Gebeliğe Hazırlık Lütfen hamile olanlar yazsın

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gogus etrafindaki benekler sivilce gibi kabardi benimde daha once hic olmazdi ordan anladim bende

Adetim yarın bugün sarı bir akıntı geldi ve belim kopacak derece ağrıyor kramplar giriyor

Adetime 5 gün varken tek çizgi çıktı 6 gun geçti pozitif çıktı ardindan bi tane daha yaptım oda pozitif
Merhabalar size sorum olacak Tecrubenize ihtiyacim var
*hamileliğini ögrendigin gün kaç gün önce ilişkiye girdin
*Adet baslamadan önce gogus agrisi yasadinmi (genelde 1 hafta once şişer agrir sonra adet olursun)
*Sürekli agız kurulugu ve dilinde batma oldumu (dil biraz kulaga komik geliyor ama)
*Arada gaz sancisi ve gece tuvalete gitme sıklasmasi
*Hamilelikten önceki aylardaki adet sanci farki bu hamileliyde ki far ne oldu?
Cok soru sordum ama simdiden teşekkürler

*ben yumurtlamami akıntı ve kramplarla farkettim ne kadar doğru bilmiyorum ama 8 mayısta yumurtlama olarak degerlendirdim. O gündür kramplarim var ilişkiyi tam bilemiyorum.
*adet baslamadan göğüslerim şişerdi ama bu sefer olmadı yada dikkat etmedim ağrıda olmadı adetkende olmaz zaten ama meme ucunda taneler vardi.
*ağız kurulduğundan mi bilmiyorum ama adet olucagim gun ve ertesi gün çok su içtim. Resmen doldurup doldurup kana kana.
*gaz sancım çok oldu yunurtlamayla beraber başladı hele geceleri kramplarim oldu ama kesildi.
*fark şuydu adet donemi ağrım o kadar erken hiç baslamamisti ilk olarak. Sonrasida ara ara kramplarim oluyodu sadece. Gebelikte hep bi karincalanma gibi husursuzluk küçük küçük kramplarim vardı. Hep kasiklarimda bi rahatsızlık hissediyorudum. Bacaklarima da vuran arada belede gelen küçük kramplar gibiydi. Somra adetimin 3.gunu falan kasikta ki o husursuzluk göbek çevreme. Geçti

Canim ben nisan ayin 17si hasta oldum bitti oy nasip olmadi dedim mayisin 12si hasta olunca 3 gun once megersem 6 haftalik hamile oldugumu ogrendim. Genelde regilim 4gun durmadan gelir bu ay ilk 2gun az geldi 3gun hic gelmedi 4 cu gun geldi kesildi. Bj haziran ayinda ins tutar derken hamileymisim o kanama yerlesme kanamasiymis ilk defa bile oldu. Ben yumurtlama testlerini hel pozitif gorunce kizlar bana kesin gebesin dedi test yaptim cıktı. Persembe gunu kan verdim degerim 750 cikti. Ve hic belirtim olmadi son 3gundur gogus uclarim cok hassas ve sert ha bide gebeligi ogrenmeden once adet olcakmisim gibi belim agriyodu biliyorum o agriyi ala ala dedim adete 10gun var niye bole agriyor dedim. Baska belirtim yok suanda ne mide bulantisi ne bisey

Ge Genelde bizde 2gune bir olur adetle farki belimin agrisi 10gun once basladi 1gun once bsslar sabahina hasta olurdum. Gaz sancisida ewet oldu

B
Gogus etrafindaki benekler sivilce gibi kabardi benimde daha once hic olmazdi ordan anladim bende
Benimde hamilelik belirtim gogus ucum belirginlesti ve sertlesti dokundugumda aciyor ve genelse benim gogus ucum fazla yoktu belirsizdi. En belirgin belirtim ama bu adet 15gun gectikten sonra oncesi hicbisey yok hasta olucam bile saniyodum haziranin 6si. Cnku mayisin 12si kanamayı regil sanmistim megersem yerlesme kanalarıymış

Benimde göğsümde degisimler yeni yeni başlıyor sizlamalarda var

Ge
Genelde bizde 2gune bir olur adetle farki belimin agrisi 10gun once basladi 1gun once bsslar sabahina hasta olurdum. Gaz sancisida ewet oldu
Adete 3 gun kaldi normalde Gogus siskinligi agri yapardi suan yok enteresan sadece gaz var birde agzim cok kuruyor belirtimidir bunlar acaba

Benimde günüm bugün ama bir iki gün oynuyor tabi. Aşırı bel ağrım var ve karnımın sol tarafı kasılıyor. İki gün önce falan erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama bi umut belki diyorum. İki gün önce kahverengi akıntı gelmişti dünde yapışkan sarı şeklinde az geldi göğüsümün çevresindede benekler var ama adettede çok belirti yaşadığım için ayırt edemiyorum

Bide patlayacak derecede gaz var karnım çok şişti

merhabalar.dün hamile olduğumu öğrendim.inanın hiç bir belirti yoktu.adet günüme iki gün kala kahverengi akıntım oldu ordan şüphelendim.test yaptım.ara ara adet olacakmış gibi sancılarım oldu,burnum fazla hassastı ama üşüttüğümü düşündüm.birde çok fazla gaz var karnımda :)mevlam kimselerin elini boş bırakmasın.daha önce kayıplarım var .3 tane bebeğim kalp atışını alamadan kendiliğinden düştü.perde ameliyatı oldum.kendiliğimden hamile kalabiliyordum ama ameliyattan sonra bir yıl olmayınca 3 ay önce tüp bebek denedik durumu hızlandırmak için ama tutmadı. ama şimdi hamileyim.Şükürler olsun.kaybetmek istemiyorum ALLAHIM miniğime güç ver

amin amin amin canım.Rabbim sağlıkla ve hayılısıyla kucağınıza almayı nasip etsin

Kan testindemi çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…