Lütfen hanımlar beni kendime getirin

Visnekralicesi

Biliyorsun geçiyor zamanla ama ne fayda.
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2019
2.459
3.454
83
Olmucak bir adama takıldım hanımlar , onun yüzünden psikolojim bozuldu ,herkese mahcup oldum ama benim hala aklımda onda, durup dururken güzel anlar geliyor aklıma ,fake hesaplardan izliyorum onu hep ,ne yapıyor hayatında biri var mı diye , WhatsApp takip programı bile kullanıyorum, bırakıyorum bir süre sonra yine takip ediyorum, engel olamıyorum kendime , online ofline yazılarından başım çatlıyor, kendimi yorgun hissediyorum , şimdi yine takibi bıraktım ama bir süre sonra tekrar merak edicem biliyorum , lütfen bana biseyler söyleyin kendime gelmek istiyorum sozlerinizle beni tokatlayın

Olmayacak adam,siz onu stalklayip kahrolurken özlerken,kendinize baskı kurmaya calısıp basaramayip yine kendinizi onda bulurken hayatini yasiyor? Belki baska bir kadınla belki arkadaslariyla keyfine bakıyor..Kendinize haksızlık olmuyor mu?Bir tek o mu var gırla ayol erkek..
Kalbinizi rahat birakin dogru insanı bulsun.

Sildim herşeyi şuan birşey kullanmıyorum, kendimle buguşuyorum böyle şeyler yapmamak için.
Bakın merak etmeniz, heyecanlanmaniz normal. Bunu engelleyemediginiz için silin dedim. Hem şunu da yapabilirsiniz. Alın kağıt kalem elinize. Bu adamla neden olmaz? Tek tek tek yazın. Aklınıza her geldiğinde açın okuyun

Teşekkür ederim güzel fikir bunu denemeliyim.

şimdi yine takibi bıraktım ama bir süre sonra tekrar merak edicem biliyorum
aslında hatayı burda yapıyorsun.
bıraktım ama yine yapıcam dersen zerre yol alamazsın.
ben bıraktım, artık yapmayacağım demen gerekir.
ya şöyle düşün, whatsappta mesela online olmaması aslında hayatında biri olmadığı anlamına gelmiyor. sevgilisi var belki ve onunla yan yana, e neden whatsappta online olsun?
mesela ben bu aralar konuştuğum kişiyle whatsapptan değil instagramdan konuşuyorum. ordan yazışıyoruz. ben bu aralar orayı daha çok seviyorum o da bu durumdan şikayetçi değil. ee şimdi benim hayatımda kimse yok anlamına mı geliyor baktığınız zaman whatsappta online değilim mesela.

Doğru söylüyorsunuz

Bi an baktım ben mi yazdım bu konuyu ne ara açtım diye düşündüm, size ne yapacaginizi söyleyemem ben de bilmiyorum ama yalnız olmadiginizi söyleyebilirim. Umarım geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…