Lütfen geçecek deyin bosaniyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

isimsiz965

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2014
5.077
10.602
448
Buraya ilk evlilik geri sayımları yaparken kaydolmuştum ama ne bilebilirdim ki birgün boşanma konumu açacağım.. çok canım yanıyor kızlar lütfen geçecek deyin.. 2 çocuğum var biri 4 biri 1 yaşında ve boşanıyoruz.. evliliğimizin basindan beri ailesi ile alakalı kavgalarımız oldu hatta bu kavga anlarında eşim bosuyorum seni diye ağzına çok kelime aldı.. Zaten genellikle her kavgamızda sinirle alırdı ağzına bunu.. 2 defa dini nikahimiz bozuldu bu yüzden son 1 hakkımız kalmıştı dini anlamda bugün aksam kavga anında bitirdi.. burda konuları okurdum hep bosaniyorum mutsuzum şunları yaptı ama ayrılırken yinede söyle hissediyorum diyen kişilerin yorumları okurdum bu kadar şey yapmış nasıl üzülüyorsun derdim hep.. Şuan o durumdayım yarın dava açıyoruz.. Öyle kötüyüm ki alışkanlık mi dersiniz yoksa çocuklar ve gelecek kaygısı mi bilmiyorum.. ama deli gibi ağlamak istiyorum.. içime öyle bir ateş düştü ki ne yapacağimi bilmiyorum.. ne olur kızlar biseyler deyin geçecek deyin aynı durumu yaşayanlar biseyler söyleyin lütfen bu saatte arayacak kimsem yok delirmek üzereyim.sanki bugünler hiç gecmicek bu aci hiç bitmeyecek gibi hissediyorum.

Bos ol dedi ama digerlerinde de demiş nasıl barıştınız?
Belki yine sakinlesir bir şey olmamış gibi olur.
Ama böyle gider mi iki de bir boş ol la

Belki sinirle söylenilen birşeydir. Bosanalim deyince hemen bosanilmaz ki. Genelde kavgada söylenir ertesi gün söylenmemiş gibi olur. Ciddi bir sıkıntı yoksa tabi

Bos ol dedi ama digerlerinde de demiş nasıl barıştınız?
Belki yine sakinlesir bir şey olmamış gibi olur.
Ama böyle gider mi iki de bir boş ol la

Danistigimiz hocanın anlatımına göre boşanma şekliyle ağzına aldı kelimeyi.. Şuan uzun bir konu basitçe anlatmam gerekirse evlenmek için mesela evet demek gerekli ya başka bi kelime söylesen kabul etmez mesela nikah memuru o şekil düşünün

Nasıl bir kavgaydı ki buraya geldi?. Çok detay vermemişsiniz ama sanki ani alınan bir kararmış gibi geldi bana. Olay tazeyse şimdi yatın güzelce bir uyuyun, bakalım yarın ikiniz de aynı şeyi mi düşünüyorsunuz yine.

Kesin alınmış bir kararsa şu an acı duymanız çok normal. Hiç bastırmayın yaşayın acınızı. Sonra geçer inşallah. İnsan en yakınının ölümünü bile kabulleniyor.

Danistigimiz hocanın anlatımına göre boşanma şekliyle ağzına aldı kelimeyi.. Şuan uzun bir konu basitçe anlatmam gerekirse evlenmek için mesela evet demek gerekli ya başka bi kelime söylesen kabul etmez mesela nikah memuru o şekil düşünün
Uzun kısası yok ki
Dini nikah kıyıldı
Ardından 3 defa eşin boş ol derse dinen boşanmış oluyorsun.
Bu kadar basit.
Sonra birlesmek için tekrar kiydirman lazım hocaya.
Diğerlerinde öyle mi yaptınız kiydirdiniz mi?
Yine kiydirirsiniz da hep böyle olmaz ki

Nasıl bir kavgaydı ki buraya geldi?. Çok detay vermemişsiniz ama sanki ani alınan bir kararmış gibi geldi bana. Olay tazeyse şimdi yatın güzelce bir uyuyun, bakalım yarın ikiniz de aynı şeyi mi düşünüyorsunuz yine.

Kesin alınmış bir kararsa şu an acı duymanız çok normal. Hiç bastırmayın yaşayın acınızı. Sonra geçer inşallah. İnsan en yakınının ölümünü bile kabulleniyor.

Gerçekten normal mi bu kadar canımın yanıyor olması 😭

Uzun kısası yok ki
Dini nikah kıyıldı
Ardından 3 defa eşin boş ol derse dinen boşanmış oluyorsun.
Bu kadar basit.
Sonra birlesmek için tekrar kiydirman lazım hocaya.
Diğerlerinde öyle mi yaptınız kiydirdiniz mi?
Yine kiydirirsiniz da hep böyle olmaz ki

Zaten daha önce bu kadar ciddi anlamda iki defa söyle ve iki defa nikah kiydirdik yeniden.. Hocada 3 talak hakkın olduğunu ve 2 hakkımızı kullandığımızı bir daha böyle bir kelime ağzımıza aldığınızda bitecegini soyledi

Evet..Hakkımız kalsada terapiye gitmezdi eşim.. Daha önceki kavgalardada konusunu açtık..
Niyet ettim aforoz edilmeye;
Konu sahibi araba çekişi mi bu, 3 kere katılma hakkı falan olsun. Şuan hukuken yasalarla birbirinize bağlı karı kocasınız. Aldatma ve şiddet olmadığı sürece her evliliğin kurtarılmaya değer olduğunu düşünüyorum. Şu hak mevzusunu bir kenara bırakıp evliliğinizi kurtarmaya bakın bence. Çünkü seviyor da gibisiniz. Ama siz bilirsiniz.

Zaten daha önce bu kadar ciddi anlamda iki defa söyle ve iki defa nikah kiydirdik yeniden.. Hocada 3 talak hakkın olduğunu ve 2 hakkımızı kullandığımızı bir daha böyle bir kelime ağzımıza aldığınızda bitecegini soyledi
Siz o kelimeyi bile ağzınıza alamıyorsunuz.sizi üç hocanın nezdinde iki kez boşamis biri için fazla dusunmuyor musunuz

Gerçekten normal mi bu kadar canımın yanıyor olması 😭

Normal tabiki. O kadar yaşanmışlığınız var. İki de çocuğunuz. Birlikte kurduğunuz düzen, bazılarını gerçekleştirdiğiniz bazılarını henüz gerçekleştiremediğiniz hayalleriniz. Alışkanlığınız...Bunlar acıtır sizi şimdi. Peki hiç düzeltme şansınız yok mu? Sevgi bitti mi aranızda?

İçinin yanmasi ağlaman gayet normal içinde ne varsa dök ağla elime ilk boşanma kağıdı geldiğinde boşanacagimi anladığımda yanıyordum seni çok iyi anlıyorum.Ama sana bir şey diyecem sonra yavaş yavaş geçiyor kendi kendine diyorsun ki sürekli bana seni bosayacam diyen bir adamla, her an boşanma korkusuyla yaşamak ne kadar mantıklı?Şuan bunları anlamazsın ama sakın ol senin yuvan yıkılıyorsa eşinin ki de yıkılıyor onun tavrı nasıl izle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X