Teşekkür ederim benimde göğüslerim ağrıyor belim ağrıyor adet olacak gibi oluyor heyecanlıyım ya adete daha varİlk hamileliğimde sol kasığım sağ kasığıma göre şiş duruyordu bir forumda okumuştum ondan şüphelendim adet günümü 3 gün falan geçmişken birde normalde pizzayı ağzıma sürmezdim canım istemişti. Başka belirti olmadan öğrendim. İkinci hamileliğimde de nasıl olsa çıkmaz diye yaptığım testte öğrenmiştim yorgunluk ve asabilik vardı. Eğer ki yarın ki testim pozitif çıkarsa bunu da yazarım :)
Selam ben 3 defa hamilelik yasadim bir kizim var 6 yasinda en son hamileligim malesef dis gebelikti ama hepsinin belirtileri cok farkliydi kizimda hic belirti yasamadim hatta lekelendim ustune gorme gibi bir gun surdu 6 haftalikmisim diyeri mide bulantisi yapti ama griptim ona yordum gitti dis gebelelik hep agrim vardi belim kasigim regli olmus gibi ama tek tarafliydi hep 7 haftalikken teshis kondu atesim hep yuksekti bulantim yoktu ama asiri gogus sismesi acisi vardi hatta biri gecerken dokunur korkusu yapardi cok acirdi rengi hic degismedi ve reglime 6 gun kala ogrendim bat gunumden 13 gun sonra siyah kanama ile gittim ve kese yoktu dis gebelikmis simdide belirtilerim var hayirlisi ile bakalim bat gunum 3 haziran nasip cok uzun oldu amaİlk hamilelik belirtileri nelerdir? Hamile olduğunuzu nasıl anladınız hissettiniz mi, ilişkiden sonra acaba diye düşünüp hamile olduğunuzu öğrendiğiniz oldumu ? Benim adete beş gün var aşırı bel ağrım mide bulantım var bide göğüs çevresi sivilce gibi şeyler çıkmış ama adettede bunlar oluyor heyecanlanıyorum birden sonra değilse diyorum
Hayırlısı olur inşallahSelam ben 3 defa hamilelik yasadim bir kizim var 6 yasinda en son hamileligim malesef dis gebelikti ama hepsinin belirtileri cok farkliydi kizimda hic belirti yasamadim hatta lekelendim ustune gorme gibi bir gun surdu 6 haftalikmisim diyeri mide bulantisi yapti ama griptim ona yordum gitti dis gebelelik hep agrim vardi belim kasigim regli olmus gibi ama tek tarafliydi hep 7 haftalikken teshis kondu atesim hep yuksekti bulantim yoktu ama asiri gogus sismesi acisi vardi hatta biri gecerken dokunur korkusu yapardi cok acirdi rengi hic degismedi ve reglime 6 gun kala ogrendim bat gunumden 13 gun sonra siyah kanama ile gittim ve kese yoktu dis gebelikmis simdide belirtilerim var hayirlisi ile bakalim bat gunum 3 haziran nasip cok uzun oldu ama
Ağrım bugün çok faZla yaaa olacak gibiyimSagolasın Hepimiz için herşeyin hayırsı olsun inşallah
Hamile arkadaşlar yardım edin. Ağrım çok arttı adet mi olacağım acabaİlk hamilelik belirtileri nelerdir? Hamile olduğunuzu nasıl anladınız hissettiniz mi, ilişkiden sonra acaba diye düşünüp hamile olduğunuzu öğrendiğiniz oldumu ? Benim adete beş gün var aşırı bel ağrım mide bulantım var bide göğüs çevresi sivilce gibi şeyler çıkmış ama adettede bunlar oluyor heyecanlanıyorum birden sonra değilse diyorum
Mide bulantısı adetten bir kaç hafta sonra olmaz. Genelde 6. Haftada başlar. Bende çok yoğun bir göğüs hassasiyeti olmuştu. Ağzımda metal tadı olmuştu o kadarİlk hamilelik belirtileri nelerdir? Hamile olduğunuzu nasıl anladınız hissettiniz mi, ilişkiden sonra acaba diye düşünüp hamile olduğunuzu öğrendiğiniz oldumu ? Benim adete beş gün var aşırı bel ağrım mide bulantım var bide göğüs çevresi sivilce gibi şeyler çıkmış ama adettede bunlar oluyor heyecanlanıyorum birden sonra değilse diyorum
Ben hamile olduğumuİlk hamilelik belirtileri nelerdir? Hamile olduğunuzu nasıl anladınız hissettiniz mi, ilişkiden sonra acaba diye düşünüp hamile olduğunuzu öğrendiğiniz oldumu ? Benim adete beş gün var aşırı bel ağrım mide bulantım var bide göğüs çevresi sivilce gibi şeyler çıkmış ama adettede bunlar oluyor heyecanlanıyorum birden sonra değilse diyorum
Benimde göğüslerim acıyor sanki yanık gibi ama arada oluyor bide ağzımda değişik tat oluyor arada çok merak ediyorum adet ağrılarımda çok olur benimMide bulantısı adetten bir kaç hafta sonra olmaz. Genelde 6. Haftada başlar. Bende çok yoğun bir göğüs hassasiyeti olmuştu. Ağzımda metal tadı olmuştu o kadar
Adet gecikince kan verinBenimde göğüslerim acıyor sanki yanık gibi ama arada oluyor bide ağzımda değişik tat oluyor arada çok merak ediyorum adet ağrılarımda çok olur benim
Aynen benimde goguslerimde sivilce tarzı taneler var belirti mi acabaBenimde adet ağrısı gibi ağrım var göğüslerim acıyor ve kahverengi yerlerde sivilce gibi şeyler çıkmış arada midem bulanıyor tam yumurtlama gününde ilişki oldu
Bendede var o ya acaba belirtimiAynen benimde goguslerimde sivilce tarzı taneler var belirti mi acaba
Önceden belli olmaz dimiAdet gecikince kan verin
Sizin adetiniz gecti miBendede var o ya acaba belirtimi
Olmaz sanırımÖnceden belli olmaz dimi
Daha 4 gün varSizin adetiniz gecti mi
Sanırım takmayınca oluyormuş çocuk biz düşününce olmuyorDaha 4 gün var
Benim 5 gün geçti 10 gün geçmesini bekliyorum beyaz sarımsı akıntım kasık ağrım var goguslerimde taneler var ucundaDaha 4 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?