- 4 Şubat 2015
- 6.197
- 12.514
- 448
- Konu Sahibi Visnekralicesi
-
Watsap programında mesajlar size mi düşüyor.Olmucak bir adama takıldım hanımlar , onun yüzünden psikolojim bozuldu ,herkese mahcup oldum ama benim hala aklımda onda, durup dururken güzel anlar geliyor aklıma ,fake hesaplardan izliyorum onu hep ,ne yapıyor hayatında biri var mı diye , WhatsApp takip programı bile kullanıyorum, bırakıyorum bir süre sonra yine takip ediyorum, engel olamıyorum kendime , online ofline yazılarından başım çatlıyor, kendimi yorgun hissediyorum , şimdi yine takibi bıraktım ama bir süre sonra tekrar merak edicem biliyorum , lütfen bana biseyler söyleyin kendime gelmek istiyorum sozlerinizle beni tokatlayın
İnşallahBi an baktım ben mi yazdım bu konuyu ne ara açtım diye düşündüm, size ne yapacaginizi söyleyemem ben de bilmiyorum ama yalnız olmadiginizi söyleyebilirim. Umarım geçer
Eklediğiniz numaranın WhatsAppa giriş , çıkış saatlerini gösteriyor ne kadar süre online kaldığını yazıyor.Whatsap takip programı ne?
Mesajlar düşmüyor WhatsAppa giriş çıkış saatlerini gösteriyor haklısınız biliyorum pişman olucam bunları yaptığım için.Watsap programında mesajlar size mi düşüyor.
Hayatınıza biri girecek evleneceksin iz bu zamanlara kızacaksınız. Ne boş insanlarla uğraşmışım diye. Şuan sadece takıntı. Kendinizi geliştirmeye bakın. İlerideki eşinizle keyif sürerken işinize yarayacak.
Yazarım tabi ama sizde kendinize bunu yapmayın , düşmeyin bu bataklığa.
Mesajlar düşmüyor WhatsAppa giriş çıkış saatlerini gösteriyor haklısınız biliyorum pişman olucam bunları yaptığım için.
Hayır benim eski eşimbundan ne anlıyosun ki allah akıl fikir versin ya
bir de adamla niye olmayacak? evli mi?
bunun aynısını eskiden körkütük aşık olan bir arkadaşımıza söylemiştik :) o da deli gibi stalk yapardıgozunde buyutme herifi. ossuruyo siciyo her pisligi yapiyo. insan o. yuce bir varlik degil. mideni bulandiracak seyleri aklina getir sonra kendine yanarsin aman buna mi takildim diye
WhatsApp takip programı işte ne zaman girip çıktığını ,ne kadar süre online kaldığını yazıyorne işe yarıyor ki bu program
Hayır benim eski eşim
Haklısınız ben kafasizlık ediyorumyaaa inanamıyorum
exten next olmaz be
niye boşandınız çok iyi olsaydı boşanmazdınız
mutlu olsaydınız eski eşiniz olmazdı.Hayır benim eski eşim
konunuz olduğunu hatırlıyorum ama içeriği hatırlayamadım.Haklısınız ben kafasizlık ediyorum
Ailenizi dinlemeyip ‘olmayacak’ biriyle yaptığınız evliliği, neler yaşadığınızı, boşanma sürecinizi ve sonrasını hatırlayın. Yeter bence bir daha hata yapmamak için.Olmucak bir adama takıldım hanımlar , onun yüzünden psikolojim bozuldu ,herkese mahcup oldum ama benim hala aklımda onda, durup dururken güzel anlar geliyor aklıma ,fake hesaplardan izliyorum onu hep ,ne yapıyor hayatında biri var mı diye , WhatsApp takip programı bile kullanıyorum, bırakıyorum bir süre sonra yine takip ediyorum, engel olamıyorum kendime , online ofline yazılarından başım çatlıyor, kendimi yorgun hissediyorum , şimdi yine takibi bıraktım ama bir süre sonra tekrar merak edicem biliyorum , lütfen bana biseyler söyleyin kendime gelmek istiyorum sozlerinizle beni tokatlayın
Bilemiyorum ki artık , şaşırdım kaldımkonunuz olduğunu hatırlıyorum ama içeriği hatırlayamadım.
boşandığınız için aileniz size laf ediyordu , değil mi?
onların etkisiyle mi bu adam gözünüzde büyüyor?
siz bu adamı seviyor musunuz ?Bilemiyorum ki artık , şaşırdım kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?