Lütfen fikir verin ?

Bende yapmadım,kızımın da yapmasını istemem. ama tercih meselesi.
Aynen kimse istemez bence sonuçta kaybedecekleri bişey var ama demek ki birlikte olanların öyle derdi yok

Daha evlenmedik o yoldayız ama nasıl yapıyorlar bu kızlara şaşıyorum
Habire nasıl yapıyorlar, nasıl olur? Amacınız ne ? Evlenince kadınlara bu işi yapabilmeleri için özel güçler verilmiyor değil mi? Mevcut uzuv ve organlar kullanılıyor. Analatabildim umarım

Yapmıssa yapmıs sizi baglamaz ki
O zamanlar siz hayatında yoktunuz ne yasadıgıda kendini ilgilendirir
Sizin olmadıgınız sizin meshul olmadıgınız bi zamanla ilgili neler yaşadıgını takıntı yaparak ancak kendinizi üzersiniz

Habire nasıl yapıyorlar, nasıl olur? Amacınız ne ? Evlenince kadınlara bu işi yapabilmeleri için özel güçler verilmiyor değil mi? Mevcut uzuv ve organlar kullanılıyor. Analatabildim umarım
Normal bi kız yapabilir mi bunu kız olandan bahsediyorum. Lütfen düzgün yorum yapın. Azarlama sitesi değil.

Yapmıssa yapmıs sizi baglamaz ki
O zamanlar siz hayatında yoktunuz ne yasadıgıda kendini ilgilendirir
Sizin olmadıgınız sizin meshul olmadıgınız bi zamanla ilgili neler yaşadıgını takıntı yaparak ancak kendinizi üzersiniz
Yani seni geçmişi ilgilendirmezdi

Normal bi kız yapabilir mi bunu kız olandan bahsediyorum. Lütfen düzgün yorum yapın. Azarlama sitesi değil.
Yapan kızlar anormal mi? Neden yadırgadınız anlatır mısınız biraz? Yorumum düzgün gelmediyse size aynı fikirde olmadığımızdandır, olmak ta zorunda değiliz. Ama normal kız sevişemez diye yazılı bir kanun alıntılayın mesela. Herkesin kendi hayatı. Siz evlenince sevişmek istersiniz, kimi sevişmek için evli olmaya gerek duymaz. Net bir konuyu bu denli karmaşıklaştırma çabanızı anlayamıyorum

Yani seni geçmişi ilgilendirmezdi
Niye ilgilendirsin ki hayatında ben yoktum beni benle ve benden sonrası baglar
Bi kere yanımdayken eski sevgilisi mesaj attı eşimin onuda güzel bi dille artık hayatında biri oldugunu söylettirdim eşime gecti bitti
Ne yasamıs neler yapmıs değiştirebilirmiyim Hayır

Yapan kızlar anormal mi? Neden yadırgadınız anlatır mısınız biraz? Yorumum düzgün gelmediyse size aynı fikirde olmadığımızdandır, olmak ta zorunda değiliz. Ama normal kız sevişemez diye yazılı bir kanun alıntılayın mesela. Herkesin kendi hayatı. Siz evlehince sevişmek istersiniz, kimi sevişmek için evli olmaya gerek duymaz. Net bir konuyu bu denli karmaşıklaştırma çabanızı anlayamıyorum
Evlenmeden sevişirsen kaybedeceğin bişey olur anladın mı bunu bilmesine rağmen nasıl sevişir. Bunu anlamıyorum bende

Niye ilgilendirsin ki hayatında ben yoktum beni benle ve benden sonrası baglar
Bi kere yanımdayken eski sevgilisi mesaj attı eşimin onuda güzel bi dille artık hayatında biri oldugunu söylettirdim eşime gecti bitti
Ne yasamıs neler yapmıs değiştirebilirmiyim Hayır
Ne güzel düşünmeniz. Benimkininde eski sevgilisi yazdı ben çok sinirlendim

Evlenmeden sevişirsen kaybedeceğin bişey olur anladın mı bunu bilmesine rağmen nasıl sevişir. Bunu anlamıyorum bende
Belki de yapan kişi kaybedicek bir değer olarak görmüyordur? Yaşınızı bilmiyorum. Yanlış yönlendirmeye hele hiç çalışmıyorum. Bulunduğunuz şartlarınız ve inançlarınız doğrultusunda doğrunuzu yaşayın. Ama herkesi genellemeyin.

Erkeklerin evlenene kadar çok masum takılacağını sanmıyorum. Bu zamanda yapmayan erkek yoktur. Eşim benle tanışmadan önce de yapmıştır. Hiç sorgulamadım da... ama her önüne gelenle yapan erkek tehlikeli, hastalık kapma durumu olabilir o konuda temkinli olun
Çok ayıp söylediğiniz her erkek aynı değil. Allah korkusu haram helal durumunu yaşamına katmış erkekler de var. Ben eşimin başkasıyla beraber olmadığından çok eminim mesela.

Çok ayıp söylediğiniz her erkek aynı değil. Allah korkusu haram helal durumunu yaşamına katmış erkekler de var. Ben eşimin başkasıyla beraber olmadığından çok eminim mesela.
Asıl ayıp, kendi doğrularınızla kanun niteliğinde başkalarını yargılamaktır. Siz çok eminseniz ne denebilir ki başka. Diyorum ya yadırgamamak lazım. Eşiniz için ne yavan bir erkek hiç sevişmemiş erkek olur mu demeye nasıl hakkım yoksa, aynı şekilde haram helal kavramına bağlı olmayan kadınları da yargılamak kimsenin haddi değil. Herkes, başkalarının doğrularına saygı duymalı ve kendi doğrularını yaşamalı.

Back
X