- Konu Sahibi kahvekokusu32
-
hadi gözünüz aydın .çok sevindim gerçekten.Allah bir daha göstermesin inşburaya yazan bizim için dua eden herkesten Allah razı olsun. bugün sonuçları aldık temiz çıktı çok şükür vücudunda oluşmuş herhangi birşey yokmuş Allahıma binlerce kez şükürler olsun. daha sonra da kötü bir durum oluşmaması için kontrol altında tutulacak her sene emar çekilecek. gözündeki nodülleri içinde göz doktorunun kontrolü altında olacak. dualarınızı eksik etmeyin Allah herkesin evladıyla bir oğlumu da sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin.
Ayyyyy cok sevindimm.simdi aklima geldiniz..bakiyim cocugun sonucu ne oldu.merak ediyordum.ama ben sana demistim....korkma diyeeeeeeeee.allahim tum evlatlari annelerine bagislasin...sadaka verin.
Ayy allahkabul etsinn.huzurne kadarguzelbir sey degi mi?ne parayla alinirne satilir.hep mulu ol.canım benim tşk ederim. önümüzdeki hafta oğlum için Allah kısmet ederse Kuran okutacağım. birde temiz çıkarsa diye Adak adamıştım onu da inş yapacağım. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.
evet canımm, ben ki o kadar takıntılıyım ki... daha bir kaç hafta önce çevremdeki ne kadar çok abuk sabuk şeyleri kafamda kuruyormuşum nekadar önemsiz şeyleri ciddiye alıyormuşum... işin içine sağlık girince bir de söz konusu çocuğunsa ondan başka hiç birşeyin ciddiyeti yokmuş...Ayy allahkabul etsinn.huzurne kadarguzelbir sey degi mi?ne parayla alinirne satilir.hep mulu ol.
Allah saglik sihhat versin insallah aminmelankolikkaversoost: 36725397 .!.:daha önce yazmıştım buraya, oğlum emar çekildi bugün akşam üzeri 4 gibi sonuçları çıkacak. oğlumda hiçbişey çıkmaması için Allah rızası için dua edin bizim için.. içim içimi yiyor , hergün ağlıyorum , o kadar yorgunum ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?