye sende onu yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…