Hayır kesinlikle dikkatini çeken birşey yok ek gıdaya geçtik çorba yemek için mama sandalyesine oturttugumda bile kıyamet koparıyor eriminden et kopuyor sanki..ya bi çamaşır sermek insanın kaç dakikasını alabilir ki onda bile vız vız vız sürekli...sürekli vizildamasi artık sinirimi bozuyor en güzel zamanları halbuki geri gelmeyecek bugünler ama ben bi an önce büyüsün istiyorum artikBenim kiz da oyleydi, sinir krizleri geciriyordum.
Şuan buyudu akilli bir kiz oldu)))
Gececek, azacik sabredin.
İsiniz oldugunda telefonda ve ya tvde reklam filan actiginizda izlemiyor mu?
benim kiz da oyleydi. Kucaktan inmezdi, ac susuz, zombi gibi gezerdim evde. Buyudukce duzeldi.Hayır kesinlikle dikkatini çeken birşey yok ek gıdaya geçtik çorba yemek için mama sandalyesine oturttugumda bile kıyamet koparıyor eriminden et kopuyor sanki..ya bi çamaşır sermek insanın kaç dakikasını alabilir ki onda bile vız vız vız sürekli...sürekli vizildamasi artık sinirimi bozuyor en güzel zamanları halbuki geri gelmeyecek bugünler ama ben bi an önce büyüsün istiyorum artik
ağlamıyorsa eğer bırakın biraz vızıldasınHayır kesinlikle dikkatini çeken birşey yok ek gıdaya geçtik çorba yemek için mama sandalyesine oturttugumda bile kıyamet koparıyor eriminden et kopuyor sanki..ya bi çamaşır sermek insanın kaç dakikasını alabilir ki onda bile vız vız vız sürekli...sürekli vizildamasi artık sinirimi bozuyor en güzel zamanları halbuki geri gelmeyecek bugünler ama ben bi an önce büyüsün istiyorum artik
ilk çocuklar çok ağlar çünkü her ağladığında koşarız,panikleriz aman sussun diye. zaman zaman ağlamasına müsade et.Hayır kesinlikle dikkatini çeken birşey yok ek gıdaya geçtik çorba yemek için mama sandalyesine oturttugumda bile kıyamet koparıyor eriminden et kopuyor sanki..ya bi çamaşır sermek insanın kaç dakikasını alabilir ki onda bile vız vız vız sürekli...sürekli vizildamasi artık sinirimi bozuyor en güzel zamanları halbuki geri gelmeyecek bugünler ama ben bi an önce büyüsün istiyorum artik
O zamanlarda akşamdan yemek yapıyodum eşim kızımla ilgileniyodu. Annem bana yakın onu çağırıyodum o şekilde hallediyodum. Şuan 16 aylık evde nereye gidersem peşimde.Merhaba hanımlar..bir bebeğim var 8 aylık Allah bağışlasın dur durak bilmiyor hiç bir iş yapamıyorum çalışıyorum süt iznim var 12 çıkıyorum sözde ama hicbir iş yetişmiyor haftalık kadın almaya başladım temizlik vs asla yapamıyorum zaten..saat 3 ü geçiyor su an ben saat 1 de eve geldim su saat oldu hala bir iş yapabilmiş değilim en basitinden bir çamaşır sermek yada toplamak kıyametler kopuyor gözünün önünden ayrılınca asla birşey dikkatini çekmiyor ne oyuncak ne yürüteç gerçi yurutecin hakkını yemiyim arada yarım saat filan duruyor..disarda yemekten usandık artık ayrıca hem dolaba dünya masraf yap hem dışarda ye inanın ayda bin liradan fazla dışarda ymek parası veriyoruz bi o kadar da mutfak masrafı yapıyoruz..eşime gelecek olursak sagolsun hiçbişeye elini sürmez üstelik bebekle de ilgilenmez ki bi çamaşır seriyim yada ütü yapıyım çoğu zaman gece o uyuyunca yapıyorum kii sabah 6 da uyanıyorum o yuzden sızmış oluyorum işler kalmış oluyor..cok bunaldim gerçekten psikolojim alt üst hiç böyle hayal etmemiştim ..eşimin arkadaşlarnin 2 küçük çocuklari var bizleri