- 22 Eylül 2022
- 6.608
- 20.021
- 278
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Konu sahibinin eski konularını hiç gördünüz mü acaba siz? Bi ara evliyim boşancam diyodu bi ara nafaka diyodu. Yok şu kadar aylık nişanlım diyodu. Ne diyeyim burayı parmağında çeviren kadına laf mı anlatayım. Gayette anlayacağı bi dilden söyledim. Argosunu söylemedim, argosunu çok başka terimler olduğu gayet açık ve herkesin bildiği şeyler. Hiçte söylediğimden pişman değilimÇok çirkin bir argo bu ve bir kadının ağzına da hiç yakışmıyor.
Kız gerdeğe girmicem diyo vermiyo işte ne aşkını veriyo ne şehvetiniciftlerin askla sehvetle duygularla seks yapmasıni
Vermek vermemek olarak betimlemek super ya
Nagihan Karadere moodBunun konu akışıyla ilgisi ne?
Gelinlik bile almayan/aldırmayan adamı koca diye yanında tutsa ne tutmasa ne
Daha aynı evin içinde yaşamaya başlamadan bu kafaya girmişse geçmiş olsun. Adamın cazip hiçbir yanı yok. Bu kadar mı önemli evlilik yapmak, bu ısrarın sebebi ne anlamadım.Yavv derdi gelinlik değil ki,geçenlerde bana çok çektirdiler,bosanip nafaka almak istiyorum diye bir konu açmıştı.Ne yapmak istediğini kendi de bilmiyor.
Bir şarkı yapmışlardı trol bir ara vermicem vermicem benim değil mi vermicem diye o aklıma geldi nedenseKız gerdeğe girmicem diyo vermiyo işte ne aşkını veriyo ne şehvetini
Adam kesinlikle normal değil,kadın da öyle.Adı evlilik işte.Daha aynı evin içinde yaşamaya başlamadan bu kafaya girmişse geçmiş olsun. Adamın cazip hiçbir yanı yok. Bu kadar mı önemli evlilik yapmak, bu ısrarın sebebi ne anlamadım.
Yahu boku yiyen kadın linç yiyen benim şaka gibi yeminleBir şarkı yapmışlardı trol bir ara vermicem vermicem benim değil mi vermicem diye o aklıma geldi nedense
Sadece resmî nikah kıyılmış aynı evde yaşamamışlar bile geçen nafaka nasıl alırım diye konu açmıştı baya linç yedi arkadaşAdam kesinlikle normal değil,kadın da öyle.Adı evlilik işte.
Vermek de argo bir kelime. Sizin bu bahsettikleriniz de argo değil küfür olur muhtemelen.Argosunu söylemedim, argosunu çok başka terimler olduğu gayet açık ve herkesin bildiği şeyler.
Argo olduğunu hiç düşünmüyorumVermek de argo bir kelime. Sizin bu bahsettikleriniz de argo değil küfür olur muhtemelen.
Evet ya,nasıl aklımda kalmış bilmemSadece resmî nikah kıyılmış aynı evde yaşamamışlar bile geçen nafaka nasıl alırım diye konu açmıştı baya linç yedi arkadaş
Yoo ben sizi linçlemedim konu sahibi diyor ya vermicem ondan istinaden sizle alakalı yok sizinle aynı fikirdeyim benYahu boku yiyen kadın linç yiyen benim şaka gibi yeminlearkadaşlar bi anda bana döndü linç atmayaa en kibar tabiri vermek işte da napayım
Ay bu o muu?? ÖööffffSadece resmî nikah kıyılmış aynı evde yaşamamışlar bile geçen nafaka nasıl alırım diye konu açmıştı baya linç yedi arkadaş
İşte ben vermek tabiri kullandım diye linçleniyorum kadın gerdeğe girmicem diyo sanki ben dedim girme diye ben suçlu oldumYoo ben sizi linçlemedim konu sahibi diyor ya vermicem ondan istinaden sizle alakalı yok sizinle aynı fikirdeyim ben
Bu sizin düşünmenizle olabilen bir şey değil ama. Vermek argo bir kelime. Sadece onu belirtmek istedim.Argo olduğunu hiç düşünmüyorum
Hiç sorun değil teşekkür ederim ama bu tercihi konu sahibi yapmış zaten ben sadece akıllarda olanı ortaya sürdümBu sizin düşünmenizle olabilen bir şey değil ama. Vermek argo bir kelime. Sadece onu belirtmek istedim.
Nesiniz siz? Aslında evli olduğunuz nişanlınızı düğün yapınca vücudunuzla mı cezalandıracaksınız aklınızca?Nişanlımla sevgiliyken ve nisanlaninca gayet güzel bir ilişkimiz oldu.Cogu kişi bizi kisikandi.Gel gelelim düğün yaklaştı ve tamamen onun ailesinden çok az bizdende sorun var bana karşı soğuk mesafeli davranıyor kavga etmeyelim diye nişanlım düğünüme çok az kaldı afedersiniz benim bu adamla bırakın gerdeğe girmeyi sarılmak bile istemiyorum bunu yüzüne de söyledim.Ben sana soğuk davraniyorsam nedenini düşün diyor.Ben seni beklerim diyor ama ben sanki onu cezalandirmak ister gibi onunla yatmak istemiyorum ve evlilikte cinselligin önemli olduğunu biliyorum ve onunla ilişkiye girmezsem intikam hırsından nasil olur ? Kafam allak bullak yardım edin.Akil fikir verin.
Ay dimi yaBoşanıp,nafaka almak isteyen üye değil mi bu üye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?