Merhabalar..
Spor konusunda elimden geldiği kadar seve seve sizleri bilgilendirmeye çalışıyorum..
Videolar ekleyip,sorulan sorularla ilgili bilgim varsa sizinle paylaşıyorum..
Yalnız size bir sorum olacak..
Açıklamasında bulunmamı istediğiniz bir konu ya da yüklememi istediğiniz bir video var mı?
Yada memnun musunuz değil misiniz?
Lütfen isteklerinizi yazın ki daha faydalı olabilelimyerimseniben
Sevgiler..a.s.
merhaba arkadaşlar bu mekikle ilgili birşeyler okudum doğru yapılmadığı takdirde hiçbir işe yaramadığı yazıodu. bununla ilgili daha ayryntı öğrenmek istiyorum yardımcı olurasanız sevinirim..
ozel gunumuzde nasıl spor yapabılırız step aletıyle step mekık twıs yuruyus kosu bandıyla kac hız yoksa hıc bıseymı yardımcı olursanız mesajıma cevap verırsenız cok sevınırım
Ahh bu soruyu hep duyuyorum
Özel günlerin diğer günlerden hiçbir farkı yok lütfen bunu unutmayın.
Sadece kişiye göre bazen çok ağrılı geçtiği olabiliyor fakat unutmayın ki çok ağrı olduğunda bile hafif yer egzersizleri yapıldığında vücut rahatlayacak ve ağrıdan eser kalmayacaktır.yerimseniben
Sporun bu zamanlarda hiç bir dezavantajı yoktur .
Umarım yardımcı olabilmişimdirvereliniortaka.s.
ay cok mutlu oldum korka korka kosu bandına cıkıyodum pekı mekık cekmek te bı sorun olurmu cevap alırsam cok memnun olurm sımdıden tesekkurlerr cok sevındımm yaaa:)
Rica ederimyerimseniben
Bazı bayanlar özel günlerinde bel ağrıları çekiyorlar.
Eğer rahatsızlık verecek kadar ağrı yoksa rahatlıkla mekik çekilebilira.s
bende soruma cvp alırsam cok sevınıcemm .. 3 ay haftada 2 gun 1 saat yuzdum ama grm vermedım bıraktım 7 kılo aldımm verememe sebebım ne ola bılırr a.s.
gObek ve yan yaglar icin video rica ederiz pls..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?