Merhaba uzun zamandır yazmamıştım beni hatırlarsınız nişanlandım 1 ay içinde aldatıldım yüzükleri geri verdim binbir türlüolaylarla darmadağın oldum..Hergün gelecek mi diye sizlere sordum bana gerek mantıklı gerek ağır şeyler yazanlar oldu bekleme yine aldatır diye 2 ay geçti geri geldi sizi dinlemedim gittim görüştüm barıştım 3 hafta devam ettik sonra yine aynı gizemlilik saklama aldatma binbir türlü şüphelerle uğraşmaya başladım yine aynı adamdı değişmemişti sonra yine terk ettim.. Kendime söz verdim bir daha asla takip etmeyecem beklemeyecem dedim ve etmedim. Sonra bir gün aniden yoluma çıktı arkadaşıyla ama ben ailemleyim diye arabayla geçtiler gittiler çok kötü oldum ama yine dik durdum unutmaya devam ettim. aradan 1 ay geçti bi baktım aniden takip isteği attı geri çekti hiç tepki vermedim yine tuttum kendimi unutmaya devam ettim ki 2 gün önce aniden bi msj geldi bana arkadaşı yazdı nasılsın nerelerdesin bi gittin pir gittin diye biraz konuştuk sonra eski nişanlımın kötü olduğunu her şeyin berbat gittiğini söyledi bana bende hiç tepki vermeden anladım dedim msjda sonra kendine iyi bak görüşürüz dedi numaramı kaydetti tekrar başladı paylaşımlarıma bakmaya arkadaşı.. 2 gün oldu paylaştığım her şeye bakıyorlar ama yazmıyorlar .. Daha öncede hep bu arkadaşını araya sokup barıştırırdı bizi ama bu defa arkadaşı da yemin etmişti karışmam diye 5 ay olmuş arkadaşı yine meydana çıktı sizce neden amaç nedir ne yapmayı planlıyorlar neden tekrar yazmadılar yada neden yazdı arkadaşı ? Şuanki amacını merak ediyorum bana söyleyin
Son düzenleme: