Hanımlar iyi akşamlar. 3 yaşında bir kızım ve yakında doğacak bir kızım daha var :)). Kızım şuan oyun grubuna gidiyor ve dün ki baba çocuk etkinliğinde öğretmenleri kızım için tam günkü kreşe geçmeyi önermişler. Diğer grupta ki arladaşları hepsi tam günlü kreşe gidiyorlarmış. Özel bir kreş eğitimini, öğretmenlerini beğeniyoruz. Eşim eve geldiğinde kızımızı tam günlü vermeyi benimde yeni doğacak kızımızla daha rahat olabileceğimi söyledi. Benşm kzımın bana hiçbir zararı yok oyunlar oynar,kurabiye yapar vakit geçiriz kızımla yani bana hiçbir zararı olan bir çocuk değil. Sadece çok çekingen okul sayesinde açılmaya başladı. Eşimde kreş sayesinde eğitimi daha iyi olacağını gelişimi için faydalı olacağını söylüyor ben ise çalışmayan bir anne olduğum için tam günlü vermek çok mu erkek diye düşünüyorum. Tam günlüğe geçtiğinde 3.5 yaşında olacak. Normalde annelern vermek ister ama bizde babamız kızımız için daha iyi olacağını maddi olarak da göndermekde zorluk çekmeyeceğini söylüyor siz ne düşünüyorsunuz. Ben daha erken mi acaba okuldan şimdiden sıkılmasın istediğin için tereddütlüyüm de siz daha iyi bilirsiniz