Gebeliğe Hazırlık Lütfen hormon değerlerime bakın rica ediyorum hiç bilgim yok

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

SayeBalaban

Güzel günler göreceğiz güneşli günler 🍀🤲🏻
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2024
857
303
23
Arkadaşlar selam gebe kalamadığım için doktor kontrolüne gittim reglimin 3ncü günü hormon değerlerim bu şekilde fakat ben hiçbirinden bişey anlamıyorum tsh 20 idi 9a düşmüş gebelik için 5 ve altı olması gerektiğini biliyorum yarı yarıya düşmüş bu benim için mucize ama lütfen diğerleri için yorum yapar mısınız lütfen hiçbir fikrim yok doktora da detaylı ultrasondan sonra gideceğim 1 ay var daha lütfen yorum şimdiden çok teşekkür ederim

Eklentiler

• IMG_20251001_174438.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 70
ysh haric tüm değerler normal. tsh için endokrine yönlendirilmediniz mi?
Fsh ve lh 5-6 arasıymış öncekinde şuan düşmüş bu iyi midir ?
Seni burada hep görüyorum hamilelik sürecine de şahitim çok teşekkür ederim yorumladığın için evet yönlendirildim ama ilaç dozu artsa da düşüremiyoduk ilk defa bu ay yarı yarıya düştü ağlayacağım mutluluktan

zaten hızlı tepki veren bir hormon. siz ilaca devam edin. bu kadar düsmesi bile büyük bir olay ama en sağlıklısı gebelik dısında 5, gebelik serücinde 2.5 altında olması.

ultrason muayenesi yapıldı mı? buradaki hormonlar normal. kan değerleri vs her sey iyi mi?

Doktor sadece hormon tahlili yaptı alttan ultrasona giremiyorum normal muayenede travma kaldı o yüzden radyolojiden büyük ultrason istedi o da 21inde orda ne çıkacak bilmiyorum

Doktor sadece hormon tahlili yaptı alttan ultrasona giremiyorum normal muayenede travma kaldı o yüzden radyolojiden büyük ultrason istedi o da 21inde orda ne çıkacak bilmiyorum
anladımm.. insallah bir sorun çıkmaz. tsh tek basına da gebeliğe engel olabiliyor. insallah ondan baska sorun yoktur

İnşallah inşallah fsh lh değerleri 5 olanlar var onlara da normal yorum yazanlar olmuş ne düşünüyorsun bu konuda
fsh için bana doktorum 8 altında olmasını istiyoruz demişti. o yüzden bence normal

lh da zaten yumurtlama döneminde yükselmesi lazım. reglin 3.günü düsük olması normal

Troit yüksek bu da gebelikte bi sıkıntı eutroxh kullandım ben düşürdü kısa sürede size de doktorunuz mutlaka ilaç verir zaten

Troit yüksek bu da gebelikte bi sıkıntı eutroxh kullandım ben düşürdü kısa sürede size de doktorunuz mutlaka ilaç verir zaten
Merhaba evet yüksek fakat ben levotron kullanıyorum aylardır asla düşmüyordu doz artırıp gün ayarlamamıza rağmen 15-20 arası hiç aşağı inmedi o yüzden çok mutluyum 9 bile harika ama estradiol düşün mü fsh lh uyumu kafamı kurcalamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…