lutfen iyi hikayelerinizi paylasin..

Benim de iki hafta geri den di ama sizinki farklı bir durum anladigim kadari ile. Allah şifa versin, sağlıkla kucağa almayi nasip etsin

canim umut oldun bana.. ama benjm tup bebek.. tarihler cok net. uzerine gorme filan olamaz

Amniyosenteze kadar bekle. Tüp olayını gerçekten bilmiyorum ama 20'den sonra tüm dengeler değişebiliyor. Bence doktorların daha kesinlikli bir şey yokken bebeği almaya yönelik konuşmaları çok olumsuz olmuş. Içini ferah tut, lütfen.
Amniyo'dan sonra verilir bunların kararı.
Umarım yanılırlar ve sagsalim kucağına alırsın.

arkadaslar bir de bebegin geriligi ilk.haftalarda olursa sikintiymis.. benimki gibi 16.haftada anlasilan gerilik.. yani doguma.yakin olan gerilikler degil

Sizin amniosentez dün değil miydi yaptırdınız mı

canim tesekkurler.korktugum amniyosentez degil. bebegim alinirsa yapilacak kurtaj

Ona da hemen cevap vereyim ilk bebeğimi kaybettim ben de.Kalbi atmadığı için aldılar minik meleğimi.
Kürtaj operasyonu geçirdim genel anestezi veriyorlar zaten sen bir uyuyorsun bir uyanıyorsun o kadar.Sonrasında herhangi bir acı ya da ağrı hissetmedim.Sadece adet döngüsü biraz bozuluyor.O da zamanla düzeliyor.

Allah yardımcın olsun canım doğumun kolay olur inşallah su gibi akıp gider ağrı acı hşssetmezsin zaten yeteri kadar yürek acısı çekiyorsun Rabbim daha fazlasını yaşatmasın

Kurtaj oyle ama. Bu baya buyuk bi bebek sanirim suni sanciyla dogum yaptitriciklar. Zor olur yani. Ama insAllh bebek haftasini yakalrda bir sevincle yine konu acar burda

Yani canım bu operasyonu yapmaya mecbur musunuz. Ne desem ki benim gönlüm bebeğine kıyma dio ama tabi doktor da değilim. Oğlum için de gelişimi geride denmişti hiç sallamamıştım. Şimdi çok sağlıklı maşallah. Valla bilmiyorum. Offf sana değilde bebişe daha çok takıldım. O korktuğun acıdan beter olmalı yürek acısı. Takılma.

Benim doktorumda prof du bebim ilk haftalarda 1 hafta ilerleydo sonra giderek geriledi 2 haftaya düştü doktor 3 haftaya kader normal dedi ama benim bebeğim 30 küsür hastalıktı verdikleri ultrason resminde yüzdelik bir birim yaziyo bu yüzde 25 e kadar düşerse erken alırız demsiti ama 18 haftada ne oluyor biliyorum.. belki geç döllenme oldu ayrıntılı ultrasonda bakıldı mi?

Rabbim hakkınızda hangi karar hayırlıysa onu nasip etsin. yüreğinizdeki sıkıntıyı anlıyorum, inşAllah en kısa zamanda feraha erersiniz.

canim kacinci haftada geciridn kurtaji?benjm 16 haftalik olacak en az.. buyuk olunca dogum.seklinde bayiltmadan suni sanciyla yapiliyormus..

Merhaba çok geçmiş olsun
Konuda yanlış mı anladım diye soruyorum
Bebek sorunlu olduğu kesinleştimiki normal doğumla sonlandıralım dediler
Amniyosentez yaptıran biri olarak diyorum
Sakın korkma iyi bir prof hekim bul canım ona yaptır ve inşallah güzel sonuçlarını bekle
Benim ağrı eşiğim çok düşüktür ben bile ağrımadı diyebiliyorum yani
Sonucum da temiz çıktı çok şükür darısı sana olsun
Sorabileceğin birşey olursa sor lütfen

arkadaslar bir de bebegin geriligi ilk.haftalarda olursa sikintiymis.. benimki gibi 16.haftada anlasilan gerilik.. yani doguma.yakin olan gerilikler degil
Benim de hep gerideydi. Ben sürekli hamile olan iki arkadaşımla kıyaslıyordum elimdeki ultrason resimlerini. Bacak boyu hep gerideydi. Sonra bir doktor kolları da kısa cücelik olabilir demişti. Ay o kadar çok şey duydum ki. Ben sürekli karnım çıkmadı bebek gelişemiyor herhalde diyordum. Hatta bir gün doktora sordum. Yok daha çıkar falan demişti. Son ayımda iki farklı doktor bebeğin gelişemiyor karnın bile çıkmamış farkında mısın dediler. Ben hep farkındaydım zaten. Bir doktor bana git bir eğitim araştırma hastanesinde doğum yap bu bebekte muhtemelen sorun var demişti. Ağlaya ağlaya çıkmıştım odasından. Ama şimdi 1.5 yaşında ve maşallah sağlıklı. Doktorlar da yanılabiliyor. Amniyosenteze kadar bir bekle bakalım. Bol bol dua et.

canim sonuc cikmadi. daha amniyo.olmadi. sonucun kotu cikacagi umulyor ilk haftalarda bu kadar fark oldugu icin..yuksek.ihtimal kromozomal.anomali diye dusunuyorlar

mesela benim oğlanın kafası haftasına göre 3 hafta ileriydi .. bu genetik bir durum olabilir ancak bizim zamanımızda yani bizlerin doğduğu ve öncekilerin zamanında ultrason ve bu testler olmadığından genetikmi bilemiyoruz.. sonuç olarak anne baba dan biri de aslında anne karnında bu gelişim geriliğini göstermiş olabilir sonra haftasını yakalamış olabilir..
trizomi 18 doğduktan sonra en fazla 2 yaşına kadar teşhis koydukları hastalığın adı.

canim.insallah.. insallah.. ne zan farkedildi gerilik?benim de hic yok karnim

yapilacak canim.. kotu umuyorlar sonucu..
Insallah kötü çıkmaz sonuç. Benim kuzenimin bebegi icin de ne kotu sonuclar umdular hatta bir tanesi dogdugund yasama ihtimali yok demisti. Suan cocuk 3 yaşında.

Hele bi amniyosentez yapılsın insallah iyi çıkar

İnanki karinla alakali birsey degil bence. Ben 2 aylik hamileyken 4 aylik hamile gibi duruyordum. Hatta herkes gercekten 2 aylik misin ?? 4 aylik gibi duruyon diyorlardi ya. Ve bebek 2 hafta geriden gelmesine ragmenn
canim.insallah.. insallah.. ne zan farkedildi gerilik?benim de hic yok karnim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…