- 29 Kasım 2017
- 1.528
- 689
- 43
- Konu Sahibi Childgirlss
-
Öncelikle Allah yardımcınız olsun eşiniz size karşı hiç iyi bi tutum sergilemiyor boşanın demek bana düşmez ama başka çarenizde yok gibi olmazsa sığınma evlerinden yardım alın
Offf böyle şeyler okuyunca cidden hayattan soğuyorum .nasıl ş..... insanlar . Hiç mi vicdan yok . Ailen sahip çıkmıyorsa . Git karakola sığın öldürülmekten korkuyorum de. Seni sığınma evine göndersinler . (Gerçi,Canım ülkemde ,adalet kadın isminden öteye geçmedi ) allah yardımcın olsun . Ne diyelim ki.
++Biloyorum zor belki yapmayacaksin ama boşanmalisın..kadın sığinma evi şu anki durumundan çok da kötü olmaz heralde..sen sana deger vermezsen kimse vermez unutma..
O zaman tek çare eşiniz adam ediceksiniz olmuyor mu o zaman aynı evin için de iki arkadaş en azında iyileşene kadrBunu çokça düşündüm, alışkın olduğum ve tırnaklarımla bu duruma getirdiğim bir evim var oğlumun isteklerini zamanla yapabildiğim, sığınma evi şartları belli süreye kadar maaşlar ve iş güvencesi çok büyük sıkıntı daha çıkmaza girerim tükenmiş sendromu yaşıyorum dr teşhisi var ve tedavi oluyorum kaldırabilecek durumdayım benden uzak olsa allahım nolur bir yol
Boşanmak dışında bir öneri veremeyeceğiz size.. boşanamam asla diyorsanız da kocanızla aynı evin içinde olsanız da onunla konuşmayın hiç tartışmayın muhatap olmayın bence o yavrucağın akıl sağlığı için
İmkanım olsa bir dk durmam çalışıyorum ama aldığımdan bana 130 tl kalıyor her borç benim üstüme İnan’ın annemler bu borçla beni istemiyor ve ben normalde tam bir Atatürk kadını bakımlı üsturuolu güçlü görünen x hoca yada hanımdım halimi görse bilenler beni ne der acabaBangır bangır kadına çocuga şiddet istismarrraa hayır diye nameler atıyoruzz vee bi erkeğin kadına ve içinde çocugu olan kişinin yaptıklarına baaak lütfen sessiz kalmayın cocugunuzun geleceği için böyle ortamda büyütmeyinn .... yazıkkkk din konusuna girmiyorum bile Allah yardımcısı olsunn Allah korkusu olmayandan herşey beklenir
TC şartları , genç ve güzel bir kadın, kimsesi olmadığı er geç belli olacak ve parası olmayan bir kadın için hayal ürünü bunlarBoşan ya bir kişi ne hakla dine laf söyler öyle bir insanla allah kimseyi karşılaştırmasın ailene gerek yok git sığınma evine bosanincada izini kaybettir başka şehirde hayat kur kendine nasıl bulacak sanki seni
Ne borcun var ki . Ayrıca yine çalışırsın ödersin borcunu . O evde durup eziyet görmek zorunda değilsin . Lütfen o evde kurtul . Polis öyle şeyler söylemez eşin olacak g...v...t uydurmuş .Karakola da gittim yollar evvel arabadan atlamıştım bana ön koltuktan yumruk salladığında ne oldu polis ben yerinde olsam öldürürm demiş güya tabi ben duymadım ama olan bu , babam geldi karakola yanında dedi ki ben yolda gelirken ağzın burnun dağınık görürüm diye çok korktum neden bize eziyet ediyorsun dedi , her yerden yedim darbeyi kimseye devlete de güvenim YÖK ki borcum olmasa üstümde annemlere zorla da olsa sığınırım ama borcumla istemiyorlar annem ben gidersem o işten çıkar oğlumla durur ben de çalışır onun borcu devralırım çünkü
Başlığı size iade ediyorum rica ederim yazmayın dediklerinizin eşimin bana yaptığından farkı YÖK benim için zirasu an varya tek sinirlendigim konu o yavrucagin korkmasi!!!! kendinize sayginiz yoksa cocuga sayginiz olsun!!!!!!!!! onu simdiden bu piskolojiye sokmak cok güzel tebrikler!!!! konu ne olursa olsun!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?