- 10 Kasım 2022
- 65
- 40
- 3
- 25
- Konu Sahibi juliettaa1
-
Ne yapsan seni anlamaz ! Çocugun sorumluluğu sana ağır gelebilir fakat siz babasıyla konuşmadiniz mi yanına alma gibi bı şansı yok mu miArkadaşlar öncelikli derdim su; 8 aylık evliyim. Kocamın abisi eşiyle boşandi abisi köye gitti orda yasiyo karisida gitti evlendi başkasıyla. Çocukları var 10 yaşında erkek. Oda kaynanamda kaliyo. Kaynanam nereye gitse çocuk bugün sende kalsın benle üşür, yok bugün sen bak benle ise gelmesin diye diye haftanın neredeyse 4 5 günü çocuk benimle kaliyo. Ve hiç bir hayatım kalmıyor. Ne dışarı çıkabiliyor ne gezmeye gidebiliyorum. Yaşımda 22 yani 10yasindaki çocuğun sorumluluğu zor bana. En son eşime dertlendim surkli ben mi bakicam gerçekten isimi göremiyorum artık vs diye oda haklısın tabikide dedi annesinden, anne sen bakmak zorunda değilsin gelirlerinde bakmak ,orundz değil bakmıyorsun annesine veya babasına yolla çocuğu dedi. Annesine bugün onu kovuyorsunuz yarın beni koyarsınız vs dedi tartıştık uzunca mesele kapandı bide suan 2 aylık hamileyim geçen ayda düşük yapmıştım. 4 ay sonra falan tutturdu kocanla köye gidicez diyor kaynanam. Ben evde kalacam onlar gidicek bahçeye falan uğraşacak.ama kocMda karnın kocaman olcak seni nereye bırakıp gidicem sacmalasin kimse diyor ben bu kaynanamla nasıl anlasayim ne diyim ne yapsam beni anlar lütfen çözüm şunun ya
Bu anlattığınız şeyin konuyla ne ilgisi var?Dost kazığı mi desem artık ?
15 yıla yakin bir arkadaşligimiz vardı .yediğimiz.icitigimiz hiç ayrı gitmedi .söylemek için söylemiyorum yeri geldi yol parasina varana kadar hep karsiladim .Evlenince ben benimle bir süre konuştu daha sonra kötü örnek olduğumu söyleyerek benimle arkadaşlığını bitirmiş .Benim bundan haberim yok bir baskasindan duyuyorum .beni her yerden engellemiş ulaşamıyorum da .Ama çok canım acıdı .hani gerçekten kalbim kırıldi yani hissetim ..En son tabiri bu olmuş bir oyuncakla oynarsın sıkılıp çöpe atarsın ya benimki de o hesap demiş .ben onunla yüzleşmek istiyorim .Daha doğrusu ne yapmalıyım ? Bana tavsiye bı fikkir verin
Kaynananla anlaşmayacaksın. İşim var gücüm var şu planı yaptım diyeceksin. Sonra kötü olan sen oluyorsunArkadaşlar öncelikli derdim su; 8 aylık evliyim. Kocamın abisi eşiyle boşandi abisi köye gitti orda yasiyo karisida gitti evlendi başkasıyla. Çocukları var 10 yaşında erkek. Oda kaynanamda kaliyo. Kaynanam nereye gitse çocuk bugün sende kalsın benle üşür, yok bugün sen bak benle ise gelmesin diye diye haftanın neredeyse 4 5 günü çocuk benimle kaliyo. Ve hiç bir hayatım kalmıyor. Ne dışarı çıkabiliyor ne gezmeye gidebiliyorum. Yaşımda 22 yani 10yasindaki çocuğun sorumluluğu zor bana. En son eşime dertlendim surkli ben mi bakicam gerçekten isimi göremiyorum artık vs diye oda haklısın tabikide dedi annesinden, anne sen bakmak zorunda değilsin gelirlerinde bakmak ,orundz değil bakmıyorsun annesine veya babasına yolla çocuğu dedi. Annesine bugün onu kovuyorsunuz yarın beni koyarsınız vs dedi tartıştık uzunca mesele kapandı bide suan 2 aylık hamileyim geçen ayda düşük yapmıştım. 4 ay sonra falan tutturdu kocanla köye gidicez diyor kaynanam. Ben evde kalacam onlar gidicek bahçeye falan uğraşacak.ama kocMda karnın kocaman olcak seni nereye bırakıp gidicem sacmalasin kimse diyor ben bu kaynanamla nasıl anlasayim ne diyim ne yapsam beni anlar lütfen çözüm şunun ya
Neden konu açmadın?Dost kazığı mi desem artık ?
