Gebeliğe Hazırlık Lütfen hamile olanlar yazsın

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamile arkadaşlar yardım edin. Ağrım çok arttı adet mi olacağım acaba
Adet ağrıları ve hamilelik ağrıları/belirtileri birbirine çok benziyor canım çok takma ve bekle. Sana sadece bunu söyleyebilirim. Olabilir de olmayabilir de. 4 gün çokmuş 2 gün 1 gün önce olsa çıkabilir benim adetten bigün önce silik çizgi çıkmıştı

Kahverengi akıntım geldi bugün

Kahverengi akıntım geldi bugün
Bende de geldi kahverengi akıntı ahanda yine adet olcam dedim. Meğer yerleşme kanamasıymış akşam oldu gelmedi diğer gün sabah da gelmeyince test yaptım ve pozitif. Yani o da her ikisinde oluyor ama şunu söyleyebilirim farklı birbirinden ikisi. Adetten önceki akıntı jelimsi oluyor ve hemen sonrası adet geliyor diğeri de pütürlü kahverengi akıntı oluyor ve gerisi gelmiyor

Benim sulu gibi çok ağrım var aşırı belim ağrıypr oldum sanıp lavaboya gidiyorum daha yok kahverengi akıntı geliyor

Yarın adet olmazsam yani akıntı bugün geldi ya hamile olasılığı var mıdır

Kaç gün sürüyor canım

Ben her ay adet agrisi gibi agri mide bulantisi gogus siskinligi ile gidiyordum ama hamile değildim en sonuncusunda apandist diye gittim sag kasigim inanılmazdı oturamiyo yuruyemiyodum. Doktor adet tarihimi sordu 9gun gecmisti hep duzensizdim aylarca olmadigimda oluyodu. Test yapti hamile ciktim

Kişiden kişiye değişiyor o zaman

Benim sulu gibi çok ağrım var aşırı belim ağrıypr oldum sanıp lavaboya gidiyorum daha yok kahverengi akıntı geliyor
Yarın adet olmazsam yani akıntı bugün geldi ya hamile olasılığı var mıdır
Akıntı geldikten sonra test yap hamileysen çıkar benim sabahı çıkmıştı. Beta hcg değerim 93 tü
Kaç gün sürüyor canım
Bi kez geldi sadece sonra hiç gelmedi bende

Benimde adetim 5 gün gecikti yarın altıncı gün olucak. Dün binkere peçeteye açık kahve puturlu sarımsı akıntı geldi adet mi acaba dedim ama şimdi yine akıntım beyaza döndü

Akıntı geldikten sonra test yap hamileysen çıkar benim sabahı çıkmıştı. Beta hcg değerim 93 tü

Bi kez geldi sadece sonra hiç gelmedi bende
Benimde bir kez geldi. Açık sarımsı kahveydi adetim 5 gün geçti yarın 6. Gün test yapsam çıkarmış suan beyaz seffafimsi akıntım var

Benimde adetim 5 gün gecikti yarın altıncı gün olucak. Dün binkere peçeteye açık kahve puturlu sarımsı akıntı geldi adet mi acaba dedim ama şimdi yine akıntım beyaza döndü
Benimde bir kez geldi. Açık sarımsı kahveydi adetim 5 gün geçti yarın 6. Gün test yapsam çıkarmış suan beyaz seffafimsi akıntım var
5 gün gecikmeyle çok net çıkar ki. Nasıl sabrettin o kadar test yapsana

Eşim yüzünden hep üzülüyorum diye bekle diyo kesin olsun diyo
Benimde 4 gün önce kahverengi akıntım oldu iki gün iki kere gördüm 4 gündür kasık agrım çok fazla ve bugun de açık kahve sarı arası akıntım geldi adet günüme 10 gün var merakla bekliyorum

Benimde 4 gün önce kahverengi akıntım oldu iki gün iki kere gördüm 4 gündür kasık agrım çok fazla ve bugun de açık kahve sarı arası akıntım geldi adet günüme 10 gün var merakla bekliyorum
İnşallah hamileyizdirr

Az mı oluyor çok mu peçeteye silince geldi benim akıntı şeklinde adetim 10 gün var

İnşallah hamileyizdirr
İnş en son adetim de ilk kez kahverengydi kahverengi adet gördüm 4 gün sürdü 3 günü soluk kırmızıydı bitince test yaptım negatif ti üstünden 15 gün gecti ve kahverengi Lekelenme gördüm İnş farklı Bi sorun degildir

Eşim yüzünden hep üzülüyorum diye bekle diyo kesin olsun diyo
Bence belirsizlik daha kötü. Belirsizlik daha çok stres yapar. Ben 2 3 gün gecikince test yapıyodum. Çıkmayınca biraz üzülüyodum ilkin ama sonra rahatlıyodum. En azından stresim merakım bitiyodu. Bikaç saat sonra da reglim geliyodu yani beynimiz bizimle oynuyo. Stres yaptıkça daha çok gecikir. Varsa var ne güzel yoksa da gerçekle yüzleşmek de güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…