lütfen kapınızın önüne bir kap su koyun

kobayfare

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2013
3.275
78
93
İzmir
bu sıcaklarda sokak hayvanları kuşlar kediler köpekler susuz nasıl yaşayabilirler çevremde hasta bakımsız çok zayıf hayvanlar gittikçe artıyor lütfen artık herkes bilinçlensin bu dünya sadece bizim değil onların da yaşamaya hakkı var lütfen kapınızın önüne bir kap su koyun yemekleri çöpe dökmeyin bir kaba boşaltıp sokağa koyun her yeri binalarla kapladık onlara yaşama alanı bırakmadık görmezden gelmeye çalışsakta onlarda varlar onlarında yaşamaya hakkı var susuzluk öldürür unutmayın.

ben çöplerden 5lik su şişelerini toplayıp kesip gece arabamla çıkıp su doldurup bırakıyorum.millet dik dik bakıp benim arkamdan atıyor.Allah öteki dünyada da bu dünyada da susuz bıraksın, o anları hatırlatsın inşallah....

Koymasına koyuyoruz da kapıcı atmasa iyi olacak...

a devam e
insanlar bu konularda bilinçsin atılmaması için kartona yazı yazabilirsiniz sokak hayvanları için bir kap su diye tabi bazı yerlerde sokak hayvanları gelmesin diye zehirliyolar sen yapmaya devam et aralara sakla bulamasın insanlar.

Koymasına koyuyoruz da kapıcı atmasa iyi olacak...

uyarın lütfen ben hergün kontrol ediyorum geçen gün araba gelmiş çarptı diye kavga etcektim bi baktım hiç değmemiş bile bi hışım indim mutlu mutlu çıktım evinizin balkonuna çatısınada koyabilirsiniz kuşlar için.

eğer atılacağını düşünüyosanız suyu koyduğunuz yerdeki duvarın üzerine sokak hayvanları için bir kap su yazın ilginiz için çok teşekkür ederim.

Apartmanın önüne koymuş iki kap annem gecen hafta, içsinler ve yesinler diye. Bir diğer kaba da ekmek fln doğramış galiba tam bilmiyorum. Ama apartman görevlimiz, yöneticinin talimatıyla kaldırmış, görüntüyü bozmasınmış. Ben de akşam gittim, kibar bir dille sizi ben bi bozarım aklınız durur dedim kalkmayacak onlar ordan. Kalkmadı neyse ki

Çok mücadele verdim sokağa yemek-su koyabilmek için, hatta "hayvan"ın biriyle karakolluk bile olduk. İstanbulda oturanlar için Şişli belediyesi çok duyarlı, telefon açıyorsunuz hemen sokağa yemek ve su kabı getirip yerleştiriyorlar. Sokaktaki insanlar hemen atsa bile siz belediyeden gidip yenilerini alabiliyorsunuz. En azından üzerinde de belediye yazdığı için insanlarda daha bir çekince oluyor atma konusunda.

insanların bilinçlenmesi lazım hayvanlara bu kadar eziyet zulüm kimsenin umrunda değil çocukkenden başlıyo anne baba köpek pistir elleme sevme etme demeye e bu çocuk büyüünce nolur bunları pislik olarak görür insanları bilinçlendirelim gerekirse kavga edelim onlar kendilerine eziyet edenlerle başa çıkamazlar bizler koruyalım onları.

bugün sulu bozulmaya başlamış bi yemeğin içine ekmek doğradım sokağa koydum sularını değiştirmeye gittim bi baktım bir kedi gelmiş bile yemeğin başına aç olmasa döner bakar mı o hayvan kuru ekmeğe sulu yemeğe gerçekten sokaktaki hayvanlar çok zor durumdalar

şansları döndü ama bizim bu mahalledeki hayvanların:d altımıza veteriner taşındı ben yemek vermeye giderken sordular hayvanlara mı diye evet dedim bizde şuraya su koyduk tam taşınalım mama koycaz onlara dediler bu gün en mutlu günlerimden biri hayvanları seven insanların bu kadar çok olması gözlerimi yaşartıyo allah hepinizden razı olsun

ben de dolaşırken mezarlıkta yavru bir kedi gördüm.eve geldim hemen.bizim Osman'ın mamasından suyundan aldım.götürdüm.yavrum nasıl yiyordu.çok mutlu oldum ben de.nasıl da pis.ellerim kömür karası oldu.ama çok sevimliydi kerata.bizim Osman'ı da öyle sokaktan aldık 2 hafta önce.dilleri yok.elleri kolları yok.eziyet edenleri öteki dünyada göremyi çok istiyorum.

biz de balkona koyuyoruz su ve yemek. geliyor kokusunu alan pisicikler. biri hamile ve bizim evde yer araştırması yapıyor inşallah bizim eve doğurur

pet shoplardan hayvan almayın interneti araştırın bir sürü sahp bekleyen cins hayvanlar var benm iran kedimi internetten buldum mesela almasaydım uyutulucaktı sahibi yurt dışına gidicekti evcil hayvanlar sokakta yaşayamıyolar ya sokaktan hayvan sahiplenn ya da böle mağdur olna hayvanları alın

herkes bi tane hayvana baksa zaten dünya onlara cennet olur:d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…