Gündüz ayağımda sallayarak uyutuyorum indirdiğim gibi uyanıyor uyanıkken birşey yapmak ne mümkün belki size abartıyorum gibi geliyor yemin ederim durum bundan ibaret bu saat oldu henüz öğlen yemeği bile yemedim bırakın akşam yemeğini ağlamaları beni ziyadesiyle doyuruyor artık..eşime gelirse sanırım bizimksii bitmeye mahkum bi evlilik daha fazla tahammül edemiycem tavırlarına 2 dakika bak mutfağı toparliyim dediğimde bagirip üzerime yurudu bu aksam ondan gelecek yardımın ıçine s.ciyim artıkhiçbirşey kolaya gitmiyor büyüdükçe cocugun sorumluluğu artıyor yürüdüğü zaman asil tehlike başlıyor o zaman hiç durmaz.Gunduz uyutup yemek yapın.Aksam erken uyursa evi toplayın zaten temizlikciniz varmış 12 de de isten çıkıyormuşsunuz daha ne olsun.Tavsiyem aylık yemek listesi hangi gün ne yenecek yazın asın dolaba pişirin gelince..
bir de kocanız aklını başına alsın o bakıp oyalarken akşamtezgahi toplayin camasiri katlayın evlilik ve annelik boyle bi sey rahat etmek pek yok alışın
Üstüne üstlük birde 2. Çocuğu isteyecek yüzsüz..inanın çok yıprandım bu gece bile 2 dk bak mutfağı toplayayım dediğimde üzerime bağırıp yürüdü..allaha havale ediyorum bu yaratığı artikeşin tam ağzına kürekle vurmalık...
o çocuk çeyizinden çıkmadı herhalde...
ev işlerinde sana yardım da değil iş bölümü yapmalısınız..
bebeğin sen annesiysen o da babası...
haşmetli hünkarım hem hiç bir işe el sürmeyecek hem de senin yaptıklarına tonla laf edecek...
iyi bir dersi hak etmiş
ha duvara konuşmuşsun ha ona bi farkı yok en azından duvar bağırıp çağırmıyor duvarla bile daha iyi iletişim kurabilirim..Ben bu ayıdan ne bok yemeye çocuk yaptım bilmiyorumHaftada bir aldığınız kadını haftada 2 ye çıkarın en azından çamaşır ütünüzü de o halletsin ve o varken biraz da bebekle ilgilensin siz yemek vs yapın. Eşinize gelince güzelce uyarın ya emir kipiyle konuşup akıl vermesin ya da madem çok biliyor kendisi yapsın.
Kesinlikle sorun bebekte değil çocuk bu huysuzlukta edecek evet ama kocam olacak yaratık bunu babamın evinden getirdim sanıyor çocuk bakmak kadının işi zihniyetinde sanki al gece sen bak demişiz 2 dk bak mutfağı toplayayım dedim diye bağırıp çağırdı..ona sorsanda butun gun evde napıosun..kadın dediğin çocuğa bakar ev işi yapar yemek yapar ise gider ayın 15.de de maaşını kocasına verir zihniyet buNe biçim eşiniz var? Rest çeksenize buna. Sen çocukla ilgilen dediğiniz de ne diyor? Biz de çocuk büyüttük. 2 tane var benim. Eşim olmasa bakamazdım. Sorun çocukta değil eşiniz olacak adamda. O size destek çıksa siz bugün böyle olmazdınız
Bide suyun buyum neden yıkanmadı diye laf sayıyor bana...inanın dayanacak gücüm kalmadı artık..sanırım beni bebekten ziyade eşim yıpratıyorAllah bağışlasın canım bu ayları ilgi ayları terkedilme korkusu oluyormuş o yüzden sürekli yanında olalım istiyorlar.
