Gebeliğe Hazırlık Lütfen hamile olanlar yazsın

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde üç gün var adete dün kahverengi akıntı geldi dünden beri aşırı ağrım var uyuyamadım bile kaç kez lavaboya gidiyorum oldum kesin diye çünkü öyle ağrı var bugün erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı

Ben yumurtlamadan beri kramp görüyorum hissediyordum yani bide çok farklı bi duygu. Hamilelik bebek diyince ağlayasım geliyodu. Bide baya belirti vardi

Amin canım rabbim sağlıkla Kucağımıza almayı nasip etsin

Kafasına çok takan olmaz diyorlar ben öyle acaba olacak mı diye düşünüyorum taktım sende öylemiydin sürpriz mi oldu genelde beklemediğin an gelir diyorlar
Kafasına çok takan olmaz diyorlar ben öyle acaba olacak mı diye düşünüyorum taktım sende öylemiydin sürpriz mi oldu genelde beklemediğin an gelir diyorlar
Ben yumurtlamadan beri kramp görüyorum hissediyordum da aslında ama bi acaba vardı yinede inamadim pozitife ama biliyormusum gibiydi de çok farklı ya

Al bi test deneyen oldumu

Eklentiler

• IMG_20200529_131719.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 66
Hakkında hayırlısı olsun benim kahve akıntım 7 8 haftalıkken oldu adet günün gelene kadar bekle

Ben yumurtlamadan beri kramp görüyorum hissediyordum yani bide çok farklı bi duygu. Hamilelik bebek diyince ağlayasım geliyodu. Bide baya belirti vardi
Peki sonuç noldu şuan bebek var mı bizimde 1 seneden fazla olmadı umudumun olmadığı ay da oldu

ben hamile kaldigimi kaldigim gun anlamistim sirt ustu uzanirken kasik sancisi girdi diken gibi hic olmazdi dedim ben hamileyim daha once sonralari hep gazim oldu 5 dkda bir gazim geliyordu ve kotu kokuyordu megerse progesteron artinca bagirsaklari aciyormus ve hep bir sari akinti vardi adet gunu sancim geldi geldi geldi ama hic kan yoktu ortada geldi gitti baya bi 2 hafta sonra acile gittimki beta almis basini gitmis insallah hamilesindir rabbim isteyen herkese nasip etsin

Benimde çok fazla ağrım var dayanamıyorum dün kahverengi akıntım oldu sonra kesildi çok ağrıyor ama geldi kesin diyorum ama erken gebelik testi yaptım negatifti adete üç gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…