Lütfen çözüm önerisi

Bide yanınız da mı şikayet ediyor himm . Neyi şikayet ediyor surat mi asiyorsunuz laf mı söylüyorsunuz yada kv ile kavga mı ediyorsunuz da eşiniz kızıyor. .
Ya işin komik tarafi da bu ya evde meyve sebze bozulsa soyler misafiri eve biyur etmesem soyler evde yanlis bisey yapsam soyler esim de pimpirik hemen celallaniyor

Ah kuzum hiç üzülme, çoğu kadının yaşadığı sorunlar bunlar üstesinden gelmeye bak hele bir de çocuk barsa daha güçlü olmalısın
Ya hiç sorma cocuk var onu da tuvalete alistiriyorum o da ogrenemiyor butun sinirimi ona aktariyorum sonra cok uzuluyorum

Annesi iyi kalpliymis ben kotuymusum annesi yuzunden cehenneme gidecekmisim insan degilmisim

Anlaşılan beraber yaşıyorsunuz sıkıntı orada . Kv ler geneli böyle efen püften yer ararlar da eşinizin ona uymaması lazım ..
Bir daha yanınızda şikayet ederse susmayın sakin sakin bana değilde niye oğluna söylüyorsun de .. evin küçük çocuğu gibi şikayet ediyorsun sende laf söylüyorsun de .. yakisiyormu hiç de. Eğer hataysa yaptığım şey kızım bunu böyle yapmasan diye uyarsan olmuyor mu .. filan de eşinin yanında soyle ikisine birden.. belki anlarlar

Eşinle hiç konuştun mu bunları hep annene mi hak verir

Kaynana bana da siyluyor bunlari beraber yasamiyoruz da kisin geliyorlar sen benim kizimsin ben iyi olmanizi istiyorum boyle yapma diyor yonetmek istiyor yani tamam anne denilecek ben de onu yapamiyorum iste

Evet bir cok konuda annesine hak veriyor cunku annemin niyetini biliyorum diyor

Annesi melek mis tabi...

ona de ki iyi niyetli olsa çocukmuşum gibi efen püften şeyleri sana şikayet edip aramızı bozmaya çalışmaz eve huzursuzluk sokmaz güzel dille beni uyarabilir kendi aramızda hallederiz ben bunun neresinde iyilik görebilirim de ..

Inan aynisini soyledim sirf boyle muhalefet oldugum konustugum icin ben kotu kalpli oldum bana diyor ki annem soz konusu oldugunda konusmicaksin ben de dayanamiyorum

Sende annesini mi şikayet ettin ilk zamanlarda yada eşinin savunmasını gerektirecek şeyler mi söyledin biz kadınlar bazen kacirabiliyoruz böyle şeyler .
Adamın bilinçaltına mi yerleşti ne niye seni kötü belledi

Inan aynisini soyledim sirf boyle muhalefet oldugum konustugum icin ben kotu kalpli oldum bana diyor ki annem soz konusu oldugunda konusmicaksin ben de dayanamiyorum
Sorununun çözülmesi için her bildiğini her yerde söylemiceksin , söylediğin doğru bile olsa önce eşine kaynananı şikayet etme zor olacak belki ama önce eşinle aranızda kırılmaz bir bağ kur sonra sorun yavaş yavaş çözülecek tabi işin içinde başka işler yoksa

Aynen oyle ilk zamanlar bayaği sansimi zorladim yerlesmis simdi anneni cok seviyorum desem hayirdir kafana salsi mi dustu der

Aynen oyle ilk zamanlar bayaği sansimi zorladim yerlesmis simdi anneni cok seviyorum desem hayirdir kafana salsi mi dustu der

Tahmin ettiğim gibi daha sizi tam anlamıyla benimsemeden kaç yıllık annesini şikayet edince insan doğası gereği savunmaya geçiyor siz de olsanız bende olsam savunurum ..
Durumu lehinize çevirmek biraz zaman alabilir ama zaten yipranmissiniz sabredebilirmisiniz bilmiyorum .
En başından konuşun yalnız kaldığınız da ona içten en samimi konuşmayı yapın. .

Valla bu devirde birlikte yaşayan mi kaldı hem kışın geliyolar hem de çenesini tutmuyo ha.Eskiden etrafta çoktu birlikte yaşayan da sesini cikarmiyodu gelinler herkes öyle diye normal geliyodu.madem herşeye akli yetiyo kayinvalideyin iyi anliyo islerden falan bi sobasini da yaksin bi zahmet yaşlı insan oturur ibadetini yapar torun sever önüne geleni yer bu baya gençki elestiriler havada ucuyo orasi senin evin bu kadar mudahale edemez.Eşine kesin bi dille söyle madem geliyolar tamam soba yakmasinlar o zaman bu evin kadini benim kimseye hesap veremem de yoksa kendi kendine söylenir ben bildiğimi yaparim de sana karşı varsa bi hatam oturur konuşur hallederiz tabi tabi sen bana anlayışlı olduğun sürece de.yoksa bunlar seni egitilecek bisey saniyo galiba ay sinirlendim kimseyi haksiz yere ezmem ama beni de ezdirmem herkes haddini bilecek....

Siz ne kadar çok yorum yaparsanız o kadar kötü olursunuz gelin kaynana eş üçgeni biraz görmemeye çalışın eşinize annesi hakkında yorum yapmayın alttan alttan kaynanaya giydirin bence o sizin için söylensin sen söylenmeki eşin biraz annesininde huyunu görsün. Bende yaptım ay annen öyle böyle diye gerçekleri söyledikçe ona yöneldi sonra takmamaya başladım ortama girince yaptıklarını bu sefer eşim gözlemledi çakoşladı durumu.şimdi annem bize gelecek derken çekiniyor çünkü anladı o da durumu.

Akıllı adamlarda herzaman işe yarar kendilerinin görmelerini sağlamak yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…