- 25 Mart 2019
- 93
- 36
- 8
- 28
- Konu Sahibi ozlemsss381
Hanımlar merhaba. Lütfen degismeme yardımcı olun. Evliyim 1 çocuğum var. Ev temizliği konusunda aşırı tembelim. Evlenmeden öncede temizlikle çok alakam yoktu ama evlenince tamamen bana kaldığı için çok bocaladim. Bugün başlıyorum bir gaz ile bir bakıyorum yine bırakmışım. Ben bunu nasıl değiştirebilirim. Bugünden örnek veriyim kaynanamlar aradı 5 dakika ugrayalim diye apar topar bütün dağınıklığı topladım yatak odasına attım kapıyı kapattım. Ama eve makina tutulmuş değil yerler silinmiş değil ben ne kadar kamuflede etsem mutlaka bir yerden görünüyor. Ve ben artık belkide yaşım ilerledikçe uyanmaya başladım. Arkamdan evi kirli denilsin istemiyorum. Bence diyorlardır. Nolur bana birşey söyleyin bir türlü degisemedim çok utanıyorum artık
EDİT: Ben çalışan biriydim çocuğum oluncak ayrılmak zorunda kaldım. Eşimin kendi işi ve vardiyalı çalışıyor gece sabah öğlen yani evin belli saatlerinde evde onda da çoğunlukla uyuyor. Annem yok akrabalarım il dışında yalnızım yani. O Yenidoğan sıkıntılarını falan hep tek atlattim. Sanırım bu yüzden üzerimde bıkkınlık var. Eşim evde yok akşama kadar ben batırıp ben temizliyorum bunun bosvermisligi var üzerimde ve iyice ipin ucunu kaçırdım. Şimdi yapmaya yapmaya daha çok yapmayalım geldi
EDİT: Ben çalışan biriydim çocuğum oluncak ayrılmak zorunda kaldım. Eşimin kendi işi ve vardiyalı çalışıyor gece sabah öğlen yani evin belli saatlerinde evde onda da çoğunlukla uyuyor. Annem yok akrabalarım il dışında yalnızım yani. O Yenidoğan sıkıntılarını falan hep tek atlattim. Sanırım bu yüzden üzerimde bıkkınlık var. Eşim evde yok akşama kadar ben batırıp ben temizliyorum bunun bosvermisligi var üzerimde ve iyice ipin ucunu kaçırdım. Şimdi yapmaya yapmaya daha çok yapmayalım geldi
Son düzenleme: