Lutfen dua edin :(

Korkma canim birsey oldugunu sanmiyorum hmde olsa dayanilmaz bir agri olurdu ciglik cigliga kalirdi bir arkasimdanda duydum annesinin gözünün kanadigini ama sonra birsey olmamis insALLAH oglunada birsey olmamisdir .. dilerim ALLAHtan yine sagligina kavusur.

Çok geçmiş olsun.umarım önemli bişey olmamıştır.dualarım sizinle.

geçmiş olsun cnm inşallah tez zamanda iyileşir

canım sen böyle anlatınca bi kaç ay önce bi olay geldi başımıza o geldi aklıma hala aklıma geldikçe gözlerim dolar, ve şükrederim...
ben kuran okuyordum dalmışım iyice, oğlumda masanın üzerinden dantel tığı olur ya onu almış boyu yetişmezdi oraya ama nası olduysa almış..
kanepenin yastığına saplamış, arkası bana dönüktü görmedim..ben oyun oynar sanıyordum...
sonra bi anda pat diye bi ses geldi ve ağlamaya başladı hala görmüyorum arkası dönük olunca, o anda yavrum gözünün burnu ile bir milimlik arası varya oraya saplamış tığı, yastıktan asılırken aniden tığ çıkmış ve saplanmış oraya...allahım nasıl bi görüntüydü, yavrum birde asılmış çıkarmak için, bende görmedim öylsine mızıldıyor sandım, meğer o esnada asılıyormuş çıkarmaya çalışıyormuş, birden bana bi döndü ayyyy o görüntü varya allahım yaşatmasın, ben gözüne girdi sandım nasıl korktum bağırdım eşim evdeydi allahtan, yoksa ben napardım ellerim titriyordu, eşim uğraşıyor çıkmıyor, çocuğum bağırıyor, tığın üç kısmı yaklaşık buğday tanesi kadar girmiş içeri..düşünebiliyormusun hemde göz ile burun arasındaki o minicik araya..allahım korudu rabbim...zar zor çıkardı eşim tığı ve ben fena oldum resmen gözlerim karamıştı resmen...
hemen kalkıp eşimle şükür namazı kıldık...
allahım ne büyüksün, gözüne girseydi o hızla kör olacaktı yavrum, ve ben vicdan azabından ölecektim ömür boyu..
aman kızlar dikkat edin tığ mil şiş iğne gibi şeyleri şimdilik duruversin şurda diye koymayın el altına..çocukların uzanamayacağı yer yok akla gelmez yerlere yetişiyorlar...
allahım her aklıma geldikçe şükür ediyorum....rabbimin koruması ile ucuz atlattık...

konu sahibi canım inşallah bişey yoktur, korneaya gelse korkmak lazım ama göz beyazına gelmiş korkma, zedelenmiştir, muhtemelen damla verecek, geçmiş olsun rabbim korusun inşallah yavrularımızı..

gecmis olsun Allahtan birsey olmamis..

göz cok hassas bir organ,benim babaminda gözü 17 yasindayken korneasi hasar görmüs ve o zamanin sartlarinda pek birsey yapilamamis,o gözü görmüyordu

babam 30lu yaslarinda kornea nakli oldu,gercekten Allah esirgemis

Cudana'm şimdi gördüm ..Arıyorum ama telefonunu açmıyorsun.
Rabbim korusun kuzucuğumu.
Benim kızım da tacını saçlarına takarken tacın sivri kısmı gözüne batmıştı.
Kızarmıştı. Bize de damla vermişti doktor.
Geçecek inşallah.
Allah korumuş.
Öpüyorum seni de boncuğumu da...

çok geçmiş olsun inş. önemli birşey yoktur. bu çocuklara akıl sır ermiyor tehlikenin nerden geleceği belli değil. ne diyeyim Allah yardımcınız olsun hasarsız atlatırsınız inş.

Canım oğlunun durumunu haber ver eve gelir gelmez lütfen...
Çok çok geçmiş olsun....Allah beterinden saklasın...

çok geçmiş olsun, doktorların verdiği güzel haberler sevindirdi beni de...
Allahım bir daha böyle şeyler yaşatmasın kimseye...

üzmeyin daha fazla kendinizi,
biran evvel ilaçlar etkisini gösterir ve kızarıklıklar da gider inşallah..
tekrardan geçmiş olsun....

çok geçmiş olsun insallah hiç bir sıkıntı cıkmaz
senin olduğunu görünce daha bir kötü oldum

Geçmiş olsun çok.

3 doktorda bir şey yok dediyse Allaha şükür ki hemen iyileşir bence de.

Tekrar tekrar geçmiş olsun.

canım geçmiş olsun inşallah hiç bir sorun çıkmaz çok üzüldüm.
rabbim acil şifalar versin.

ayy canımm çok üzüldüm okurken ellerimi birbirine vurdum korkudan ayy diye ya
ALLAH korumuş verilmiş sadakanız varmış
çok şükür bişiycik olmamış
eşinle sende şükür namazı kılmakla da iyi etmişsiniz
aman ortalıkda bırakma öyle şeyleri ne demişler deevayi sağlam kazığa bağla sonra tevekkül et yani herşeyy ALLAHTAN yaşadığımız ama biraz da önlem almak gerekiyor tabi geçi olacağı varsa oluyor ama
ayy ne diceğimi bilemedim ya kendi evledım gibi korktum ALLAH bir daha yaşatmasın AMİN

canım ALLAHA şükür bişi olmamış yavruna ALLAH korusun kötü kazalardan belalardan miniği ve cümlemizin evlatlarını herkesinkini İNŞALLAH AMİN
çok geçmiş olsun İNŞALLAH hemencik düzelir eski sağlığına kavuşur AMİN
RABBİM yar ve yardımcınız olsun AMİN

Son düzenleme:
geçmiş olsun cudanacım, yeni gördüm konunu. doktorların iyi konuştuğunu öğrenince içim rahatladı. çocukken bizim başımıza neler geliyordu bir düşünsene, ben inşaatın ikinci katından kuma atlamış elimi boydan boya yarmıştım kırık kiremitin üstüne düşüp :) bir kere merdivenlerden yuvarlandım 20 basamak falan bir de dudağımda patlak var onu nasıl yaptım hiç hatırlamıyorum :))

çocukluk işte allah beterinden korusun düzelir allahın izniyle. haberlerini bekliyoruz, çok çok geçmiş olsun.

Çok teşekkürler.

Desteginiz, dualarınız , güzel dilekleriniz için.

Allah'ım bir daha böyle şeyler yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…