Çok teşekkürler arkadaşlar.
Eve geldiler, ama oglumu görünce yine gözyaşlarına boguldum.
Çünkü kanama gözün tamamını kaplamıştı.
Gözü kan çanagına dönmüştü.
Eşim de beni rahatlatmaya çalıştı.
Durumu anlattı ayrıntılı.
3 doktor bakmış. 3'ü de bir şey yok, kanama var hafif demişler,
ameliyat sonrası kullanılan kanamayı durdurucu damla vermişler.
Damlayı damlattık, şimdi uyuyor, inşallah hemen iyileşir
canım sen böyle anlatınca bi kaç ay önce bi olay geldi başımıza o geldi aklıma hala aklıma geldikçe gözlerim dolar, ve şükrederim...
ben kuran okuyordum dalmışım iyice, oğlumda masanın üzerinden dantel tığı olur ya onu almış boyu yetişmezdi oraya ama nası olduysa almış..
kanepenin yastığına saplamış, arkası bana dönüktü görmedim..ben oyun oynar sanıyordum...
sonra bi anda pat diye bi ses geldi ve ağlamaya başladı hala görmüyorum arkası dönük olunca, o anda yavrum gözünün burnu ile bir milimlik arası varya oraya saplamış tığı, yastıktan asılırken aniden tığ çıkmış ve saplanmış oraya...allahım nasıl bi görüntüydü, yavrum birde asılmış çıkarmak için, bende görmedim öylsine mızıldıyor sandım, meğer o esnada asılıyormuş çıkarmaya çalışıyormuş, birden bana bi döndü ayyyy o görüntü varya allahım yaşatmasın, ben gözüne girdi sandım nasıl korktum bağırdım eşim evdeydi allahtan, yoksa ben napardım ellerim titriyordu, eşim uğraşıyor çıkmıyor, çocuğum bağırıyor, tığın üç kısmı yaklaşık buğday tanesi kadar girmiş içeri..düşünebiliyormusun hemde göz ile burun arasındaki o minicik araya..allahım korudu rabbim...zar zor çıkardı eşim tığı ve ben fena oldum resmen gözlerim karamıştı resmen...
hemen kalkıp eşimle şükür namazı kıldık...
allahım ne büyüksün, gözüne girseydi o hızla kör olacaktı yavrum, ve ben vicdan azabından ölecektim ömür boyu..
aman kızlar dikkat edin tığ mil şiş iğne gibi şeyleri şimdilik duruversin şurda diye koymayın el altına..çocukların uzanamayacağı yer yok akla gelmez yerlere yetişiyorlar...
allahım her aklıma geldikçe şükür ediyorum....rabbimin koruması ile ucuz atlattık...
konu sahibi canım inşallah bişey yoktur, korneaya gelse korkmak lazım ama göz beyazına gelmiş korkma, zedelenmiştir, muhtemelen damla verecek, geçmiş olsun rabbim korusun inşallah yavrularımızı..
Çok teşekkürler arkadaşlar.
Eve geldiler, ama oglumu görünce yine gözyaşlarına boguldum.
Çünkü kanama gözün tamamını kaplamıştı.
Gözü kan çanagına dönmüştü.
Eşim de beni rahatlatmaya çalıştı.
Durumu anlattı ayrıntılı.
3 doktor bakmış. 3'ü de bir şey yok, kanama var hafif demişler,
ameliyat sonrası kullanılan kanamayı durdurucu damla vermişler.
Damlayı damlattık, şimdi uyuyor, inşallah hemen iyileşir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?