• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen degismeme yardım edinnnn

Çalışan anneyim.
Tek çocuk annesiyim.
Günlük elimde ıslak mendille mıobilyaların tozunu alırım.
2 günde bir ev süpürür ve silerim.
Tuvaleti hergün yıkarım.
Banyoyu 2 günde bir silerim muhakkak.
Yoksa önünü alamam.
Pencere, cam, çerçeve gibi detaylı temizliğimi 2 ayda bir perdelerimi yıkarken yaparım.
Zaten yerleri 2 günde bir sildigim için detaylı temizlik gibi oluyor.
Masaallah diyorum 👍
Islak mendille iz kalmıyor mu, ben mutfağın yerlerini İslam mendille siliyorum bulasiktan sonra ,fayanslar koyu renk,iz kalıyor

aynen bende katıldım günlük odevler sayesindedetay oluyor erteledigim bütün isleri hallettim sokuk dikmek ayakkabiligi düzenlemek fırın silmek gibi bende 5 erkek cocuk var birde eşim 6 erkek her kadının harcı değildir onca insanın arkasını toplamak ama püf noktası erteleme ve yerlestir toplu olsun ve anında temizle
5 çocuğunuz mu var 😲

Süpürüp silen yeni nesil robotlardan alın:) evi toplarlayın sadece o silip süpürsün her gün:) xiaomi marka olanı aldim kesinlikle tavsiye ediyorum tertemiz süpürüp siliyor sonra şarj yerine gidip giriyor ayrıca akıllı telefondan yönetebiliyorsun 🥰

El süpürgesi alın dik olanlardan ben salonu her gün süpürürüm balkon ve banyoda dahil kedim var minik patileri pis olur sonra nasıl öpecem :27: gördüğüm yerin tozunu alırım büyük temizlik sürekli yapmam ama her gün az az da olsa yapıyorum sizin bide çocuğunuz var

Back
X