- 17 Temmuz 2014
- 200
- 88
- 53
teşekkür ederim bende nasılsak öyle devam etmeye çalışıyorum artıkYasadiklariniza cok uzuldum ne cektiginizei sizden baska kimse bilemez.Ama sevgilinize durust davranmakla cok iyi etmissiniz vede sizi anlayip destek olmasi cok guzel birsey.Bu olayi anlattiniz konustunuz ve orada birakin sakin ama sakibn eziklik duymayin.iliskiniz nasilsa devam edin kendinizden asla taviz vermeyin.
teşekkür ederim . o da sen olduğun için birlikteyim seninle dedi :)Sen bence hic uzulme canm.nekadar guzelki sevdigin adam seni sen oldugun icin istiyor. Bu bence cok guzel bisey ve mutlu olman gereken bisey.gecmisi geride birakip sevdigin adaar yeni bir hayata atilma vaktidir.
Bu cok guzel bisey bence.sende eger bu gelecek hayatinizda karsina cikmicana eminsen.en azindan son kez konusup soz alip .olayu hic yasanmamis gibi kapatin canm.yoksa bu olayla iliskini sen mahvedersin.uzulme dik dur.yasadigin allah sen ve erkek arkadasin arasinda kalsin.uzatma benceteşekkür ederim . o da sen olduğun için birlikteyim seninle dedi :)
Evet biraz geç söylemişsin ama bence kötü tepki verecek olsaydı ilkten verirdi...biraz uzun olabilir hakkınızı helal edin . lütfen kırıcı yorum yapmayın çok kafam karışık . 21 yaşımdayım 2 yıllık bir ilişkim var. ilişkimiz gayet güzel gidiyor çok seviyoruz birbirimizi canımı istese veririm o da aynı şekilde.
ben bakire değilim ama kendi isteğimle olmadı. bunlara çok fazla girmek istemiyorum çünkü çok kötü oluyorum hatırladıkça hala. bir kaç gün önce sevgilime bunu söyledim tabi isteğimle olmadığını ve neler yaşadığımı. sevgilimden başka da hiç kimse bilmiyor zaten olanları ve bakire olmadığımı. bana çok anlayışlı davrandı anlattığım her şeyi dinledi kafasındakileri sordu bende cevap verdim. bana ben seni seviyorum bu değişmeyecek ve biz evlencez ilişkmizde hiç bişey değişmedi . gözümde de kalbimde de aynısın hala dedi. ama ben utanıyorum onun yüzüne bakarken şu an ve ayrılmak da istedim ama beni vazgeçirdi. şimdiye kadar anlatmalıydım biliyorum iki yıl olmuş diyeceksini ama yaşadıklarım çok kolay şeyler değil ilk başlarda o kadar değerli olmadığı için anlatamadım sonraları da kaybetmeye korktum... şu an hiç bişey olmamış gibi devam ediyor o ama ben korkuyorum ilerde sorun çıkar mı diye . böyle bi ilişki devam eder mi lütfen kırıcı olmadan yorum yapın
biraz uzun olabilir hakkınızı helal edin . lütfen kırıcı yorum yapmayın çok kafam karışık . 21 yaşımdayım 2 yıllık bir ilişkim var. ilişkimiz gayet güzel gidiyor çok seviyoruz birbirimizi canımı istese veririm o da aynı şekilde.
ben bakire değilim ama kendi isteğimle olmadı. bunlara çok fazla girmek istemiyorum çünkü çok kötü oluyorum hatırladıkça hala. bir kaç gün önce sevgilime bunu söyledim tabi isteğimle olmadığını ve neler yaşadığımı. sevgilimden başka da hiç kimse bilmiyor zaten olanları ve bakire olmadığımı. bana çok anlayışlı davrandı anlattığım her şeyi dinledi kafasındakileri sordu bende cevap verdim. bana ben seni seviyorum bu değişmeyecek ve biz evlencez ilişkmizde hiç bişey değişmedi . gözümde de kalbimde de aynısın hala dedi. ama ben utanıyorum onun yüzüne bakarken şu an ve ayrılmak da istedim ama beni vazgeçirdi. şimdiye kadar anlatmalıydım biliyorum iki yıl olmuş diyeceksini ama yaşadıklarım çok kolay şeyler değil ilk başlarda o kadar değerli olmadığı için anlatamadım sonraları da kaybetmeye korktum... şu an hiç bişey olmamış gibi devam ediyor o ama ben korkuyorum ilerde sorun çıkar mı diye . böyle bi ilişki devam eder mi lütfen kırıcı olmadan yorum yapın
yaşadığınız şey kendi isteğinizle olmamış bunda bir suçunuz yok bence kendi isteğinizle de olsa bir suçunuz yok herkes bazen hata yapar evet büyük de olabilir tabi ama sizin ki hata da değil ki neden bu korkunuz bu çekinceniz kendinizi üzmeyin kimse iki yıl bile olsa bu durumu paylaşacak kadar yakın gelmeyedebilirdi size bakın ne kadar güvenmişsiniz sevgisine ve paylaşmıssınız dik durun siz kendnize güvenin.biraz uzun olabilir hakkınızı helal edin . lütfen kırıcı yorum yapmayın çok kafam karışık . 21 yaşımdayım 2 yıllık bir ilişkim var. ilişkimiz gayet güzel gidiyor çok seviyoruz birbirimizi canımı istese veririm o da aynı şekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?