- 24 Nisan 2010
- 4.193
- 5.765
- 408
- Konu Sahibi Childgirlss
Soktayım şuan Allah yardımcın olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi kere Müslüman bi kadının dinsiz ya da başka dinden bi erkekle evliliği dinen geçersiz.. Şiddet var, hakaret var.. Direkt boşan, ailenin değil senin hayatın.. Cesur ol... Güçlü ol...
Felsefe mezunuyum öğretmenlik de yaptım ama özel sektörde sonra kapandı kurum şimdi sekreterlik ve yönetici asistanlığı yapıyorumMesleğiniz yok mu?
Canım ne güzel işte bak mesleğin elinde lütfen böyle biriyle aynı evde kalma hem kendini hemde çocuğunu yıpratırsın bu şekildeFelsefe mezunuyum öğretmenlik de yaptım ama özel sektörde sonra kapandı kurum şimdi sekreterlik ve yönetici asistanlığı yapıyorum
Korkuyorum inşallah bana zarar vermeden atlatırım süreci ben gelir gelmez yatak odama gidiyorum oğlum anne salına gel diye zorluyor o da yapıyor bunu sonra gidiyorum ama hep böyle oluyor işte başka sebepler de çıkıyor sonun yaşanması için ben onunla aynı ortamda olmak istemiyorum oysa ji ondan uzak duruyorumBöyle babayla büyümese daha iyi sanki
Az kalmış gene biraz idare edin ama kavga etmeyin
Yolunuzu cizerdiniz
Dinen emzirmek bile babanın borcu biliyormusun?Bu ayeti hatırlamıyorum eşinize söyleme ihtiyacı niye duydunuz?
Belli ki farklı değerlere sahip insanlarsınız birbirinize medeni insanlar gibi saygı gösteremiyor sanız farklı evlerde yaşayın çocuğunuz zarar görmesin.Onun bizim kitabımıza saygı duymaması ne kadar kötü ise, sizin de eş olarak bu hissiyatını düşünmeden saygı göstermediği bir konuyu savunmanızda o okadar tahrik edici bence.Dininize ve size saygı duymayan bir insanla evli kalmak zorunda değilsiniz..Siz gidemiyorsanız onu gönderin.Bir dahakine şiddetin dozu artabilir.
Canım ne güzel işte bak mesleğin elinde lütfen böyle biriyle aynı evde kalma hem kendini hemde çocuğunu yıpratırsın bu şekilde
Lütfen boşanmayın. Öykünüzü terketmeyin. Allah sizin için bu öyküyü dizayn ettiyse muhakkak sizin güçlenme izi istiyor. Hem siz bu öyküyü çözmeden terkederseniz bundan sonra ki öykünüzde benzer sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bu sefer yine mi öyküyü terkedeceksiniz? Eğer şiddet dayak varsa o evde kalın diyemem ama sanırım yok. Hayat sizi elemeden siz kendinizi elemeyin! Bekleyin sabredin. Size ilk etapta tavsiyem sessiz kalmanız ve konuşmamanız olur. Kul susunca Rabbi konuşur. Ben inanıyorum siz bu problemi çözüme taşıyabilirsiniz. Çünkü ben çok örnek biliyorum. Asla yanlız hissetmeyin SevgilerYine kavga....
Yüzüme tükürdü beni sağa sola ittirdi en sonunda S***** G** (Defol) burdan diyerek salon kapısına ittirdi yatak odama geldim kapı arkasına oturdum Hızla geldi mutfağa gitmem için zorladı...
Gittim hızla kapıyı kapattım İnan bana o an söylediklerini hatırlamıyorum bile buz kestim senden iğreniyorum dedim ve mutfağa gittim kapıyı kapattım kilitledim..
Zorlardı kapıyı açamadı sonra bağıra bağıra söylendi kapıda baktım olmuyor balkona attım kendimi duymamak için...
Sonra oğlumu aldım salondan, odama geçtim .giderken bana yapılan haksızlığa rağmen korktuğumu hissettim gel mutfağa diye zorladığında iseBıçaklarsa diye korktum çok soğuk kanlı olsam da...
İçim buz davamda haklı olduğuma Emin’imSusuyorduk ne güzel nerden bileyim bir konu oldu biliyor musun dinen emzirmek bile babanın borcu normalde dedim berde yazıyor dedi Kuran’da dedim.
Ayaklı kuran dedi sen hep ona hikaye kitabı diyorsun inanmamakta özgürsün dedim maden inanıyoruz o zaman 4 karı da alalım senin şahitliğin sayılmasın dedi dediö ki dindeki tüm kurallar dört dörtlük uygulansa Çok da adil bir dünya okurdu kudurdı adam ardından..
İnsanlar onu değiştirmiş o Allah’ın o dönem için gönderdiği bir şeymiş eski hikayelermiş Araştır bilmem ne dedi. ben inanmıyorum Benim için değiştirilemez bir mübarek allah buma izin vermedi vermez dedim..
Nerden biliyorsun çünkü öyle inanıyorum dedim kalk göster dedi aldım ayeti göstereceğim benzer bir ayeti okudum ama sen böyle değil uydurma konuşuyorsun dedi.. Dedim ki hayır uydurma değil ayet ve öğütler dağıtılmış vaziyette bekle bulayım dedim. Haykırmaya elimdeki kurana vurmaya başladı bunu biz aldık sen kimsin vs çamursun yobazsın yozgatlısın işte vs demeye başladı...
Ardından da dedim ki xkarşında oğlunun annesi var televiZyonda köpürdüğün adamlara söylediklerini benden çıkarma dedim ve ardından dedim ki öfkenin sebebi ne ? Sen bana sabahtan beri laflar ediyorsun inancıma kitabıma karakterime soyuma ben sana bir kelime etmedim bu laflarının üzerine Ama sinirlenmedim de sebebim ne haklıyım Emin’im kendimden peki sen dedim?
