erkek arkadaşı yada onun kız arkadaşı olduğu an mesafe konacaktır. kaçınılmazMerhaba kızlar, benim çok yakın bir arkadaşım var ve erkek. Kardeşim gibidir, onu hep öyle sevdim onun da bana farklı duygular hissettiğini düşünmüyorum. Neyse işte, biz ne zaman buluşsak bana hep sarılır öper, bunun arkasında art niyet olduğunu düşünmüyorum. Ama etrafımızdaki insanlar dışarıdan sevgili gibi gözüktüğümüzü söylüyorlar ve bu beni çok rahatsız ediyor vicdan azabı çekiyorum kötü bişey mi yapıyorum acaba diye. Bu konuyu ona açtım ama çok kızdı, insanları fazla umursadığımı söyledi. anlamıyo beni kısaca. Çok seviyorum öz kardeşim gibi, o yüzden aramı bozmak istemiyorum ama bi mesafe de istediğim kesin. Sizce bunu nasıl halledebilirim?
Merhaba kızlar, benim çok yakın bir arkadaşım var ve erkek. Kardeşim gibidir, onu hep öyle sevdim onun da bana farklı duygular hissettiğini düşünmüyorum. Neyse işte, biz ne zaman buluşsak bana hep sarılır öper, bunun arkasında art niyet olduğunu düşünmüyorum. Ama etrafımızdaki insanlar dışarıdan sevgili gibi gözüktüğümüzü söylüyorlar ve bu beni çok rahatsız ediyor vicdan azabı çekiyorum kötü bişey mi yapıyorum acaba diye. Bu konuyu ona açtım ama çok kızdı, insanları fazla umursadığımı söyledi. anlamıyo beni kısaca. Çok seviyorum öz kardeşim gibi, o yüzden aramı bozmak istemiyorum ama bi mesafe de istediğim kesin. Sizce bunu nasıl halledebilirim?
Merhaba kızlar, benim çok yakın bir arkadaşım var ve erkek. Kardeşim gibidir, onu hep öyle sevdim onun da bana farklı duygular hissettiğini düşünmüyorum. Neyse işte, biz ne zaman buluşsak bana hep sarılır öper, bunun arkasında art niyet olduğunu düşünmüyorum. Ama etrafımızdaki insanlar dışarıdan sevgili gibi gözüktüğümüzü söylüyorlar ve bu beni çok rahatsız ediyor vicdan azabı çekiyorum kötü bişey mi yapıyorum acaba diye. Bu konuyu ona açtım ama çok kızdı, insanları fazla umursadığımı söyledi. anlamıyo beni kısaca. Çok seviyorum öz kardeşim gibi, o yüzden aramı bozmak istemiyorum ama bi mesafe de istediğim kesin. Sizce bunu nasıl halledebilirim?
Kasıtlı yapmasa da kısmetinizi kapatıyor, net.Merhaba kızlar, benim çok yakın bir arkadaşım var ve erkek. Kardeşim gibidir, onu hep öyle sevdim onun da bana farklı duygular hissettiğini düşünmüyorum. Neyse işte, biz ne zaman buluşsak bana hep sarılır öper, bunun arkasında art niyet olduğunu düşünmüyorum. Ama etrafımızdaki insanlar dışarıdan sevgili gibi gözüktüğümüzü söylüyorlar ve bu beni çok rahatsız ediyor vicdan azabı çekiyorum kötü bişey mi yapıyorum acaba diye. Bu konuyu ona açtım ama çok kızdı, insanları fazla umursadığımı söyledi. anlamıyo beni kısaca. Çok seviyorum öz kardeşim gibi, o yüzden aramı bozmak istemiyorum ama bi mesafe de istediğim kesin. Sizce bunu nasıl halledebilirim?
Ahahhaa ne guldumtipik erkek..
kanka ayağına yatıp, yalayıp yutuyo..
bulmuş saf kızı..
Senin yüzünden kısmetim kapanıyor. Herkes bizi sevgili sanıyor, kimse bana yaklaşmıyor. Tamam kankiyizde bu kadar temas olmasın , istemiyorum de . :)Merhaba kızlar, benim çok yakın bir arkadaşım var ve erkek. Kardeşim gibidir, onu hep öyle sevdim onun da bana farklı duygular hissettiğini düşünmüyorum. Neyse işte, biz ne zaman buluşsak bana hep sarılır öper, bunun arkasında art niyet olduğunu düşünmüyorum. Ama etrafımızdaki insanlar dışarıdan sevgili gibi gözüktüğümüzü söylüyorlar ve bu beni çok rahatsız ediyor vicdan azabı çekiyorum kötü bişey mi yapıyorum acaba diye. Bu konuyu ona açtım ama çok kızdı, insanları fazla umursadığımı söyledi. anlamıyo beni kısaca. Çok seviyorum öz kardeşim gibi, o yüzden aramı bozmak istemiyorum ama bi mesafe de istediğim kesin. Sizce bunu nasıl halledebilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?