Lütfen kınamayın..

Bekaretse tek sorun o bozulmadı merak etme:KK66: keske iki bacak arasına indirmeseniz hersyi
iki bacak arasına sığdıran sensin beni temiz sandığı için demenle. hepimiz biliyoruz ki evdeki temizlikten bahsetmiyorsun. değişik insanlarsınız vesselam

Merhabalar.. öncelikle .. sadece içimi dökmek için geldim buraya içimdekilerle patlicam yoksa.. ben bu yaşıma kadar cok hata yaptım cok büyük hatalar onları anlatmak istiyorum.. lisede de yaptım hatalar onları Allah affetsin ama üniversitedeki hatalarımdan bahsetmek istiyorum..
ben Üniversiteyi şehir dışında okudum orda 2. Yada 3. Sınıftayken okuldan birini çok sevdim çok istedim ilk önce olur dedi beni kabul etti gezdik buluştuk umutlar verdi bana.. sonra vazgecti istemiyorum dedi bir yıl üzüldüm onun için çok üzüldüm.. unuttum bi müddet duruldum daha sonra baska biriyle tanıştım beni çok sevdiğini söyledi şans verdim ona konuşmaya basladık ama annem onaylamadı üniversite okumadı diye sonra o askere gitti bir yıl bekledim onun askerden gelmesini.. ayrılmadım burakmadım onu. Sonra askerden geldi benden ayrıldı ben onu askerde cok üzmüşüm ağlatmışım diye herseyi yasadık onla herseyi .. neyse ilte askerden geldi ayrıldı gitti baskasıyla sevgili oldu ben üzüldüm geri döndü seni unutmak için yaptım dedi affettim barıştık kaldığımız yerden ama ben hiç güvenmiyodum ona hep sıkıntı yaşıyoduk ben de baskalarıyla görğlmeye calıştım görüştüm de aldattım da onu cinsel bişey ysamadım ama konuştum yani..
ama lakin ben yasadığımız seyler yüzünden kopamıyordum (cinsl şeylerde var cünkü) .. en sonunda ayrıldık yine şu an baska biriyle nişanlıyım ama onla da güven sıkıntısıyasıyorun beni burakıp gidecek gbi hissediyorum üzülüyorım üzüyorum.. kendime güvenmiyorum değersiz hissediyorum
Madem bi hırsla nişanlandın...peki nişanlandığın çocuğun suçu ne?Hata üstüne hata yapmışsın ve de yapmaya devam ediosn. Önce kendine ceki düzen verip başkalarının hayatına dahil olmalısın.

Son iki cümlede ortaya çıkan nişanlı ile ilgili ne gibi sorunlarınız var?
Onu yazsaydın uzun uzun,ayrılmak mı mantıklı evlenmek mi,onunla ilgili yeterince tavsiye alırdın.

Keşke şöyle uzun bir müddet yalnız kalıp kendini toparlasaydın,sonra sağlıklı bir ilişkiye başlasaydın

Son iki cümlede ortaya çıkan nişanlı ile ilgili ne gibi sorunlarınız var?
Onu yazsaydın uzun uzun,ayrılmak mı mantıklı evlenmek mi,onunla ilgili yeterince tavsiye alırdın.

Keşke şöyle uzun bir müddet yalnız kalıp kendini toparlasaydın,sonra sağlıklı bir ilişkiye başlasaydın
Onla ilgili sorunlarımızı halledebiliyoruz ufak tefek şeyler cok şükür..

Madem bi hırsla nişanlandın...peki nişanlandığın çocuğun suçu ne?Hata üstüne hata yapmışsın ve de yapmaya devam ediosn. Önce kendine ceki düzen verip başkalarının hayatına dahil olmalısın.
Onu gerçekten çok seviyorum.. sevmesem nişanlanmazdım zaten daha o kadar aklımı kaybetmedim.. benim tek sıkıntım onla nişanlanmadan önceki yaşantım . Onu haketmiyo gibi hissediyorum

Hayatında bir erkek olmadan da yaşayabileceğini bilmiyor musun? Yani erkeksiz kalınca ölmezsin bence ama tabi yine de sen bilirsin.

