- 19 Kasım 2016
- 683
- 1.324
- 43
- Konu Sahibi Patlamayancinmisir
-
Doğru doktorlara gittim bir doktoru kadınlar kulübünde okudum ve bir hekim tavsiye etti, diğerine ben gittim.Hahaa o da güzelmiş :)
Allah şifa versin bu arada
Oneriniz icin tesekkurler dolayli bir yol secmedim zaten onceki bir konumda paylasmistim ama zor bir surec ve beynimde durmadan dusunceler akiyor sadece merak ettigim bir konuydu.Keşke başınıza gelen olayı anlatıp o konuda fikir almaya çalışsaydınz daha faydalı olurdu.. "Şiddet gördüm ne yapmalıyım" sorusunun cevabı için çok dolaylı bir yol seçmişsiniz. Şimdi sayfalarca "evet" yada "hayır" yazan yorumlar okuyacaksınız.. Arada, asıl derdinizi anlattığınız yorum gözden kaçacak.
Yok tabikide......Her evlilikte siddet o ya da bu sekilde var mi ?
Yok diyenler o zaman eşlerinin hiçbir sözüne kırılmayan kişiler. Aralarında tek sözlü kavga geçmeyen kişiler. Ne diyelim helal olsun varsa gerçekten böylesi :)
Peki ama kimsede şunu anlamak istemiyor. Kimse kesinlikle yok olamaz diyemez. Kimsede kesinlikle var diyemez. Sizlerin bizlerin yoktur ama başkalarının vardır. Ay neyse bu da bu konuda son yorumum zatenSiz yalnis anliyorsunuz. Elbette her evlilikte tartisma hatta kirginliklar olur ancak bu sözlü siddet degildir.
Sözlü ve ya psikolojik siddet nedir biliyor musun? Küfür ve hakaret kullanmak, karsindakini asaglamak, yapmak istemidigi seylere zorlamak,..
Ve ben sadece kendi evliligim icin diyorum ki asla küfür ve hakaret olmadi. Tartisma ne kadar hararetli olsa dahi, saygimizi bozmadik. Küfür, hakaret dolu bir evlilik, evlilik degil aslinda, olmamali.
Cok yanlis dusunuyosunuz ne bende ne ailemde boyle bisey yok niye her erkek siddet gostermek zorunda miYok diyenler o zaman eşlerinin hiçbir sözüne kırılmayan kişiler. Aralarında tek sözlü kavga geçmeyen kişiler. Ne diyelim helal olsun varsa gerçekten böylesi :)
Dürüst olun demişssinde burda kimse kimseyi tanımıyo zaten her şey ortada yani .çok şükür şiddete karşı bir eşim var ne kadar sinirlide olsa .babamda öyleydi şiddete karsı. eşim de öyle .yani normal evlilikler böyle oluyor zaten şiddetli olanları evlilikten saymıyorumHer evlilikte siddet o ya da bu sekilde var mi ?
Ay ne alaka bende bunu anlamadım şimdi son yorum diyorum yine cevap verecek birşey çıkıyor neyseCok yanlis dusunuyosunuz ne bende ne ailemde boyle bisey yok niye her erkek siddet gostermek zorunda mi
Cok yanlis dusunuyosunuz ne bende ne ailemde boyle bisey yok niye her erkek siddet gostermek zorunda mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?