Zaten 24 saat içinde sökülmezse gebelik olabilrBen hamile olup olmadığımı bilmediğim için doktorada gidemiyorum belki adettir diye
Daha adet olmadım 24 saat oldu ama test negatifZaten 24 saat içinde sökülmezse gebelik olabilr
Evet ya aklımdan çıkmıyor hep odaklanıyor agrıyaSizin de çok fazla ağrınız var mı ben sanki adet oldum sanıyorum sürekli
Test yaptınızmıEvet ya aklımdan çıkmıyor hep odaklanıyor agrıya
adetten once bende yaptim negatifti adeti beklemelisin sanci normal parol icebilirsin cok zorluyorsaBenimde çok fazla ağrım var dayanamıyorum dün kahverengi akıntım oldu sonra kesildi çok ağrıyor ama geldi kesin diyorum ama erken gebelik testi yaptım negatifti adete üç gün var
Kan testi yaptırınDaha adet olmadım 24 saat oldu ama test negatif
Hayır henüz adet günüme 10 gün varTest yaptınızmı
Ben hiçbi şey hissetmedim. Hatta bu sefer de olmadı ya dedim. Yumurtlamayı kaçırmış olabileceğimi düşündüm. Bi dahaki ay kullanmalık bisürü ovülasyon testi aldım hatta. İlk defa kullanacaktım. Elimde kaldı. Daha sonra kullanırım artıkİlk hamilelik belirtileri nelerdir? Hamile olduğunuzu nasıl anladınız hissettiniz mi, ilişkiden sonra acaba diye düşünüp hamile olduğunuzu öğrendiğiniz oldumu ? Benim adete beş gün var aşırı bel ağrım mide bulantım var bide göğüs çevresi sivilce gibi şeyler çıkmış ama adettede bunlar oluyor heyecanlanıyorum birden sonra değilse diyorum
Zararı olmaz mı. Sonradan pozitif çıktımı pekiadetten once bende yaptim negatifti adeti beklemelisin sanci normal parol icebilirsin cok zorluyorsa
Adetten sonramı test yaptınızBen hiçbi şey hissetmedim. Hatta bu sefer de olmadı ya dedim. Yumurtlamayı kaçırmış olabileceğimi düşündüm. Bi dahaki ay kullanmalık bisürü ovülasyon testi aldım hatta. İlk defa kullanacaktım. Elimde kaldı. Daha sonra kullanırım artık
Adetinizin geçmesini mi bekliyorsunuz test içinHayır henüz adet günüme 10 gün var
Bnde şimdi konu açtım canım oku istersen..aynı belirtiler bende de vardı bugün test yaptım ve pozitifİlk hamilelik belirtileri nelerdir? Hamile olduğunuzu nasıl anladınız hissettiniz mi, ilişkiden sonra acaba diye düşünüp hamile olduğunuzu öğrendiğiniz oldumu ? Benim adete beş gün var aşırı bel ağrım mide bulantım var bide göğüs çevresi sivilce gibi şeyler çıkmış ama adettede bunlar oluyor heyecanlanıyorum birden sonra değilse diyorum
Adet geçimcemi yaptın canımBnde şimdi konu açtım canım oku istersen..aynı belirtiler bende de vardı bugün test yaptım ve pozitif
Profile girilmiyorBnde şimdi konu açtım canım oku istersen..aynı belirtiler bende de vardı bugün test yaptım ve pozitif
Evet 4 gün geçti tam. Ama hissettim çoktandırAdet geçimcemi yaptın canım
Ben erken gebelik testi yaptım negatif çıktıEvet 4 gün geçti tam. Ama hissettim çoktandır
Yok ben bazı şeylerden şüphelenip bi ihtimal belki hamileyimdir diye 5 gün öncesi erken gebelik testi yaptım. Ama dediğim gibi yumurtlama dönemini iyi değerlendiremediğimi düşünmüştüm başta.Adetten sonramı test yaptınız
Ayarları pek bilmiyorumProfile girilmiyor
evet betam 300 civariydi yumurta catladigi gun yerlesmisZararı olmaz mı. Sonradan pozitif çıktımı peki
Ewet varsada belli olmaz diye düşünüyorumAdetinizin geçmesini mi bekliyorsunuz test için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?