Gebeliğe Hazırlık Lütfen hamile olanlar yazsın

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim benimde göğüslerim ağrıyor belim ağrıyor adet olacak gibi oluyor heyecanlıyım ya adete daha var

Selam ben 3 defa hamilelik yasadim bir kizim var 6 yasinda en son hamileligim malesef dis gebelikti ama hepsinin belirtileri cok farkliydi kizimda hic belirti yasamadim hatta lekelendim ustune gorme gibi bir gun surdu 6 haftalikmisim diyeri mide bulantisi yapti ama griptim ona yordum gitti dis gebelelik hep agrim vardi belim kasigim regli olmus gibi ama tek tarafliydi hep 7 haftalikken teshis kondu atesim hep yuksekti bulantim yoktu ama asiri gogus sismesi acisi vardi hatta biri gecerken dokunur korkusu yapardi cok acirdi rengi hic degismedi ve reglime 6 gun kala ogrendim bat gunumden 13 gun sonra siyah kanama ile gittim ve kese yoktu dis gebelikmis simdide belirtilerim var hayirlisi ile bakalim bat gunum 3 haziran nasip cok uzun oldu ama

Hayırlısı olur inşallah

Sagolasın Hepimiz için herşeyin hayırsı olsun inşallah

Hamile arkadaşlar yardım edin. Ağrım çok arttı adet mi olacağım acaba

Mide bulantısı adetten bir kaç hafta sonra olmaz. Genelde 6. Haftada başlar. Bende çok yoğun bir göğüs hassasiyeti olmuştu. Ağzımda metal tadı olmuştu o kadar

Her vücut kendine özgü alarmlar veriyor ben adete 1 hafta kala çok üşüyerek ve bol su içerek anladım daha önce ki gebeligimde de bu tepkiler vardı..
Bekle kendini umutlandirmadan izle kendini

Ben hamile olduğumu

Mide bulantısı adetten bir kaç hafta sonra olmaz. Genelde 6. Haftada başlar. Bende çok yoğun bir göğüs hassasiyeti olmuştu. Ağzımda metal tadı olmuştu o kadar
Benimde göğüslerim acıyor sanki yanık gibi ama arada oluyor bide ağzımda değişik tat oluyor arada çok merak ediyorum adet ağrılarımda çok olur benim

Benimde adet ağrısı gibi ağrım var göğüslerim acıyor ve kahverengi yerlerde sivilce gibi şeyler çıkmış arada midem bulanıyor tam yumurtlama gününde ilişki oldu
Aynen benimde goguslerimde sivilce tarzı taneler var belirti mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…