Ne cirkin insanlar var burda.. cevap vermiyorum onlara

BU benim çirkinliğim cezasını ben çekicem ama sen ve senin gibilerin kalbindeki çirkinlikten bahsediyorum ben.. neysr ben ders almam gereken yorumları sectim zaten siz burda takılın durun aman dikkat edin de çoluğunuz çocuğunuz da böyle seyler yasamasın zira insan kınadığını yasamadan ölmez demiş Peygamber im.. ;) hadi sa

ben kınamadım ki Allah başa vermesin ailenin yerinde olmak istemezdim. ilk mesajı muhtemelen objektif birilerinin fikrini öğrenmek amacıyla yazdın baktın ki yorumlar aleyhinde kalbimizi kirli ilan ettin ;) olsun beee benim kalbim kirli olsun sen hep temiz kalpli iyi niyetli ol. nişanlanırken de iyi niyetinle nişanlanmışsındır sen

Aleyhimde yorumlara teoki vermiyorum karakterime edilen yorumlara tepkim neyse ;) sen kendi işine bak bence

e karakterine yapılan yorumlar aleyhine olmuyor mu? onu bunu bırak iyi yapmışsın aynen böyle devam et deseydin kalbimiz kirli olmayacaktı :D doğru söyleyen dokuz köyden kovulur

Boşver sen burdaki insanları herkes konyşur herseyi cevap bile verme üzüldüğün yorumlara.. karakterin düzgün olmasa bunları dert etmezsin kendine zaten yasamışsın bitmiş her insanın hayatında olur böylr şeyler abartmışsın sen ama olsun :D gecmişine bakıp bakıp üzülme müslümanlığa yakışmaz bundan sonraki hayatına bak nişanlınla sorunları çözmeye odaklan ona odaklan seviyosan sevmiyosan onu da boşverrr gitsin .. Allah yardımcın olsun

Boşver sen burdaki insanları herkes konyşur herseyi cevap bile verme üzüldüğün yorumlara.. karakterin düzgün olmasa bunları dert etmezsin kendine zaten yasamışsın bitmiş her insanın hayatında olur böylr şeyler abartmışsın sen ama olsun :KK70: gecmişine bakıp bakıp üzülme müslümanlığa yakışmaz bundan sonraki hayatına bak nişanlınla sorunları çözmeye odaklan ona odaklan seviyosan sevmiyosan onu da boşverrr gitsin .. Allah yardımcın olsun
Boşverirsem geçmişimde bi leke daha kalacak..:( tamam onla kötü bişey yaşamadım harama bulaşmadım o da ben de buna özen gösteriyoruz ama ben böyle olmaktan cok sıkıldım

Merhabalar.. öncelikle .. sadece içimi dökmek için geldim buraya içimdekilerle patlicam yoksa.. ben bu yaşıma kadar cok hata yaptım cok büyük hatalar onları anlatmak istiyorum.. lisede de yaptım hatalar onları Allah affetsin ama üniversitedeki hatalarımdan bahsetmek istiyorum..
ben Üniversiteyi şehir dışında okudum orda 2. Yada 3. Sınıftayken okuldan birini çok sevdim çok istedim ilk önce olur dedi beni kabul etti gezdik buluştuk umutlar verdi bana.. sonra vazgecti istemiyorum dedi bir yıl üzüldüm onun için çok üzüldüm.. unuttum bi müddet duruldum daha sonra baska biriyle tanıştım beni çok sevdiğini söyledi şans verdim ona konuşmaya basladık ama annem onaylamadı üniversite okumadı diye sonra o askere gitti bir yıl bekledim onun askerden gelmesini.. ayrılmadım burakmadım onu. Sonra askerden geldi benden ayrıldı ben onu askerde cok üzmüşüm ağlatmışım diye herseyi yasadık onla herseyi .. neyse ilte askerden geldi ayrıldı gitti baskasıyla sevgili oldu ben üzüldüm geri döndü seni unutmak için yaptım dedi affettim barıştık kaldığımız yerden ama ben hiç güvenmiyodum ona hep sıkıntı yaşıyoduk ben de baskalarıyla görğlmeye calıştım görüştüm de aldattım da onu cinsel bişey ysamadım ama konuştum yani..
ama lakin ben yasadığımız seyler yüzünden kopamıyordum (cinsl şeylerde var cünkü) .. en sonunda ayrıldık yine şu an baska biriyle nişanlıyım ama onla da güven sıkıntısıyasıyorun beni burakıp gidecek gbi hissediyorum üzülüyorım üzüyorum.. kendime güvenmiyorum değersiz hissediyorum
seeeeen her sokakta bulduğunla nişanlanıyor musun ayoooool ...
bu ne lan tovbe tovbe

Kinanacak bir durumda degilsiniz ki. Hayat sizin hayatiniz,caniniz nasil isterse oyle de yasarsiniz kimse sizi yargilama hakkina sahip degil. Ama kendinizi degersiz gormeyin bence. Hataysa hata,kimseyi ilgilendirmez ki.

Back
X