Benim kızım 7 aylık aynen anlattığın gibi ki çoğu anne de bu durumdadır. Benim de evi b.k götürüyor hiç bi işe yetişemiyorum için rahatlatacaksa evimden bazı kareleri özelden atabülürüm
Not: o herife de yemek memek yapma çamaşırını da kendi yıkasın zalım herif bebeyi sanki polenle doğurdun
Niye çekiyorsunuz bu adamı?Üstüne üstlük birde 2. Çocuğu isteyecek yüzsüz..inanın çok yıprandım bu gece bile 2 dk bak mutfağı toplayayım dediğimde üzerime bağırıp yürüdü..allaha havale ediyorum bu yaratığı artik
Madem çalışıyorsunuz o zaman paranızı çocuğunuzun keyfi sizin ruh sağlığınız için harcayın. Yardımcı tutun.ha duvara konuşmuşsun ha ona bi farkı yok en azından duvar bağırıp çağırmıyor duvarla bile daha iyi iletişim kurabilirim..Ben bu ayıdan ne bok yemeye çocuk yaptım bilmiyorum
Eşinize çok kızdım şahsen. O bebeği çeyizinizde getirmediniz annelik görevleri olduğu kadar babalık görevlerini de bilsin yoksa siz daha çok ezilirsiniz haftada 1 temizlik yapsa 2 güne bir yemek yapan yardımcı abla bulsan inan rahat edersin hem dışardan yemeğe verdiğin parayla temizlik işin aradan çıkar evde boş durmayım bi temizliğe gideyim diye çok kardeşimiz var Allah iyi biriyle karşılaştırırsa rahat edersiniz bi düşünün bence bu arada Allah analı babalı büyütmek nasip etsin bebeğiniziMerhaba hanımlar..bir bebeğim var 8 aylık Allah bağışlasın dur durak bilmiyor hiç bir iş yapamıyorum çalışıyorum süt iznim var 12 çıkıyorum sözde ama hicbir iş yetişmiyor haftalık kadın almaya başladım temizlik vs asla yapamıyorum zaten..saat 3 ü geçiyor su an ben saat 1 de eve geldim su saat oldu hala bir iş yapabilmiş değilim en basitinden bir çamaşır sermek yada toplamak kıyametler kopuyor gözünün önünden ayrılınca asla birşey dikkatini çekmiyor ne oyuncak ne yürüteç gerçi yurutecin hakkını yemiyim arada yarım saat filan duruyor..disarda yemekten usandık artık ayrıca hem dolaba dünya masraf yap hem dışarda ye inanın ayda bin liradan fazla dışarda ymek parası veriyoruz bi o kadar da mutfak masrafı yapıyoruz..eşime gelecek olursak sagolsun hiçbişeye elini sürmez üstelik bebekle de ilgilenmez ki bi çamaşır seriyim yada ütü yapıyım çoğu zaman gece o uyuyunca yapıyorum kii sabah 6 da uyanıyorum o yuzden sızmış oluyorum işler kalmış oluyor..cok bunaldim gerçekten psikolojim alt üst hiç böyle hayal etmemiştim ..eşimin arkadaşlarnin 2 küçük çocuklari var bizleri yemeğe çaya vs davet ediyordu nasıl yapıyorlar bu isi aklım almıyor ben mi beceriksizim anlamıyorum..Ne zaman geçecek bu durum tecrübeli annelerden yorum bekliyorum..o kadar ihtiyacım var ki teselli edici birşeylere sinirlerim harap oldu tahammülüm kalmadı hiçbirşeye üstüne üstlük eşimin bebekle ilgili herşeye müdahale etmesi ve bilmiş tavırları beni daha çok bunaltıyor üstelik kırıcı oluyor çoğu zaman..bebeğin üstünü değiş mama yap üstünü ac üstünü ort sürekli emir kipi ile konuşuyor sanki demese yapmicaz mizildanmaya baslasa ben eger bir isle ugrasiyorsam gelmiyorsam içeri kıyametler kopuyor ilgilenmiyormuşum çocukla da neler neler..uzun oldu kusura bakmayın çok doluyum
Çünkü geçmiş konularınıza bakılırsa eşinize aşırı bağımlısınız. Aslında derdiniz bebekle değil en başından beri bu adamla sizin tabirinizle "mutsuzluktan geberiyorsunuz".ha duvara konuşmuşsun ha ona bi farkı yok en azından duvar bağırıp çağırmıyor duvarla bile daha iyi iletişim kurabilirim..Ben bu ayıdan ne bok yemeye çocuk yaptım bilmiyorum
Ara ara bırakıyorum ağlamaya hiç pes etmiyor üstüne üstlük sakinleştirmesi daha zor oluyor onuda denedim..Çocuğu bu hale o getirdi zaten ağlatma ilgilen boş bırakma bırak bulaşıcı cocugunla ilgilen yalniz dikkatinizi cekerim çocuğun!! Cocuk benom çocuğum sadece..bazen karnı tok altı temiz birak ağlasın diyorum kim takar..bi ara tutturdu bizim yatağınıza yatsın diye ya çocuk rahat etmiyor ben etmiyorum sürekli üzerine düşecek diye zor yatağına alıştırdım..zamanını bekliyorum boşanma avukatına havale etmek için az kaldiBöyle adamlarla neden evleniyorsunuz üstüne bir de baba yapıyorsunuz gerçekten anlamıyorum. Günde 1 saat çocuğunu görmekle babalık mı olur? Size gram faydası yok kocanızın aksine zararı var. Kocanız Allah’a havale etmekle düzelmez yalnız. Siz onu boşanma avukatına havale edin bence. Çok kızdım gerçekten iyi eş olamadın bare baba ol dimi?
Bebeğinize gelince siz aman ağlamasın diye şimdiden böyle yaparsanız ilerde siziparmağında oynatır. Belli ki kıyamıyorsunuz ağlamasına. Eğer bir çocuğun altı temizse, karnı toksa, uykusu gelmemişse anca şımarıklıktan ağlıyordur başka şeyden değil. İlgi istiyor işte. Bırakın zaman zaman ağlamasına müsaade edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?