Lütfen linçelmeyin

Karısı anası kadar değerli değil ki! Işte bak gene olgun erkek mevzusuna dönüyoruz. Yani büyümemiş insanları koca yapmayın kendinize diye kamu spotu yapılsa yeridir.
Biz evlenirken benim aileme yakın ev tutmuştuk, eşim sen mutlu olursan ben her türlü mutlu olurum demişti.

Yani ailene yakın yada aynı evde oturup göz göre göre mutsuz edip mutsuz olmaktan ne anlıyor bu erkekler ben cidden anlamıyorum. Hiç kafaları çalışmıyor aslında. Kadınların bunu kabul edip sürdürmesi ise ayrı bir konu tabi.

Karısı anası kadar değerli değil ki! Işte bak gene olgun erkek mevzusuna dönüyoruz. Yani büyümemiş insanları koca yapmayın kendinize diye kamu spotu yapılsa yeridir.
Büyümemiş erkek nasıl anlaşılır sorusuna cevap da annemle birlikte yaşayalım, annem yalnız kalamaz, annemi bırakamam diyen erkek büyümemiş erkektir:)))
Annemle yaşayalım onu bırakamam demek ben annemden vazgeçemem ama sen annenlere istediğin zaman gidemezsin, ben bırakamam ama sen anneni unut, imzayı atınca ağaç kovuğundan çıktın varsayacağız sende öyle kabul et demek.

Bu durumda size iyi günler deyip bu erkek modelinden koşarak uzaklaşıyoruz, bir de seni seviyor ve güveniyorum ama çevreye güvenmiyorum aşkım, kıyafetlerine biraz dikkat et, makyaj yapma, çalışma diyen erkek modeli var ondan da ışık hızıyla ayrılıyoruz.

sen onun annesiyle oturacaksın kendi annene gelince üstüste gitmen sorun olacak.valla öyle eş olmaz olsun.tepkinizi gösterin ve istediğim kadar istediğim zaman giderim deyin.ayrı eve çıkmak içinde gerekirse işe girin çalışın para biriktirin.huzur olmadıktan sonra evlenmenin ne anlamı var kendi annenle otur daha iyi.

Duymazdan gel moralini normal tut. Kısaca kafaya takmamayı öğren.

sen onun annesiyle oturacaksın kendi annene gelince üstüste gitmen sorun olacak.valla öyle eş olmaz olsun.tepkinizi gösterin ve istediğim kadar istediğim zaman giderim deyin.ayrı eve çıkmak içinde gerekirse işe girin çalışın para biriktirin.huzur olmadıktan sonra evlenmenin ne anlamı var kendi annenle otur daha iyi.
Hatta arada yatılı kal👍eşin özlesin seni

Taviz verdikçe daha çok tepenize çıkar kv. Benim anneme gitmeme kimse karışamaz pasif olmayın lütfen tavrınızı gösterin.

Bağırmaya falan gerek yok.
Bu ona samimi hissettirir, haddini aşma hakkını görür kendinde.
Madem aynı evdesiniz, öyle mesafeli bir ilişki oluşturun ki size karıştığı zaman
vereceğiniz cevap ona ''Ben bu insanın nesiyim'' diye hissettirsin.

Eşimle anlaştığım konular bunlar.
Siz sağlığınızla ilgilenin bence .

Al sana en temiz cevap.

Bağırıp kötü olmak saçma..

Sen de hasta ol. Kavga et bi gün şak diye bayıl at kendini yerlere. Madem o bunu kullanıyor sen de aynı taktikle yürü. Ayrı ev her türlü çözüm ama ona yanaşmayacaksın nasıl olsa. O zaman sinsilik kazanacak mecbur 😂 Deli deli görünce sopasını saklarmış sen daha deli olacaksın ki kayınvalidenin ağzı kapansın.

Merhaba dört yıllık evliyim ve kv ile yaşıyorum. Aptallık edip kabul ettim şuan ufuklarda ayrı ev yok. Kv çok baskıcı aşırı ve çocuklarını tansitonu şekeri ile korkutuyo. (Tansiyondan falanca ölmüş, felç kalmış, üzüntüden tansiyonu fırlamış vb.)
Annemlrre en son cumartesi geldim sabah eşim annesine bırakıyorum dedi diyoki niye bişi mi olmuş daha cumartesi gitti. Amacı ne ya kadının sinir oldum eşim bişi olmaz yine gitisn dedi sadece. Eşim genellikle üst üste gitmemem konusunda beni uyarıyo. Arkadaşkar ne yapmalıyım biliyorum gerken ayrı bir ev tutmak ama şuan pek mümkün değil. Kv akşam gittiğimde laf sokarsa ya da bana böyle bişi derse ne yapmalıyım. Kv kavgadan anlamıyo bağırabilirim istersem ama bu sefer kendini hasta yapıp eşime acıtasyon yapıyo. Siz olsanız ne yapardınız.
Bu arada kv öyle dediğinde ben salondaydım eşim içerideydi.

