lütfen kırıcı olmadan yorum yapın fikirlerinize ihtiyacım var

• Konu Sahibi Konu Sahibi srsy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yasadiklariniza cok uzuldum ne cektiginizei sizden baska kimse bilemez.Ama sevgilinize durust davranmakla cok iyi etmissiniz vede sizi anlayip destek olmasi cok guzel birsey.Bu olayi anlattiniz konustunuz ve orada birakin sakin ama sakibn eziklik duymayin.iliskiniz nasilsa devam edin kendinizden asla taviz vermeyin.

Sen bence hic uzulme canm.nekadar guzelki sevdigin adam seni sen oldugun icin istiyor. Bu bence cok guzel bisey ve mutlu olman gereken bisey.gecmisi geride birakip sevdigin adaar yeni bir hayata atilma vaktidir.

teşekkür ederim bende nasılsak öyle devam etmeye çalışıyorum artık

Hay o tecavüz edenin aklını beynini ...........m.

Srsy , bu durum da kendini kimseye ezdirme , cünkü erkek milleti nin bugün söylediği ile yarın söylediği birbirini tutmaz.. Senin durumun cok farklı ama sen yinede kendini ezdirme. Utanacak bişey yok , sen isteyerek mi yaptın .artık eskiyi kurcalama yeniyi eskiyle mahvetme.
İnan herkes gecmişini kurcalasa yasanacak halde olmaz hayatımız.arkada bırak

tecavuze ugramiş olsaydı bnce direk yazardı baska bişey var altında bu yuzdende sevgilinin karşisinda iki buklum oluyorsun gerçegi soylesen hani birazcık açsanda biraz daha yardımcı olabilsek sonuçta seni kimse tanimiyor kim oldugunu bilmiyoruz çekinmeni gerektirecek bi durum yok

Sen bence hic uzulme canm.nekadar guzelki sevdigin adam seni sen oldugun icin istiyor. Bu bence cok guzel bisey ve mutlu olman gereken bisey.gecmisi geride birakip sevdigin adaar yeni bir hayata atilma vaktidir.
teşekkür ederim . o da sen olduğun için birlikteyim seninle dedi :)

Allah yardimcin olsun cnm sen yasadigini ancak kendin bilirsin su an icin sevgilin bunu dert etmese de evlendiginiz zaman zaman gectikce bugunku gibi dusunmeyebilir her ne kadar kendi yapmis da olsa bunu kaldiramayabilir ihtimal bu tabi sana hic bi zaman bunu yasatmayabilir de bu da bi ihtimal gelecekte ne olur birak gelince gorursun sen bugun dik dur ezik hissetme kendini

teşekkür ederim . o da sen olduğun için birlikteyim seninle dedi :)
Bu cok guzel bisey bence.sende eger bu gelecek hayatinizda karsina cikmicana eminsen.en azindan son kez konusup soz alip .olayu hic yasanmamis gibi kapatin canm.yoksa bu olayla iliskini sen mahvedersin.uzulme dik dur.yasadigin allah sen ve erkek arkadasin arasinda kalsin.uzatma bence

nasılsa ilerde başına kakacağı için vicdan yapmana gerek yok
yaşadıkların seni ilgilendirir
ne kadar bu durum yüzünden ezik hissedersen o kadar ezer

Hic anlamiyorum su 3-5 damla kan muhabettini ve bizim bundan korkmamizi nice kizlar biliyorum ters yapmadigi halt kalmamis ama bakire sindi bu kiz bakire mi..erkekler bakire kiz aramiyor canim kanli carsaf ariyor partnerin takmiyorsa bunu sende takma bende kanamadim esnekmis kocam once onemli degil dedi sonra onceki sevgilimi biliyordu onunla yaptim diye hic alakasiz konulari ona bagladi gunahimi aldi cok agladim biliyorum hala kafasinda soru isareti var fakat bana baglandikca ve tanidikca bir daha boyle bir seyi soylemedi seni seviyorsa yapmayacaktir rahat ol

Canim unut kotu seyleri, evham da yapma. Hic bisey olmaz, ne guzel cok karakterli olgun bir erkek arkadasin varmis. sen de bu konuyu dusunme, unutmaya calis...

