Lütfen geçecek diyin psikolojim berbat

eşin tam ağzına kürekle vurmalık...
o çocuk çeyizinden çıkmadı herhalde...
ev işlerinde sana yardım da değil iş bölümü yapmalısınız..
bebeğin sen annesiysen o da babası...
haşmetli hünkarım hem hiç bir işe el sürmeyecek hem de senin yaptıklarına tonla laf edecek...
iyi bir dersi hak etmiş

Gündüz ayağımda sallayarak uyutuyorum indirdiğim gibi uyanıyor uyanıkken birşey yapmak ne mümkün belki size abartıyorum gibi geliyor yemin ederim durum bundan ibaret bu saat oldu henüz öğlen yemeği bile yemedim bırakın akşam yemeğini ağlamaları beni ziyadesiyle doyuruyor artık..eşime gelirse sanırım bizimksii bitmeye mahkum bi evlilik daha fazla tahammül edemiycem tavırlarına 2 dakika bak mutfağı toparliyim dediğimde bagirip üzerime yurudu bu aksam ondan gelecek yardımın ıçine s.ciyim artık

Üstüne üstlük birde 2. Çocuğu isteyecek yüzsüz..inanın çok yıprandım bu gece bile 2 dk bak mutfağı toplayayım dediğimde üzerime bağırıp yürüdü..allaha havale ediyorum bu yaratığı artik

ha duvara konuşmuşsun ha ona bi farkı yok en azından duvar bağırıp çağırmıyor duvarla bile daha iyi iletişim kurabilirim..Ben bu ayıdan ne bok yemeye çocuk yaptım bilmiyorum

Kesinlikle sorun bebekte değil çocuk bu huysuzlukta edecek evet ama kocam olacak yaratık bunu babamın evinden getirdim sanıyor çocuk bakmak kadının işi zihniyetinde sanki al gece sen bak demişiz 2 dk bak mutfağı toplayayım dedim diye bağırıp çağırdı..ona sorsanda butun gun evde napıosun..kadın dediğin çocuğa bakar ev işi yapar yemek yapar ise gider ayın 15.de de maaşını kocasına verir zihniyet bu

Yaramaz çocukları çok gördük ama ilerde bir uslu oluyorlar. Bebekliğinin tadını çıkarın. Yetiştiği kadarını yapın. Kendinize hep yetiştiremiyorum derseniz gerçekten yetişmez. Yaparım elim ayağım tutuyor çocuğım sağlıklı deyin. Birazdan yaparım deyin. Olumlu düşünmeye başladıkca biraz daha yol alırsınız

Bide suyun buyum neden yıkanmadı diye laf sayıyor bana...inanın dayanacak gücüm kalmadı artık..sanırım beni bebekten ziyade eşim yıpratıyor

Benimkide öyleydi. Yanından kalktıgım an sensör takmıs gibi ağlıyordu. Oda bile değiştiremiyordum. Bir gün öyle bir ağlamısımki hüngür hüngür kayınvalidem kostu geldi n oldu diye. Kalkamıyorum yanından hiç biriey yapamıyorum hissediyor ağlıyor vs vs. Kendi sacımı taramayı bile unutmustum. Sonra zamanla knediliğinden düzeldi nasıl oldu bilmiyorum. İnan azıcık sabır et . Zamanla herşey yoluna girecek. Tek değilsin inan buna. Bende baskalarına baktıkca onların cocukları niye ağlamıyor diyordum .

1. Ayyy sinir oldum eşine.
Ay başında maaşını istemeyi biliyordur ama.

2. Ben de aynı hatayı yapıyorum. İsin canı cehenneme. Benim psikolojimden çocuğumun sağlığından önemli değil.
Olduğu kadar olmadığı kader demek lazım

3. Bir tane yardımcı bul kendine. Yarım gün için. Dışarıya harcayacağınız yemek parasını yardımcıya verirsin.

Niye çekiyorsunuz bu adamı?

Sizi yoran bebeğinizden önce, insan olamamış eşiniz. İş,ev, çocuk ve psikopat bir koca insana elbette fazla gelir. Gidin annenizde kalın bir süre esinizi gönderin demiyorum çünkü gidecek biri değildir muhtemelen. Kendinizi ve bebeğinizi düşünüyorsanız yapın bunu. Canınıza yazık.

Böyle adamlarla neden evleniyorsunuz üstüne bir de baba yapıyorsunuz gerçekten anlamıyorum. Günde 1 saat çocuğunu görmekle babalık mı olur? Size gram faydası yok kocanızın aksine zararı var. Kocanız Allah’a havale etmekle düzelmez yalnız. Siz onu boşanma avukatına havale edin bence. Çok kızdım gerçekten iyi eş olamadın bare baba ol dimi?
Bebeğinize gelince siz aman ağlamasın diye şimdiden böyle yaparsanız ilerde siziparmağında oynatır. Belli ki kıyamıyorsunuz ağlamasına. Eğer bir çocuğun altı temizse, karnı toksa, uykusu gelmemişse anca şımarıklıktan ağlıyordur başka şeyden değil. İlgi istiyor işte. Bırakın zaman zaman ağlamasına müsaade edin

