Lutfen dua edin :(

çok geçmiş olsun yavrularımız hergün okadar kazaya maruz kalıyorki eğer görünmeyen güçler onları korumasaydı eminim bir çok cocuk ya ölür yada sakat kalırdı yani hiçbir şey başıboş ve korumasız burakılmamıştır ben yavrularımın başına gelen her kazada bunu düşünüp rahatlarım rabbim yavrularımızı kazalardan hastalıklardan korusun

yavrum benim kıyamam... büyük geçmiş olsun inşallah çok önemli bir durum değildir :26:

Cudana, öyle bir bakayım dedim, konunu gördüm çok üzüldümmm,
Çok geçmiş olsun..!!
Aynı şey kuzenimin başına gelmişti korneya zarar vermeden gözün beyaz kısmına kurşun kalem ucu saplanmıştı, sana yazacaktım korkma birşey olmayacaktır diye ki sen zaten güzel haberi almışsın.
Damla ile rahatlayacaktır merak etme
Çokkk geçmiş olsun tekrar...

Çok çok geçmiş olsun.. canım yaa,kötü oldum okuyunca.. Çok şükür ciddi bir şey olmamış.

Çok geçmiş olsun.Gelmiş geçmiş olsun.
Allah bir daha korkutmasın.İnşallah çabucak iyileşir.

Melek o daha annesi, hemencecik toparlar o sen içini ferah tut. Ufaklığa da anlat güzelce bu tür şeylerde çok dikkat etmemiz gerektiğini, kıyamam korkmuştur o da:26:

Çok geçmiş olsun Cudanacım,

Bununla atlatmış olun inşallah,birşey olmamasına sevindim canım.

Çok geçmiş olsun üzüldüm ama neyse ki daha büyük bir sorun olmamış

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun..
Rabbim şifasını versin inşallah...
Allahım evlatlarla sınamasın inşallah...

Çok teşekkürler arkadaşlar.

Eve geldiler, ama oglumu görünce yine gözyaşlarına boguldum.

Çünkü kanama gözün tamamını kaplamıştı.
Gözü kan çanagına dönmüştü.

Eşim de beni rahatlatmaya çalıştı.
Durumu anlattı ayrıntılı.
3 doktor bakmış. 3'ü de bir şey yok, kanama var hafif demişler,
ameliyat sonrası kullanılan kanamayı durdurucu damla vermişler.

Damlayı damlattık, şimdi uyuyor, inşallah hemen iyileşir

Oy, üzmeyin kendinizi diyeceğim ama korktunuz haklı olarak...ama yanında ağlamayın sakın biriciğiniz korkmasın daha fazla :)
Tez zamanda toparlar inşallah gözü.

Canımmm,

anlayabiliyorum nasıl hissettiğini, insanın içi gider...

.......kısa zamanda hiçbir şeyi kalmayacak merak etme, damlalar çok işe yarıyor. Kuzeniminki ne kadar sürede tamamen iyileşti hatırlayamadım ama bir kaç günden fazla değildi sanki..

Tekrar geçmiş olsun..

canım benim çok çokk geçmiş olsun....çok şükür iyimiş oğluşun...ama anlarım kotkusu bile yetmiştir sana...Allah bidaha sana böyle şeyler yaşatmasın uzun ömürler nasip etsin cümlenize:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…