Lütfen kırıcı olmadan yazacaklar okusun zira acıyacak yerim kalmadı...

Siz benim rahat yazdığımız düşünmekte pek rahatsınız. Çözüm tektir doğru tektir aklın yolu birdir...
Huylu huyundan vazgecermi bilmem ama benim ilk evli oldugum kişi degismedi..siddet hakaret varsa bir yuvada bu iş zor

Zaten tam da öyle oldu İnan’ın bana yüzsüzleşti geri geldiğimde de
Dindar bir hanımsın sana zor gelecek ama sanki pişman olmuş gibi yap, çocuk etkileniyor artık iyi olalım, çocuk ağladı baba diye, beni suçlar diye korkuyorum vb. çok da coşmadan sırala gece yaptığınızda. Boşanmaya çok iyi hazırlan, adam çirkef belli. Borcuna destek olamaz mı? Çeşitli bahanelerle para iste saç baş vb, evde kendin yapar yaptırdım dersin. Bu arada telefonuna da bakıyordur, ailene herkese artık iyiyiz çok şükür vb mesajlar at, telefonu ortada bırak. Çocuk için vb demeyi unutma, ani dönüş yapmış olacaksın çünkü. Telefon ekranını da üçünüzün fotosu yap. Yolun uzun Allah yardımcın olsun.

Avukatımla sordum Real adamın üstüne malı YÖK dedi bana resmî işi de YÖK SSK yok Yani neyini alacağım ben. Bunun

Ona göre açık saçık bir kadın olamasa bu değerler başka şeyler evet. Derinliği bende saklı . Onları yapmak istemiyorum artık midem bulanır kendimden maske takamam ki ben

Sadece bu konunuzu okuyunca insan bayağı etkileniyor felan ama eski konularınız çok fena .Hele bir tanesi tam bi facia .Ben sizin de normal olmadığınızı düşünüyorum; bu bahsettiğiniz tükenmişlik sendromu felan degil ,bu karakter ,kendine saygı kendini sevme vs şeyler anomali olan.Evlilik yok zaten ortada .Bagımlı kişilik yapınızdan dolayı ayrılamadığınızı ,ben geçmiş konularınızdan anladım ;kesinlikle borç çocuk vs değil her sefer kendinize bi zırh bulmuşsunuz , devam ettirmek için .Yüzleşin kendinizle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…