Lutfen durust olun

Bizde yok hatta ne münasebet yani..

Yakınımda fiziksel şiddet gören bir arkadaşım var, psikolojik şiddet gören bir kaç tane var maalesef

yok.Aslında çoğu evlilik de fiziksel şiddet yok ve normali de bu.

sen şimdi burada evet var veya çoğu evlilikte var gibi yorumları okuyup yaşadığın şiddeti normallestirmeye aman her evlilikte varmış niye bosanayim ki demeye kendini buna ikna etmeye çalışacaksın değil mi?

o yüzden yazılan her yorum çok önemli ve bence %90,%60 gibi oranlar verip de bu üyeyi yanlış bir karara suruklemeyin.

Her evlilikte siddet o ya da bu sekilde var mi ?
Lütfen dürüst olun ne demektir ki???
Kk da kimse kimseyi tanımaz ki yalan söylesin. Millet herkesten sakladığı derdini burda açıyor.
Benim evliligimde bırak şiddeti eşim sesini daha yükselterek konuşmaz.
Eğer sizin evliliğinizde şiddet var ise evlenmeden insanlar kendini mutlaka ama mutlaka belli ediyor.
Zorla evlendirilmediyseniz, seçimlerimiz ve hayatımız oluyor maalesef.

Şiddet sadece fiziki şiddet değildir. Yok diyen yalan söyler. Vardır elbet en iyi geçinen eşler bile bazen birbirlerine sözlü şiddet uygular kimsenin sinirlerinin alındığını da düşünmüyorum.
Kimse sinirlerini aldırmadı elbette.
Öfke doğal bir duygudur ve nasıl kontrol edildiği önemlidir. Öfkesine yenilmeyen insanlar ne fiziksel ne de psikolojik şiddet uygularlar. Ezbere genelleme yapmak hoş değil.

Var,fiziksel olmasa,psikolojik,psikolojik olmasa ekonomik,ekonomik olmasa,cinsel,cinsel olmasa duygusal var da var.Fizikselin ölüm tehlikesi var,diğerlerinin depresyon.Allah iyilerle karsilartirsin. Ben yaşadım siddeti ama benden başka yaşayan yok sanırım cevremde,anlattığım herkes ne vurdumu diyerek büyük bir şoka uğruyor : // Ablamın eşi mükemmel diye nitelendirebilecgim bir eş,o da ablamdan yana psikolojik şiddete maruz kaliyor. Evlilik zor zanaat,Bosan bir daha da evlenme ben öyle yapacam.

Kimse sinirlerini aldırmadı elbette.
Öfke doğal bir duygudur ve nasıl kontrol edildiği önemlidir. Öfkesine yenilmeyen insanlar ne fiziksel ne de psikolojik şiddet uygularlar. Ezbere genelleme yapmak hoş değil.
Genelleme değil canım bu ama ben hiç sözlü şiddet görmeyen birini görmedim. Bu sadece kadın değil bizlerde kavga anında erkeğe sözlü şiddet uygulayıp kırıyoruz o yüzden yok demek çok doğru gelmiyor bana. Ha dozajı aşmıyoruz o ayrı konu. Özür dilemesini de biliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…