15 yıla yakin bir arkadaşligimiz vardı .yediğimiz.icitigimiz hiç ayrı gitmedi .söylemek için söylemiyorum yeri geldi yol parasina varana kadar hep karsiladim .Evlenince ben benimle bir süre konuştu daha sonra kötü örnek olduğumu söyleyerek benimle arkadaşlığını bitirmiş .Benim bundan haberim yok bir baskasindan duyuyorum .beni her yerden engellemiş ulaşamıyorum da .Ama çok canım acıdı .hani gerçekten kalbim kırıldi yani hissetim ..En son tabiri bu olmuş bir oyuncakla oynarsın sıkılıp çöpe atarsın ya benimki de o hesap demiş .ben onunla yüzleşmek istiyorim .Daha doğrusu ne yapmalıyım ? Bana tavsiye bı fikkir verin
Herkes bi avazda bu konuda yükselicek heraldeBu anlattığınız şeyin konuyla ne ilgisi var?
Eşin mantıklı biri demek ki. Söyle o konuşsun. Yüz göz olma bencekocMda karnın kocaman olcak seni nereye bırakıp gidicem sacmalasin kimse diyor
Milletin konusuna niye yazıyorsun kendine konu aç bir şey anlatmak istiyorsanDost kazığı mi desem artık ?
Şu ülkede çok beles dusukunu gördüm de ; konu açmaya erinip,baskasinin konusunun altına konu açıp, bundan faydalanmak isteyenini de ilk kez görüyorum.Dost kazığı mi desem artık ?
Dost kazığı mi desem artık ?
Yav bacı bi dur, zaten ortalık karışıkDost kazığı mi desem artık ?
Çözüm sende değilmeşinde, çocuk sorununu çözdüğü gibi bunu da çözecektir, ki çözeceğini de söylemiş. Kv ile laf dalaşına girme, muhatabın o değil. İşine gelmeyen bir şey söylediğinde vakti gelince bakarız de ve sorununeşine kibar bir dille anlat. Asla "annen şöyle, annen böyle" deme. "annen şöyle dedi ama sanki aslında böyle, ya da ben çok kırıldım yanlış mı anladım acaba" gibi cümlelerle mağdur diliyle anlat. Suçlayıcı konuşursan zamanla eşin tepki vermeye başlarArkadaşlar öncelikli derdim su; 8 aylık evliyim. Kocamın abisi eşiyle boşandi abisi köye gitti orda yasiyo karisida gitti evlendi başkasıyla. Çocukları var 10 yaşında erkek. Oda kaynanamda kaliyo. Kaynanam nereye gitse çocuk bugün sende kalsın benle üşür, yok bugün sen bak benle ise gelmesin diye diye haftanın neredeyse 4 5 günü çocuk benimle kaliyo. Ve hiç bir hayatım kalmıyor. Ne dışarı çıkabiliyor ne gezmeye gidebiliyorum. Yaşımda 22 yani 10yasindaki çocuğun sorumluluğu zor bana. En son eşime dertlendim surkli ben mi bakicam gerçekten isimi göremiyorum artık vs diye oda haklısın tabikide dedi annesinden, anne sen bakmak zorunda değilsin gelirlerinde bakmak ,orundz değil bakmıyorsun annesine veya babasına yolla çocuğu dedi. Annesine bugün onu kovuyorsunuz yarın beni koyarsınız vs dedi tartıştık uzunca mesele kapandı bide suan 2 aylık hamileyim geçen ayda düşük yapmıştım. 4 ay sonra falan tutturdu kocanla köye gidicez diyor kaynanam. Ben evde kalacam onlar gidicek bahçeye falan uğraşacak.ama kocMda karnın kocaman olcak seni nereye bırakıp gidicem sacmalasin kimse diyor ben bu kaynanamla nasıl anlasayim ne diyim ne yapsam beni anlar lütfen çözüm şunun ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?