Ya işin komik tarafi da bu ya evde meyve sebze bozulsa soyler misafiri eve biyur etmesem soyler evde yanlis bisey yapsam soyler esim de pimpirik hemen celallaniyorBide yanınız da mı şikayet ediyor himm . Neyi şikayet ediyor surat mi asiyorsunuz laf mı söylüyorsunuz yada kv ile kavga mı ediyorsunuz da eşiniz kızıyor. .
Ah kuzum hiç üzülme, çoğu kadının yaşadığı sorunlar bunlar üstesinden gelmeye bak hele bir de çocuk barsa daha güçlü olmalısınInan oyle oldum ki deliye dondum
Ya hiç sorma cocuk var onu da tuvalete alistiriyorum o da ogrenemiyor butun sinirimi ona aktariyorum sonra cok uzuluyorumAh kuzum hiç üzülme, çoğu kadının yaşadığı sorunlar bunlar üstesinden gelmeye bak hele bir de çocuk barsa daha güçlü olmalısın
Bak sen, kimin nereye gideceğini bi Allah bilirAnnesi iyi kalpliymis ben kotuymusum annesi yuzunden cehenneme gidecekmisim insan degilmisim
Kaynana bana da siyluyor bunlari beraber yasamiyoruz da kisin geliyorlar sen benim kizimsin ben iyi olmanizi istiyorum boyle yapma diyor yonetmek istiyor yani tamam anne denilecek ben de onu yapamiyorum isteAnlaşılan beraber yaşıyorsunuz sıkıntı orada . Kv ler geneli böyle efen püften yer ararlar da eşinizin ona uymaması lazım ..
Bir daha yanınızda şikayet ederse susmayın sakin sakin bana değilde niye oğluna söylüyorsun de .. evin küçük çocuğu gibi şikayet ediyorsun sende laf söylüyorsun de .. yakisiyormu hiç de. Eğer hataysa yaptığım şey kızım bunu böyle yapmasan diye uyarsan olmuyor mu .. filan de eşinin yanında soyle ikisine birden.. belki anlarlar
Eşinle hiç konuştun mu bunları hep annene mi hak verir
Inan aynisini soyledim sirf boyle muhalefet oldugum konustugum icin ben kotu kalpli oldum bana diyor ki annem soz konusu oldugunda konusmicaksin ben de dayanamiyorumAnnesi melek mis tabi...
ona de ki iyi niyetli olsa çocukmuşum gibi efen püften şeyleri sana şikayet edip aramızı bozmaya çalışmaz eve huzursuzluk sokmaz güzel dille beni uyarabilir kendi aramızda hallederiz ben bunun neresinde iyilik görebilirim de ..
4 5 ay kaliyorlar bunun icin de tartisiyoruz ben istemiyorum esim kistir yazik yasli onlar soba yakmasin bu saatten sonra hastalaniyorlar diyorUzun mu kalıyorlar peki
Sorununun çözülmesi için her bildiğini her yerde söylemiceksin , söylediğin doğru bile olsa önce eşine kaynananı şikayet etme zor olacak belki ama önce eşinle aranızda kırılmaz bir bağ kur sonra sorun yavaş yavaş çözülecek tabi işin içinde başka işler yoksaInan aynisini soyledim sirf boyle muhalefet oldugum konustugum icin ben kotu kalpli oldum bana diyor ki annem soz konusu oldugunda konusmicaksin ben de dayanamiyorum
Aynen oyle ilk zamanlar bayaği sansimi zorladim yerlesmis simdi anneni cok seviyorum desem hayirdir kafana salsi mi dustu derSende annesini mi şikayet ettin ilk zamanlarda yada eşinin savunmasını gerektirecek şeyler mi söyledin biz kadınlar bazen kacirabiliyoruz böyle şeyler .
Adamın bilinçaltına mi yerleşti ne niye seni kötü belledi
Aynen oyle ilk zamanlar bayaği sansimi zorladim yerlesmis simdi anneni cok seviyorum desem hayirdir kafana salsi mi dustu der
Siz ne kadar çok yorum yaparsanız o kadar kötü olursunuz gelin kaynana eş üçgeni biraz görmemeye çalışın eşinize annesi hakkında yorum yapmayın alttan alttan kaynanaya giydirin bence o sizin için söylensin sen söylenmeki eşin biraz annesininde huyunu görsün. Bende yaptım ay annen öyle böyle diye gerçekleri söyledikçe ona yöneldi sonra takmamaya başladım ortama girince yaptıklarını bu sefer eşim gözlemledi çakoşladı durumu.şimdi annem bize gelecek derken çekiniyor çünkü anladı o da durumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?