lütfen fikir belirtin kızlar

O zar rahim ve yumurtaliklar enfeksiyon kapmasin diye var korunsun diye Rabbim nerden bilebilirmis insanlarin namus meselesi haline getirecegini
Kuzeniniz daha onceden iliski yasiyorsa esine bunu anlatmadan mi evlenmis cok sacma
Sizin takinti yapmanizda cok sacma diyelimki zar esnek doguma kadar bozulmayacak siz namussuz mu oluyosunuz simdi...........

Bende nişanlıyken eşim öyle çatlatırdı arada önemli falan diye. Nikah kıyıldı falan evlendik aradan 1 hafta geçti birlikte olduk ve ilkten kanamadı Zaten canım çok yandığı için bir kere girdi çıktı ama bunun surat beş karış niye kanamadı ki dedi bilmiyorum dedim 😁 ayh korktum sinir oldum gözlerim dolacaktı dur dedim yanlış anlar ağlama sakın kendi kendime 😊 baktım gitti balkona bi sigara yaktı. bırakmadı beni ertesi gün normale dönmüştü sanırım netten baktı makaleleri okudu çünkü hiç lafını etmedi iyi davranıyordu. sonra aradan 5 gün geçti tekrar beraber olduk bu sefer kanadı baya utandı bana öyle davrandığı için Elimi ayağımı öptü resmen saçlarımı koklaya koklaya uyudu 😔 dert etmeyin erkekler eskisi gibi değil ellerinin altında internet var herşey yazıyor araştırıyorlar.

kızlar asla geri kafalı değilim ama bazen hayatımızdaki insanlar "bu da dert mi" dedirtecek şekilde davranabiliyorlar malesef
kızlar ben nişanlıyım düğünüm ekimde nasip olursa. nişanlı insanların konuştuğu gibi özel konuları konuşur ederiz. nişanlım için düğün gecesindeki o kan olayı çok mühim. bunu o kadar dile getirdi ki (durduk yere değil ben sordukça açıkladı) bende paranoya oldu ya kanamazsa diye. çünkü tepkisi ne olur bilemem. bu konuyu çok önce konuşmuştuk o ara kafama takıldı ve unuttum. ocak ayında kuzenim evlendi ilk gecesinde kan gelmemiş eşi bozuk atmış yüzü düşmüş kuzenimle çok yakınızdır sabahına beni arayıp ağlayarak anlattı (bu arada kuzenim evlenmeden önceki sevgilisiyle ilk kez birlikte olmuş ve o zaman da kan gelmemiş.) ben o zaman konuştum onunla dedim her kadın kanamıyor bazıları esnekmiş bazılarında doğuştan yokmuş eşine bunu anlat. biliyorum demişti anlatmış adam tamam demiş ama suratı tavrı kızı çok üzmüş. benim atlattığım bu paranoya kuzenimin olayından sonra tekrar patlak verdi. aynı zamanda anksiyete hastalığım var bu da beni etkiliyor olabilir ama kuzenimin yaşadıklarını yaşamak istemiyorum geceleri düşünmekten uyuyamıyorum kızlar napmam lazım. bu arada nişanlım çok iyi biridir hiç evlilik düşünmeyen beni ikna etti güven verdi başka bir sorunum yok bu konuyu da içimde yaşıyorum ona söylersem beni yanlış anlayabilir. bi yandan da evrene kızgınım neden bu zar tek kadınlarda var neden sadece biz korkuyoruz kanıtlayamamaktan. keşke bu konuda da eşit davranılsaydı. isyan etmiyorum belki de korkularım yersiz ama bu düşüncemi yenemiyorum lütfen yardım edin..
zar bir tek kadınlarda var çünkü cinsel organ,üreme yapımız erkeklerden farklı.orda bir zar oluşmasının biyolojik ve evrimsel süreçte bir sebebi var.yalnızca insanlarda yok hayvan türlerinde de var.erkeğin gelip de namus bekçiliği yaptığı bir tek insan formunda var ama.he böyle erkekler benim gözümde çöptür ve o nişan yüzüğünü kendisinin malum yerini yüzük tutucu olarak kullanarak geçirir tekmeyi basarım.

iki damla kana bu kadar anlam yüklemeyin artik erkekler bu kadar takmiyor kadinlar kadar

Son düzenleme:
Kanıtlamak istemek de istememekte sizin elinizde. Bu durumda evrene, kimseye (kendize de) kızgın olmanıza gerek yok. Bazı kadınlarda olur bazılarında olmaz. Başka bir açıklaması yoktur eminseniz. Eğer bunu anlamayıp koyacağı tavırdan korkuyorsanız tekrar ilişkinize mantık çerçevesinde bakmanızı, fikirlerinj karşılıklı olarak açıkça beyan etmenizi öneririm.

Back
X