Lütfen hassas olun

birgaripanneadayii

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2025
74
-3
3
Yeni açtım burayı ve açar açmaz hemen her konuda içimde olanları döktüm.Herkesin yorumuna kız kardeşim diye girdim ama bana öyle yorumlar yapıldı ki.Lütfen bu kadar acımasız olmayın.Kendimle konudur gibi sizinle dertleşmeye çalışıyorum.Yargılanmaya ihtiyacım yok

Devam et böyle, bu kafayla...
Kimsenin seninle kişisel bı derdi yok ki, var mı, bireysel tanışıyor musun burada biriyle.
Konuna göre yorum yapılıyor, zoruna gidiyor çünkü sende biliyorsun durumunun ne olduğunu...

Konu ne bilmiyorum ama burada siz de anonimsiniz, yorum yapanlar da anonim. Herkese anlam yüklemenize gerek yok, bir yandan sonuçta fikir almak için yazıyorsunuz, herkes size katılsa bir fayda elde edemezsiniz.

Konu ne bilmiyorum ama burada siz de anonimsiniz, yorum yapanlar da anonim. Herkese anlam yüklemenize gerek yok, bir yandan sonuçta fikir almak için yazıyorsunuz, herkes size katılsa bir fayda elde edemezsiniz.
Bacım herkes katılmasın ama inan ki üslup var uslup var.Dost acı söyler der gibi samimiyetle acı konusan var yargılayan var

daha 3 aylik evliyken bile eşini sallamayan, eve bile gelmek istemeyen, laf ettiginde "ozgur alana saygı duy" diyen, o yokken sen bir kiz arkadaşınla bulussan "evli barkli kadinsin yakisiyor mu" diyen, "e sen geziyorsun ama eve gelmiyorsun" dediginde "ben erkegim sen kadin!!" diyen yani ç.kü olduğu icin kendini senin üstün sayan
andavala ilk günden cocuk verip onun da hayatini karartmaya, kötü bir cocukluk vermeye cabaladigin icin olmasin bu kötü yorumlar?

İğrenç bir adamla evlisin, inatla hamile kalmaya çalışıyorsun. İnan burdaki insanlar kendine bu kötülükleri etme diye sert yorum yapiyor. Ama israrla hayir ben kendi hayatimi bitircem berbat bir omur istiyorum dediginiz icin tepki goruyorsunuz. İnsanin kendine yaptigi kotulugu kimse yapmiyor.

Konu ne bilmiyorum ama sorumsuz, duygusal zekası gelişmemiş bir adamdan çocuk sahibi olmak istiyorsun sanırım. Belki anne olmayı çok istiyorsundur ama baba olacak olgunlukta, karakterde olmayan bir insanı evladına baba yapma. O çocuğun günahına girme. Evliliğin bi otursun, düzene girsin. Bak bakalım karşındakinden koca oluyor mu? Siz artık hayata aynı pencereden bakıp, aynı hislerde mi soluklanıyorsunuz? Siz gerçekten “biz” olabildiniz mi? Bu sorulara evet diyebiliyorsan o zaman bir evlat getir bu dünya’ya.
Şu anda yaşadığın ne sorun varsa, çocuk olduktan sonra iki katı artacak. Kafanızı kullanın hemcinslerim, yeter artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…