8.ay bebeklerde ayrılık anksiyetesi başlar. Bebekte bi sorun yok, gayet normal gelişiyor demek ki.. Sorun o baba kılıklıda. Yardımı yok bi şeye yaramıyor. Defedin gitsin. Sizi zaten bu psikolojiye sokan da o lüzumsuz zaten emin olun. Benim bebeğim de 9 aylık. Sürekli hareket istiyor, yürütelim istiyor ve sürekli bi mızıldanma hali, diş vs falan da çıkarıyor.. Sıkıntılı yavrucak zaten. Eşim destek olmasa çok zorlanırım. Boşayım şu adamı dediğim zamanlar çocuğa tek bakmanın zor olacağı aklıma geliyor
O da çok saçmaladı , müdahale etti zamanında. Ben de aynı sizin gibi bunalımdan bunalıma girdim. Ne zaman o çenesini kapadı, o zaman çocukta bi problem olmadığını, hatta dünya tatlısı olduğunu farkettim. Ama o eşler de kendi kendilerine susmuyorlar. Ciddi ciddi bi şeyler yapmanız lazım, korkmadan , çekinmeden, gerekirse boşanmayı dahi göze alarak.. Bebeğinizi sevin, oynayın. Boşverin ev işi yemek vs.. Olduğu kadar deyin geçin. Beğenmeyen kendi yapsın. Bebeğinizin ennn tatlı dönemi başladı, kaçırmayın..

ha duvara konuşmuşsun ha ona bi farkı yok en azından duvar bağırıp çağırmıyor duvarla bile daha iyi iletişim kurabilirim..Ben bu ayıdan ne bok yemeye çocuk yaptım bilmiyorum
Madem çalışıyorsunuz o zaman paranızı çocuğunuzun keyfi sizin ruh sağlığınız için harcayın. Yardımcı tutun.

Eşinize çok kızdım şahsen. O bebeği çeyizinizde getirmediniz annelik görevleri olduğu kadar babalık görevlerini de bilsin yoksa siz daha çok ezilirsiniz haftada 1 temizlik yapsa 2 güne bir yemek yapan yardımcı abla bulsan inan rahat edersin hem dışardan yemeğe verdiğin parayla temizlik işin aradan çıkar evde boş durmayım bi temizliğe gideyim diye çok kardeşimiz var Allah iyi biriyle karşılaştırırsa rahat edersiniz bi düşünün bence bu arada Allah analı babalı büyütmek nasip etsin bebeğinizi

Benimde bebeğimin 8.ayı bitti aynı durumdayım canım emin ol,ekstra olarakta çok haraketli bir bebek ve ne kadar oyuncak koysamda önüne kanmıyor yanında iş yapsam bile yemek yaparken yere oturtuyorum dışardan duyan biri çocuğa bişey yapıyorum sanır kucağıma alıyorum tencereye zıplıyor bulaşık yıkarım bacağımda,çamaşır toplarım bacağımda adım atacağım oda beraberimde sürükleniyor.Diş olayımız başladı gece uyukusu zaten yok bırak yemek yemeyi lavaboya bile zor gidiyorum kıyamet kopuyor görüş alanından çıkınca.Altını değiştirsem durmaz sürekli döner kıyafet değişmini sorma zaten savaştan çıkmış gibi oluyorum banyo ayrı bir dert kaynanam aşağıdan geliyor düştümü ne oldu diye ekstradan okula giden bir çocuğum daha var onunla ayrı uğraş tükenmiş durumdayım bu aralar Ama iyi ki varlar Rabbime şükürler olsun sağlık sıhhatleri yerinde bugünlerde geçecek az sabır ❤

Eşinize sen karışma desenizse. Herşeye maydanoz olan adamla hayat mı geçer. İkinci kaynana. Bu kadar ezilmeyin,adamın istekleri,bu tavırları asla bitmiycek. Siz yaptıkça yenileriyle gelecek. Çocuğa gelince tecrubesizsiniz o yüzden sıkıntı oluyor. Zaman geçtikçe o büyüyecek siz hıza alisacaksiniz

İnanırmısın benimki 3 yaşında oldu.
Hala çişimi yarım bırakıp çıkmışlığım oluyo wc den.
Zorrrr ama geçecek...

Çünkü geçmiş konularınıza bakılırsa eşinize aşırı bağımlısınız. Aslında derdiniz bebekle değil en başından beri bu adamla sizin tabirinizle "mutsuzluktan geberiyorsunuz".
Buna rağmen ayrılamadığınız gibi, aldatılma şüpheniz varken yine de onu baba yaptınız. Ciddi manada tedavi olmazsanız mutsuzluktan ölürken yine ayrılamazsınız ve 2. Çocuğu da yaparsınız.

Ara ara bırakıyorum ağlamaya hiç pes etmiyor üstüne üstlük sakinleştirmesi daha zor oluyor onuda denedim..Çocuğu bu hale o getirdi zaten ağlatma ilgilen boş bırakma bırak bulaşıcı cocugunla ilgilen yalniz dikkatinizi cekerim çocuğun!! Cocuk benom çocuğum sadece..bazen karnı tok altı temiz birak ağlasın diyorum kim takar..bi ara tutturdu bizim yatağınıza yatsın diye ya çocuk rahat etmiyor ben etmiyorum sürekli üzerine düşecek diye zor yatağına alıştırdım..zamanını bekliyorum boşanma avukatına havale etmek için az kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…