Lütfen iki dakikanızı ayırıp bakın :(

Kadınla erkek bal gibi de arkadaş olur. Benim de çok yakın olduğum erkek arkadaşlarım var. Bir tanesi İzmir'de yaşıyor, İstanbul'a geldiğinde bizde kalmıştı, çok da keyifliydi.

Fakat, sürekli sarılmak öpmek sizin kısmetinizi kapatır, bu bir gerçek. Arkadaş olduğunuzu bilmeyenler 'bu kızın sevgilisi var.' derler, sizden hoşlanıyor olsalar bile söylemezler. O yüzden bu durumu arkadaşınıza bir şekilde anlatın. Zaten sizin sevgiliniz olduğunda ya da onun hayatına biri girdiğinde ister istemez bir uzaklık olacak.

Ben kendimi biliyorum, belki de "saf" ım gerçekten evet ama benim yaşadıklarımı, benim duygularımı sadece ben bilirim, burda ne kadar dil döksem de sen anlayamazsın. Benim de bir bildiğim var, ben de kendi doğrularıma göre hareket ediyorum. Sadece buradaki arkadaşlarıma bu durumda ne yapmam gerektiğini sordum, ki sağolsunlar kafamda şekillendi çoğu şey. Demek istediğim, yaşadıklarım sana ters olabilir bu olaya karşı tutumumu beğenmemiş olabilirsin ama azıcık empati kurmayı dene bence, anında hakareti yapıştırma suratıma.

Eline koluna dikkat etsin...

Araya mesqfeyi yavss yavas koy...

Ilerde ikinizinde hayatina , baskalari girdiginde onlari rahatsiz edecektir bu durum...

şekerim ben mezhebi senin kadar genişletemedim, anlayamam, anlatamazsın : )ayrıca hakaret içeren bi kelime kullandığımı düşünmüyorum fikir beyan ettim, bu kapıları sen açmasaydın şimdi kapatmak için uğraşmazdın gerçi elalem ne der diye düşünmesen görüntüden halinden de memnunsun da işte, allah başka dert vermesin. iyi günler : )

Ya bu kanka ayagi da zamaninda bir cogumuzun basindan gecmistir ve olay hic de oyle degildir. Ben kan bagi olmayan bir kadinla erkegin kardes gibi olacagina inanmiyorum. Olamaz zaten. Birlikte olmaktan birlikte vakit gecirmekten, hatta dokunmaktan sarilmaktan vs hoslanirsiniz aslinda ama kendinize itiraf edemezsiniz. Erkek zaten kim olursa olsun farketmez kanka kardes diye diye sarilir da operde. Kadinlarsa onlardan daha icten pazarlikli onu kardesi gibi gordugunusoyler, aslinda onun da bu durumdan memnun oldugunu soylemez. Boylesi karmasik, icinden cikilamayan, cikilmasi da istenmeyen garip bi durumdur.
Konu sahibi sende esin dostun sevgili gibi gorundugunuzu soyleyince rahatsiz olmussun bu durumdan. Oncesinde rahatsiz miydin? Gercekten kardes gibi gorseydin ilk dokunmaya calistiginda rahatsiz olurdun. Bence sen bu durumu ona soylemekle aslinda bi itiraf bekliyorsun ondan(senden hoslandigina dair)

Hayir hayir oyle bir cevap beklemiyorum. Ama oyle bi cevap almaktan korkuyorum diyebilirim. Ben ona hic o gozle bakmadim, o bana bakiyosa (ki yok gibi bi ihtimal) ne yapacagimi bilmiyorum. Kaybetmek istemiyorum ama ASLA oyle bisey olamaz aramizda. Yani dusunuyorum da oyle bi itirafta bulunsa iliskimi tamamen keserdim yapacak biseyim kalmazdi. O gozle bakiyo olsaydim bastan kanka-kardes gibilerinden yaklasmazdim

Sizi anlamıyor değil, dışarıdan öyle görünmesi hoşuna gidiyor.

Ama size sevgili gözüyle baktığı için değil...

Öyle olsa siz dışarıdan sevgili gibi görünüyoruz dediğinde konuyu kapatmak yerine duygularını açıklardı.

Onun istediği dışarıdan öyle görünmek, erkekler bir kıza diğerlerinden daha yakın olmayı severler.

Neticede diğer erkek arkadaşlarınız her görüştüğünüzde sizi sarılıp öpemez ama o bunu yapabilir.

Bu ona kendini özel hissettiriyor.

Şu durumda aşık olduğu için kendine engel olamaması daha makul ve masum olurdu...

Yani kardeş gibi gördüğünüz erkek arkadaşınız ergen zihniyetinde maalesef.

Onun kendini düzeltmesini ve durumdan sebeplenmesini beklemeyin, mesafeyi siz koyun...

Çünkü dışarıdan gören erkekler onun yerinde olmak isterler ama kızlar sizin yerinizde olmak istemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…