Peki cocuk Düşünüyormusun
[/QUOT
EvlimisinizRabbim herkesin gönlüne göre hayırlısı olanı nasip etsin inşallah bende daha öğrenciyim o yüzdn tedirginim okul bi bitsin hele diye umarım spiral yerindedir ve korumuştur
1 sene yakın ama çocuğum olsun istiyorum belirtilerde olunca merak ettimEvet 10 aylık evliyim 8-9 ay öncede spirali taktırdım siz ne kadardır evlisiniz
Benim de adet olcakmış gibi sancım oldu bi gece hatta ertesi gün bi seminere gitcekdim cantama ped koydum agrı kesici koydum , ama gelmedi sürekli o gün çişim geliyodu ve cok canım yemek yemek istiyodu , bir de iki hamileligim de de o gögüs ucum pütür pütür oldu ve koyulasdı , insallah vardır dua ederimBenimde adet ağrısı gibi ağrım var göğüslerim acıyor ve kahverengi yerlerde sivilce gibi şeyler çıkmış arada midem bulanıyor tam yumurtlama gününde ilişki oldu
Ben sana inşallah döllenmiştir diye dua edeyim sen bana inşallah döllenmemiştir diye et o zaman1 sene yakın ama çocuğum olsun istiyorum belirtilerde olunca merak ettim
Bendede öyle sendeki gbi aşırı ağrım var adet olcak sanıyorum akıntım oluyor çamaşırım kahverengi akıntı gibi bilemedim yaBenim de adet olcakmış gibi sancım oldu bi gece hatta ertesi gün bi seminere gitcekdim cantama ped koydum agrı kesici koydum , ama gelmedi sürekli o gün çişim geliyodu ve cok canım yemek yemek istiyodu , bir de iki hamileligim de de o gögüs ucum pütür pütür oldu ve koyulasdı , insallah vardır dua ederim
Edelim canımBen sana inşallah döllenmiştir diye dua edeyim sen bana inşallah döllenmemiştir diye et o zaman❤
Bekliyorum dualarınıEdelim canımbende okuyorum ama açıktan
Adetin geciktikten kaç gün sonra öğrendin canım? Benim iki gün geçti ama testte negatif.Kuzu benim adetlerim cok duzensizdi. Ama yine cok erken farkettm hamile oldugumu ne yalan soylimm basta hisettim bildigin hata adet agrisi sancısı cektm adet ağrılarıyla fazla bi farki yok tek fark adet agrisi 1 2 gun once baslar sonrada kanama olur benim bu agrilar nerdeyse 2 3 hafta sürdü esime test al dedm baktm pozitif goguslerde o koyu olan yer varya sürekli sis dolgn gorunuyo benim oyleydi. Bide damarlanma oluyo ilk haftalarda farkettm. Senin de insallah vardr rabbim gonlune gore versn
Adetten önce belirtin oldumu pekiAdetin geciktikten kaç gün sonra öğrendin canım? Benim iki gün geçti ama testte negatif.
Damarlanma, dolgunluk, 2 haftadır süren sanki adet olacakmis hissi var.
25inde adet olmam gerekiyodu. 2 haftadır ara ara (özellikle gece yatarken) kasıklarımda hafif sızı hissediyorum. Adetten 5 gün önce göğüsler her zaman siserdi bende. Ama bu sefer damarlarım belirgin (buna daha önce hiç dikkat etmedim belki de hep vardıAdetten önce belirtin oldumu peki
benimde göğüslerim acıyor yanıyor gibi oluyor arada mide bulantım oluyor adet gibi karnımağrıyor merak ediyorum25inde adet olmam gerekiyodu. 2 haftadır ara ara (özellikle gece yatarken) kasıklarımda hafif sızı hissediyorum. Adetten 5 gün önce göğüsler her zaman siserdi bende. Ama bu sefer damarlarım belirgin (buna daha önce hiç dikkat etmedim belki de hep vardı)
Beyaz akıntım oldu, hala oluyor. Başka aklıma gelmiyor şuan
Bende acı yanma falan yok da şiş hepbenimde göğüslerim acıyor yanıyor gibi oluyor arada mide bulantım oluyor adet gibi karnımağrıyor merak ediyorum
Bende acı yanma falan yok da şiş hephayırlısı olsun artık
İnşallah öyledirBende acı yanma falan yok da şiş hephayırlısı olsun artık
Benimde öyle yanık gibi ama arada öyle oluyor belimede arada ağrılar giriyor adet ağrısı gibiBenim tüm hamileliklerimde gogus uclarimda güneş yanığı gibi acı hissi olmustu.ordan anlamıştım.sonrasinda belimde hafif tatlı gıdıklayıcı bir agri sanci girerdi
Teşekkür ederim benimde göğüslerim ağrıyor ara ara belim adet olacak gibi hissediyorumGöz kararması baş dönmesi oturduğum yerde uyuya kalma kayınvalidem çok gülmüştü hatta sürekli uyuyorum oturduğum yerde diyebide yumurtlama ağrısından sonra kasık ağrım bir ay devam etti .10 gün sonra silik çizgi gördük ama inanmadım kuruma diye adet geçince test yaptık aynen boyleydik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?