yemeğe çaya vs davet ediyordu nasıl yapıyorlar bu isi aklım almıyor ben mi beceriksizim anlamıyorum..Ne zaman geçecek bu durum tecrübeli annelerden yorum bekliyorum..o kadar ihtiyacım var ki teselli edici birşeylere sinirlerim harap oldu tahammülüm kalmadı hiçbirşeye üstüne üstlük eşimin bebekle ilgili herşeye müdahale etmesi ve bilmiş tavırları beni daha çok bunaltıyor üstelik kırıcı oluyor çoğu zaman..bebeğin üstünü değiş mama yap üstünü ac üstünü ort sürekli emir kipi ile konuşuyor sanki demese yapmicaz mizildanmaya baslasa ben eger bir isle ugrasiyorsam gelmiyorsam içeri kıyametler kopuyor ilgilenmiyormuşum çocukla da neler neler..uzun oldu kusura bakmayın çok doluyum
Sıkıntı bebekte değil baba da..Merhaba hanımlar..bir bebeğim var 8 aylık Allah bağışlasın dur durak bilmiyor hiç bir iş yapamıyorum çalışıyorum süt iznim var 12 çıkıyorum sözde ama hicbir iş yetişmiyor haftalık kadın almaya başladım temizlik vs asla yapamıyorum zaten..saat 3 ü geçiyor su an ben saat 1 de eve geldim su saat oldu hala bir iş yapabilmiş değilim en basitinden bir çamaşır sermek yada toplamak kıyametler kopuyor gözünün önünden ayrılınca asla birşey dikkatini çekmiyor ne oyuncak ne yürüteç gerçi yurutecin hakkını yemiyim arada yarım saat filan duruyor..disarda yemekten usandık artık ayrıca hem dolaba dünya masraf yap hem dışarda ye inanın ayda bin liradan fazla dışarda ymek parası veriyoruz bi o kadar da mutfak masrafı yapıyoruz..eşime gelecek olursak sagolsun hiçbişeye elini sürmez üstelik bebekle de ilgilenmez ki bi çamaşır seriyim yada ütü yapıyım çoğu zaman gece o uyuyunca yapıyorum kii sabah 6 da uyanıyorum o yuzden sızmış oluyorum işler kalmış oluyor..cok bunaldim gerçekten psikolojim alt üst hiç böyle hayal etmemiştim ..eşimin arkadaşlarnin 2 küçük çocuklari var bizleri yemeğe çaya vs davet ediyordu nasıl yapıyorlar bu isi aklım almıyor ben mi beceriksizim anlamıyorum..Ne zaman geçecek bu durum tecrübeli annelerden yorum bekliyorum..o kadar ihtiyacım var ki teselli edici birşeylere sinirlerim harap oldu tahammülüm kalmadı hiçbirşeye üstüne üstlük eşimin bebekle ilgili herşeye müdahale etmesi ve bilmiş tavırları beni daha çok bunaltıyor üstelik kırıcı oluyor çoğu zaman..bebeğin üstünü değiş mama yap üstünü ac üstünü ort sürekli emir kipi ile konuşuyor sanki demese yapmicaz mizildanmaya baslasa ben eger bir isle ugrasiyorsam gelmiyorsam içeri kıyametler kopuyor ilgilenmiyormuşum çocukla da neler neler..uzun oldu kusura bakmayın çok doluyum
Merhaba hanımlar..bir bebeğim var 8 aylık Allah bağışlasın dur durak bilmiyor hiç bir iş yapamıyorum çalışıyorum süt iznim var 12 çıkıyorum sözde ama hicbir iş yetişmiyor haftalık kadın almaya başladım temizlik vs asla yapamıyorum zaten..saat 3 ü geçiyor su an ben saat 1 de eve geldim su saat oldu hala bir iş yapabilmiş değilim en basitinden bir çamaşır sermek yada toplamak kıyametler kopuyor gözünün önünden ayrılınca asla birşey dikkatini çekmiyor ne oyuncak ne yürüteç gerçi yurutecin hakkını yemiyim arada yarım saat filan duruyor..disarda yemekten usandık artık ayrıca hem dolaba dünya masraf yap hem dışarda ye inanın ayda bin liradan fazla dışarda ymek parası veriyoruz bi o kadar da mutfak masrafı yapıyoruz..eşime gelecek olursak sagolsun hiçbişeye