Lütfen linçelmeyin

Ya sorun şuki ben sakinliğimi koruyamıyorum. Eşimle tartışıyoruz bu sefer. Eşim beni kötü görüyo ayrı eve de çıksak sen düzelmezsin senin psikolojin bozuk diyo

İşte tam da bunu söylüyorum. Çünkü bu erkekler annelerine toz konduramazlar...
Onun sana diyeceği ''ne var alttan al, o yaşlı vb.'' Bizi anlayamıyorlar.

Senin de burada akıllı davranman gerekiyor işte. Bak kavga ettin, eşine şikayet ettin düzelmedi. Demek ki bu yolda ısrar etmeyecek başka yollar deneyeceksin. Ya da dayanamıyorsan malum boşanacaksın yani..

Yani bu tavırları ile kv seni eşinden de uzaklaştırıyor.

Benim tavsiyeme dinleyip ona göre hareket edebilirsin, sürekli tartışma ve kavgaya devam edebilirsin ya da boşanabilirsin.. Ben başka seçenek göremiyorum...

kafalari çalışmıyor evet. Aslında bu biz Anadolu insanın yetiştirilme tarzı. Amaç anne ne yaparsa yapsın evlat, saçını onun için süpürge etmiş, dokuz ay karnında taşıyıp emzirmis kişiye terslenmemek. Bu DNA miza kadar işlemiş resmen. Öyle olsun ki yaşlandığında valide hanımın tüm edepsizliğine rağmen gidecek yeri olsun. O yüzden burda bir sürü insan kadın olsun erkek olsun dediğini okuyoruz ama annem! Atsan atamazsın satsan satamazsin! Zaten terslenmeye kalksan tehdit hemen hazırdır "sana sütümü helal etmem"! Bu psikolojiyle büyüyen kadından erkekten ne bekleyebiliriz?

Mune ben eskiden Türkiye de okurken 6-7.sinifta ev ekonomisi dersi vardı. Sadece kızların katıldığı :=) öyle bir ders açılıp şuraya yazdıklarını ders niyetine kafalarına sokmak lazım kızların. Gelecek nesillerin hayatları kurtulur cidden 💕
Harika yorumlar
kafalari çalışmıyor evet. Aslında bu biz Anadolu insanın yetiştirilme tarzı. Amaç anne ne yaparsa yapsın evlat, saçını onun için süpürge etmiş, dokuz ay karnında taşıyıp emzirmis kişiye terslenmemek. Bu DNA miza kadar işlemiş resmen. Öyle olsun ki yaşlandığında valide hanımın tüm edepsizliğine rağmen gidecek yeri olsun. O yüzden burda bir sürü insan kadın olsun erkek olsun dediğini okuyoruz ama annem! Atsan atamazsın satsan satamazsin! Zaten terslenmeye kalksan tehdit hemen hazırdır "sana sütümü helal etmem"! Bu psikolojiyle büyüyen kadından erkekten ne bekleyebiliriz?

Mune ben eskiden Türkiye de okurken 6-7.sinifta ev ekonomisi dersi vardı. Sadece kızların katıldığı :=) öyle bir ders açılıp şuraya yazdıklarını ders niyetine kafalarına sokmak lazım kızların. Gelecek nesillerin hayatları kurtulur cidden 💕
Harika yorumlar!!

Madem hastalıkla güdülüyor kocanız siz de hasta olup kendinizi bırakıp bayılıverin; bi baş ağrısı, bi ayak titremesi, kol uyuşması uyduruverin, bir iki inleyin "Ah uf" diye. Ayrı eve çıkamamış olmanın üzüntüsünden, kaynana stresinden narin bir kuş olun, hasta olun, ince ince titrer, bayılır olun.
Muthis bir fikir 😂😂😂🌟🌟🌟

Merhaba dört yıllık evliyim ve kv ile yaşıyorum. Aptallık edip kabul ettim şuan ufuklarda ayrı ev yok. Kv çok baskıcı aşırı ve çocuklarını tansitonu şekeri ile korkutuyo. (Tansiyondan falanca ölmüş, felç kalmış, üzüntüden tansiyonu fırlamış vb.)
Annemlrre en son cumartesi geldim sabah eşim annesine bırakıyorum dedi diyoki niye bişi mi olmuş daha cumartesi gitti. Amacı ne ya kadının sinir oldum eşim bişi olmaz yine gitisn dedi sadece. Eşim genellikle üst üste gitmemem konusunda beni uyarıyo. Arkadaşkar ne yapmalıyım biliyorum gerken ayrı bir ev tutmak ama şuan pek mümkün değil. Kv akşam gittiğimde laf sokarsa ya da bana böyle bişi derse ne yapmalıyım. Kv kavgadan anlamıyo bağırabilirim istersem ama bu sefer kendini hasta yapıp eşime acıtasyon yapıyo. Siz olsanız ne yapardınız.
Bu arada kv öyle dediğinde ben salondaydım eşim içerideydi.

Daha bir kaç gün önce annem anlattı kayinvalidesiyle yaşıyormuş kadın bakmış olacak gibi değil üst üste üç tane çocuk doğurmuş kayınvalidesi kendisi ayırmış 😂😂 bu devirde pek mümkün değil belki ama bilmiyorum ev üstüne ev çok saçma gelmiştir herzeman 😐

Canı isteyen herkes annesine de gider babasına da kardeşine de amcasına da. Anlamıyorum bu durumu ya. Ne bileyim anne sonuçta. Senin annen sana neyse onun annesi de ona o. Edepsizlik. Ders vermeye eşinden başla bence

Back
X