Lütfen düşüncelerinizi söyleyin bana :(

bu arada öğretmenmişsiniz konu sahibi doğru mu gerçekten :)
okumuş etmişsiniz bide.. yazık

C captain price bu aralar sıkıntılı stresliydim valla senin yoruma hala gülüyorum ve kendimi durduramıyorum
şirkette ne oluyor bu kıza diyecekler :D
Allah da seni güldürsün

Bu adam nişanlıyken bile 1 ay bile sabredemeden senı aldatıyor. Düşün erkekler evlenınce daha da bı rahat olurlar. Gözüne soka soka aldatır senı cunkuu hep affeden sen oldugun ıcın. Tam bir cehenemm hayatı olur. Bir kadın yazmıstı hamıleyım esımın sevgılısıde hamıle dıye ondan farkınız olmaz .Bildiğin adam pişkin uçkursuz. Sanmaki evlenince artık kadınlarla olmz. Seviyor olabılırsın ıyı seylere kendını ınandırıyor olabılırsın. Int hesaplarını kapat. tlf numaranı kapat. Şimdi tamamen cıkar hayatından yoksa ilerde çocuklu hayatı pişmanlıklarla dolu bir dul olursun

Varsayalım ki barışmak istiyor.. Ne geçecek elinize? Geri dönecek misiniz? Bitmiş, gitmiş..

Yapmanız gereken tek şey yolunuza bakmak. Herkes unutulur inanin her şey gecer. Bu kişi sizinle evlense bile sizi cok mutsuz bir evlilik hayatı bekliyor. Bunu kabullenin. Belki de hayatınıza gercekten düzgün birisi çıkacak. Iyi ki olmamış diye sevineceksiniz. Neden kendinizi bu çıkmazın icine soktunuz ki. Olan her seyde hayır vardır der eskiler. Evlenmeden gercek yüzünü görecek kadar şanslıymışsınız. Şükredin yolunuza bakın.

Olmuyorsa bin hayir ara demisler. Kendi kendimize yazik ediyoruz adini dahi anmamali boyle karaktersizlerin

Adam resmen cani sıkılıyo sana sariyo heralde bosta kalinca onun gozunde senin hic degerin kalmamis kalsa busekilde oynamaz seninle agzinin payini ver arkadasinada iletsin ona bi zahmet hic muatap olma bence

Sen bu yorumlara bakma...onlar seni kıskanıyor... tekrar sevgili olun...yazık çocuk boşta kalmış tekrar birini bulana kadar idare et...hem nasılsa hep sana dönüyor

Sanırım çanta da keklik muhabbeti gibi görüyor seni. Numaranı değiştir, hiç bir ortak arkadaşla gorusme. Bu adam değişmez .. Gelir mi gelmez mi neden yapıyor niye yazıyor bunları düşünmekten Vazgeç üzülen sen olursun

'' Katil cinayet mahalline mutlaka geri döner '' ... 34 yaşımdayım bir çok ilişkim oldu deli dolu gençlik zamanlarımda hala gencim tabii ki de neyse konumuz bu değil :) bir kaç kezde aldatıldım yalan yok öğrendiğim yakaladığım anda ayrıldım hepsi bi kaç gün bi kaç hafta bi kaç ay sonra barışmak kendini affettirmek istedi kabul etmedim neden önce aldatıp sonra barışmak için yalvardılar hiç sorgulamadım çünkü benim için tek bir doğru vardır her zaman sevgiyi falan geçtim ama ilk başta bana gerçekten saygı duyan adam beni aldatmaz bende kendime gerçekten saygı duyuyorsam içim kan ağlasa da bana bu saygısızlığı yapan adama ikinci bi şansı vermem.O yüzden sevgi aşk tabii ki çok güzel kutsal şeyler ama bunları saygıyla sağlamlaştırmak en güzeli...Ama en önemlisi sen önce kendine saygı duy önce kendini sev kendini çok daha iyi hissedeceksin canım...

Back
X