elini sürmez üstelik bebekle de ilgilenmez ki bi çamaşır seriyim yada ütü yapıyım çoğu zaman gece o uyuyunca yapıyorum kii sabah 6 da uyanıyorum o yuzden sızmış oluyorum işler kalmış oluyor..cok bunaldim gerçekten psikolojim alt üst hiç böyle hayal etmemiştim ..eşimin arkadaşlarnin 2 küçük çocuklari var bizleri yemeğe çaya vs davet ediyordu nasıl yapıyorlar bu isi aklım almıyor ben mi beceriksizim anlamıyorum..Ne zaman geçecek bu durum tecrübeli annelerden yorum bekliyorum..o kadar ihtiyacım var ki teselli edici birşeylere sinirlerim harap oldu tahammülüm kalmadı hiçbirşeye üstüne üstlük eşimin bebekle ilgili herşeye müdahale etmesi ve bilmiş tavırları beni daha çok bunaltıyor üstelik kırıcı oluyor çoğu zaman..bebeğin üstünü değiş mama yap üstünü ac üstünü ort sürekli emir kipi ile konuşuyor sanki demese yapmicaz mizildanmaya baslasa ben eger bir isle ugrasiyorsam gelmiyorsam içeri kıyametler kopuyor ilgilenmiyormuşum çocukla da neler neler..uzun oldu kusura bakmayın çok doluyum
Haftalık alıyorum kadını onun dışında temizliğe ellemiyorum kirlenmiyor ev pek..banada bi çamaşır yemek kalıyor onu bile yapamıyorum izin vermiyor bebegim..bir keresinde işten arkadaşlarla buluştuk sadece 2 saatliğine onun annesine ve ablasına bıraktım ki seve seve baktılar sanki dünyanın en büyük suçunu işlemişim gibi davrandı bana soğuk ve tavırlı kendimi kötü hissettim..haklisiniz günlük kadın tutmak aslında daha mantıklı ama o zamanda bebegede baksın dicek eşim ben başkasına bırakma istemiyorum bebeğimi annem bakıyor su anBak bacım, sen hem çalışıp, hem çocuk bakıp hem de ev işlerini yapamazsın. Hem de eşin hiç bir şeye yardım etmezken. Kendini sakın kötü hissetme. Ya sen robot musun ? Madem çalışıyorsun ben yerinde olsam aylık 1000 lira dışarıda yemeğe verecek olsam birisi ile anlaşırım 2 güne bir hem şöyle yüzeysel temizlik hem de yemek için alırım. Hangi şehirdesin bilmiyorum ama bizim buralarda yarım gün temizliğe 80 TL ye geliyorlar. Sen her iki güne bir çağıracağın için temizliği yüzeysel yapsın sana da 2 günlük yemek yapsın. Mesela pilav kuru yapıyorsa büyük tencerede yapsın 2 gün yersiniz. Sonra başka yemek gibi...
Böylece sen 1500 tl gibi bir ücrete hem ev işinden hem de yemekten kurtulursun...
Allah aşkına o kadar çalışıp kazanıyorsunuz, yıpratmayın kendinizi bu kadar.
Kimseye de laf söyletme kendine... Ayrıca eşin müdahale ettiğin de.. Al de.. Ver çocuğu.. 3 saat yokum, git bir arkadaşına.. Baksın bakalım nasılmış çocukla uğraşmak...
Bebekten önce böyle konuşmamıştık aslında herşeye yardim edecem diyordu hiçte öyle olmadi..aslında bana mudahale etmese belki bu kadar bunalmazdım beni öyle bir hale getirdi ki çocuk gık dediğinde gitmedigimde kendimi pislik gibi hissediyorum öyle sorular soruyor ki bana kendi anneliğimi sorguluyorum ve surekli emir veriyor bana bu yap şunu yap karşılık verince de kavga çıkıyorvalla canım kocan benim koca gibi kazmagillerden anladığım, o yüzden yavrun biraz büyüdükten sonra anca rahat edersin, benimki 4,5 yaşında yeni rahatlıyorum ama küçük 2 yaşında bu kısır döngü devam ediyor, yani demem o ki yardım edenin olmayınca durumlar böyleAllah sabrımızı gücümüzü arttırsın hele ki böyle kocalar varken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?