Ardından da ağZından çıkanla kafandaki mantığın ve kalbindeki huzursuzluk seni bu öfkeye maruz kıldı kabul et dedim ve ilk başta anlattıklarım yaşandı...
Birden kalktı beni hırpaladı tükürdü ve fırlattı Hayatım zor kalbim soğık ve alışmış vaziyette yada şokta...
Korkularım da çok artık şahsından korkuyorum onu görmek istemiyorum. Onu yakınımda hissetmek istemiyorum...
Olmasa daha iyi keşke İstanbul’a gitse ben burda iyiyim oğlumla...
Dedesi bende kalabilir, Konuşacağım korkuyorum,Bana zarar verir diye... korkularım beni istemeyen ailem , bezmişliklerim, tükenmişlik sendromu tedavim her şey üst üste ve ben nasıl kalkacağım bilmiyorum ama artık onu istemediğim gerçek.. eş değil el düşman gibi sanki yıllardır sevgi umduğum ama hep bunlara maruz kaldığım bir erkek sadece ... kendime hakaret gibi sanki kendimi bir şey yaptırmak için berabermişim gibi ;(
Belli ki ofke kontrolu yok esinizin. Bosanmak kurtulus mudur bilmiyorum. bosanmaya gitmeden duzeltme imkanlarinin tamamini kullanmak gerekir. Tavrinizi degistirin. onu ofkelendirecek hicbir konuyu acmayin dua edin Rabbime hidayet versin esinize. cook zor biliyorum ama simdilik sunger cekin bu olanlara ve hicbir sey olmams gibi guzel karsilayin, ozenli davranin. sunu soylym bu sekilde davranan bi adama degmez ama oglunuz ve kendiniz icin yapin bunu. baktiniz ondan da anlamiyo degisme ihtimali yok o zmn ya herruuu ya merru. borc bitene kadar direnin ins hrr sey yoluna girer kardesim evliligin kurtulur. Allah yardimcin olsun.
Allah yardimcin olsun oyle uzuldum ki anlatamam..İyi dilekleriniz için sonsuz minnet duyarım. İnan’ın bana ümidim yok sustukça sürekli siyasetten ordan burdan girip konuyu açıyor , hiç bir şey yoksa çocuk geliyor anne bu kötü değil mi vs bana alakasız şeyler söylüyor belli ki ben yokken evde konuşuyorlar gibi tahrik unsuru da çok
Merhaba. Oncelikle allah yardimciniz olsun. Cok zor. Ben okurken gerildim vallahi.
Ben kendimi sizin yerinize koymak istemiyorum su an bileama ben olsam ilk uzaklastirma karari alirim. Kpruma talep ederim. Sonra evde para yapacak tum esyalari satarim tek tek bu zaman icerisinde. Ordan aldigim parayi birclara yatirim. Cocugumuda alir babamin evine giderim. Sanki kapiya gitsen almayacaklarmi iceri. Istemiyorlarda evlatsin da sonucta. Can guvenligim yok dersen alirlar iceri. Ve lutfen kararli ol. Fikrinde sabit ol. Esin degismez. Evladin icinde lutfen bir pedagog bul cocuk etkilenmistir zaten etkilenecehi kdr. Sana burdan kucak dolusu dayanma gucu ve sevgi yolluyorum. Icini karartma olurmu? Hayatta heo bir cozum yolu vardir. Guzel gunler cok yakinda :) pes etme. Mutlu ol . Ol ki evladinda mutlu olmak icin sebep bulsun. Kendine dikkat et sevgiler ve selamlar. Allagin rahmeti bereketi ve korumasi ustune olsun
Boşanmalısınız. İnsan hayat arkadaşının mutfağa gittiğinde kendini bıçaklamasından korkmamalı. Bu sınırda yaşıyorsanız bi gün korktuğunuz başınıza gelecektir.
Ciddimisin siz?Lütfen boşanmayın. Öykünüzü terketmeyin. Allah sizin için bu öyküyü dizayn ettiyse muhakkak sizin güçlenme izi istiyor. Hem siz bu öyküyü çözmeden terkederseniz bundan sonra ki öykünüzde benzer sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bu sefer yine mi öyküyü terkedeceksiniz? Eğer şiddet dayak varsa o evde kalın diyemem ama sanırım yok. Hayat sizi elemeden siz kendinizi elemeyin! Bekleyin sabredin. Size ilk etapta tavsiyem sessiz kalmanız ve konuşmamanız olur. Kul susunca Rabbi konuşur. Ben inanıyorum siz bu problemi çözüme taşıyabilirsiniz. Çünkü ben çok örnek biliyorum. Asla yanlız hissetmeyin Sevgiler
Lütfen boşanmayın. Öykünüzü terketmeyin. Allah sizin için bu öyküyü dizayn ettiyse muhakkak sizin güçlenme izi istiyor. Hem siz bu öyküyü çözmeden terkederseniz bundan sonra ki öykünüzde benzer sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bu sefer yine mi öyküyü terkedeceksiniz? Eğer şiddet dayak varsa o evde kalın diyemem ama sanırım yok. Hayat sizi elemeden siz kendinizi elemeyin! Bekleyin sabredin. Size ilk etapta tavsiyem sessiz kalmanız ve konuşmamanız olur. Kul susunca Rabbi konuşur. Ben inanıyorum siz bu problemi çözüme taşıyabilirsiniz. Çünkü ben çok örnek biliyorum. Asla yanlız hissetmeyin Sevgiler