Gebeliğe Hazırlık Lütfen hamile olanlar yazsın

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet 10 aylık evliyim 8-9 ay öncede spirali taktırdım siz ne kadardır evlisiniz

Benimde adet ağrısı gibi ağrım var göğüslerim acıyor ve kahverengi yerlerde sivilce gibi şeyler çıkmış arada midem bulanıyor tam yumurtlama gününde ilişki oldu
Benim de adet olcakmış gibi sancım oldu bi gece hatta ertesi gün bi seminere gitcekdim cantama ped koydum agrı kesici koydum , ama gelmedi sürekli o gün çişim geliyodu ve cok canım yemek yemek istiyodu , bir de iki hamileligim de de o gögüs ucum pütür pütür oldu ve koyulasdı , insallah vardır dua ederim

Bendede öyle sendeki gbi aşırı ağrım var adet olcak sanıyorum akıntım oluyor çamaşırım kahverengi akıntı gibi bilemedim ya

Adetin geciktikten kaç gün sonra öğrendin canım? Benim iki gün geçti ama testte negatif.
Damarlanma, dolgunluk, 2 haftadır süren sanki adet olacakmis hissi var.

Adetten önce belirtin oldumu peki
25inde adet olmam gerekiyodu. 2 haftadır ara ara (özellikle gece yatarken) kasıklarımda hafif sızı hissediyorum. Adetten 5 gün önce göğüsler her zaman siserdi bende. Ama bu sefer damarlarım belirgin (buna daha önce hiç dikkat etmedim belki de hep vardı )
Beyaz akıntım oldu, hala oluyor. Başka aklıma gelmiyor şuan

benimde göğüslerim acıyor yanıyor gibi oluyor arada mide bulantım oluyor adet gibi karnımağrıyor merak ediyorum

İlk hamileliğimde sol kasığım sağ kasığıma göre şiş duruyordu bir forumda okumuştum ondan şüphelendim adet günümü 3 gün falan geçmişken birde normalde pizzayı ağzıma sürmezdim canım istemişti. Başka belirti olmadan öğrendim. İkinci hamileliğimde de nasıl olsa çıkmaz diye yaptığım testte öğrenmiştim yorgunluk ve asabilik vardı. Eğer ki yarın ki testim pozitif çıkarsa bunu da yazarım :)

Benim tüm hamileliklerimde gogus uclarimda güneş yanığı gibi acı hissi olmustu.ordan anlamıştım.sonrasinda belimde hafif tatlı gıdıklayıcı bir agri sanci girerdi

Göz kararması baş dönmesi oturduğum yerde uyuya kalma kayınvalidem çok gülmüştü hatta sürekli uyuyorum oturduğum yerde diye bide yumurtlama ağrısından sonra kasık ağrım bir ay devam etti .10 gün sonra silik çizgi gördük ama inanmadım kuruma diye adet geçince test yaptık aynen boyleydik

Benim tüm hamileliklerimde gogus uclarimda güneş yanığı gibi acı hissi olmustu.ordan anlamıştım.sonrasinda belimde hafif tatlı gıdıklayıcı bir agri sanci girerdi
Benimde öyle yanık gibi ama arada öyle oluyor belimede arada ağrılar giriyor adet ağrısı gibi

Teşekkür ederim benimde göğüslerim ağrıyor ara ara belim adet olacak gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…