Burada çok kez karşılaştım bekaret konularıyla çok üzülüyorum okudukça. Isteyerek yaşamış da olabilirdin hatta bence keşke öyle olsaydı. Istemeden bunu yaşamanın seni ne kadar incitmiş olabileceğini tahmin bile edemiyorum. Sakın kendini suçlu hissetme kimseye boyun eğme bununla yargılamalarına izin verme. Ben de bakire değildim evlendiğimde eşime bunu söylemedim o da sormadı sevgiliyken birlikte olmuştuk bu konu hakkında soru bile sormadı sorsaydı eşim olmazdı evlenmezdim. Bana bunu soran erkek arkadaşlarım da oldu ve bana sordukları son soru bu oldu bir daha kendilerine soru sorma ve benimle muhattap olma hakkı tanımadım. Güçlü olun kadınlar kimseye cinsel hayatınızın hesabını vermek zorunda değilsiniz. Inancınız ya da çevre baskısı nedeniyle cinsel özgürlüğünüz yoksa buna saygı duyarım elbette ama bir şeyler yaşadıysanız bununla barışık olun. Son olarak eşim bugüne kadar bunu ima bile etmedi çünkü ben bir zardan fazlasıyım ona sadığım evime bağlıyım kendine ait fikirlerim zevklerim var bu hayatın sorumluluklarını birlikte yüklendik iyi birer yoldaş olmaya çalışıyoruz işte önemli olan bu.

Evet biraz geç söylemişsin ama bence kötü tepki verecek olsaydı ilkten verirdi...
Bunu en iyi sen bilebilirsin aslında, onu karakterini iyi analiz ettiysen bunu sonradan ısıtıp önüne koyup koymayacağını en iyi sen bilebilirsin.
Sevgilin normal bir şekilde devam ediyorsa bu meseleyi aranızda daha fazla probleme dönüştürme.

sorun çıkıp çıkmayacağını sen bilebilirsin çünkü onu sen tanıyorsun
bence sende bu konuyu kapat, hem kendin için hem onun için, asıl bu konuyu gündem de tutarsan ilişkiye zarar verirsin
bu yüzden ayrılcam falan demek çok ezikce (seni kırmak için değilde daha iyi ifade edeceğim bi kelime bulamadım)
böyle yaparsan adam aksi şekilde düşünmeye başlar buna sen zorlamış olursun
dik dur, senin suçun değildi, ayıp günah bişey yapmamışsın, gayette dürüst davranmışsın, sevgilin benim için değişen bir şey yok demiş
daha ne, her şey yolunda, düşünüp kıvranıp kendin sorun yaratma derim

Oncelikle gecmis olsun. Turk erkegi icin son derece agir bir yuku bir lafinla sirtlamaya razi olmus, daha ne olsun. Allah bir omur boyu mutlu etsin ikinizi..

yaşadığınız şey kendi isteğinizle olmamış bunda bir suçunuz yok bence kendi isteğinizle de olsa bir suçunuz yok herkes bazen hata yapar evet büyük de olabilir tabi ama sizin ki hata da değil ki neden bu korkunuz bu çekinceniz kendinizi üzmeyin kimse iki yıl bile olsa bu durumu paylaşacak kadar yakın gelmeyedebilirdi size bakın ne kadar güvenmişsiniz sevgisine ve paylaşmıssınız dik durun siz kendnize güvenin.

ve bir de bekleyin eğer çok büyük bir kavga ederseniz sevgiliniz size bu konuda laf çarpacak mı o zaman anlarsınız sorun olup olmayacağnı ama damarna bi basın ciddi admlar atmadan.

Ileride neden sorun çıksın ki?ister isteyerek olsun ister istemeyerek bunun açıklamana bile gerek yoktu.
Eğer seviyorsanız tabiki de devam edin. Ileride bir problem olarak dönmez Kaliteli bir adamsa. Kendini de kötü hissetme herkes bir şekilde yaşıyor . Namus iki bacak arası değil.

Bu nasıl bir durumdur böyle. Sen böyle davranmaya devam edersen ezdirirsin kendini çok net. Dik dur yahu olmuş bitmiş isterse kalır uymazsa biter gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…