Ben olsam hemen içeri girip, anneme gitmem için birşey olması gerekmiyor. Kızın olsa ayda 1 mi gelsin isterdin deseydin. Eşinle konuş ben bu gidişle sinir hastası olucam de. Ya eşiniz kv ile aranıza girmesin , ya da kendi söylesin söylenilmesi gerekenleri

Merhaba dört yıllık evliyim ve kv ile yaşıyorum. Aptallık edip kabul ettim şuan ufuklarda ayrı ev yok. Kv çok baskıcı aşırı ve çocuklarını tansitonu şekeri ile korkutuyo. (Tansiyondan falanca ölmüş, felç kalmış, üzüntüden tansiyonu fırlamış vb.)
Annemlrre en son cumartesi geldim sabah eşim annesine bırakıyorum dedi diyoki niye bişi mi olmuş daha cumartesi gitti. Amacı ne ya kadının sinir oldum eşim bişi olmaz yine gitisn dedi sadece. Eşim genellikle üst üste gitmemem konusunda beni uyarıyo. Arkadaşkar ne yapmalıyım biliyorum gerken ayrı bir ev tutmak ama şuan pek mümkün değil. Kv akşam gittiğimde laf sokarsa ya da bana böyle bişi derse ne yapmalıyım. Kv kavgadan anlamıyo bağırabilirim istersem ama bu sefer kendini hasta yapıp eşime acıtasyon yapıyo. Siz olsanız ne yapardınız.
Huppssss al sana linç :p :D neyse şaka bir yana muhtemelen eşinizin babadan kalma evinde kalıyorsunuzdur (olmaya da bilir) kayınvalidenizle kalmayı neticede kabul ettiniz, eşiniz en başında söylemiş, ayrı eve de çıkamam diyorsunuz size tavsiyem tatlı dilli olmanız ve aldırmamanız. Bir yaştan sonra insanların fikirlerini değiştirmek zor olur kısacası sallamayın. Ama kalkıp kavga etmek çok itici bir olay yaşlı başlı kadın, kaldı ki onun evinde kalıyorsunuz bir de bağırabilirim demişsiniz ne haddinize yahu?

Biz evlenirken benim aileme yakın ev tutmuştuk, eşim sen mutlu olursan ben her türlü mutlu olurum demişti.

Yani ailene yakın yada aynı evde oturup göz göre göre mutsuz edip mutsuz olmaktan ne anlıyor bu erkekler ben cidden anlamıyorum. Hiç kafaları çalışmıyor aslında. Kadınların bunu kabul edip sürdürmesi ise ayrı bir konu tabi.
kafalari çalışmıyor evet. Aslında bu biz Anadolu insanın yetiştirilme tarzı. Amaç anne ne yaparsa yapsın evlat, saçını onun için süpürge etmiş, dokuz ay karnında taşıyıp emzirmis kişiye terslenmemek. Bu DNA miza kadar işlemiş resmen. Öyle olsun ki yaşlandığında valide hanımın tüm edepsizliğine rağmen gidecek yeri olsun. O yüzden burda bir sürü insan kadın olsun erkek olsun dediğini okuyoruz ama annem! Atsan atamazsın satsan satamazsin! Zaten terslenmeye kalksan tehdit hemen hazırdır "sana sütümü helal etmem"! Bu psikolojiyle büyüyen kadından erkekten ne bekleyebiliriz?
Büyümemiş erkek nasıl anlaşılır sorusuna cevap da annemle birlikte yaşayalım, annem yalnız kalamaz, annemi bırakamam diyen erkek büyümemiş erkektir:)))
Annemle yaşayalım onu bırakamam demek ben annemden vazgeçemem ama sen annenlere istediğin zaman gidemezsin, ben bırakamam ama sen anneni unut, imzayı atınca ağaç kovuğundan çıktın varsayacağız sende öyle kabul et demek.

Bu durumda size iyi günler deyip bu erkek modelinden koşarak uzaklaşıyoruz, bir de seni seviyor ve güveniyorum ama çevreye güvenmiyorum aşkım, kıyafetlerine biraz dikkat et, makyaj yapma, çalışma diyen erkek modeli var ondan da ışık hızıyla ayrılıyoruz.
Mune ben eskiden Türkiye de okurken 6-7.sinifta ev ekonomisi dersi vardı. Sadece kızların katıldığı :=) öyle bir ders açılıp şuraya yazdıklarını ders niyetine kafalarına sokmak lazım kızların. Gelecek nesillerin hayatları kurtulur cidden 💕

Hiç sinirinizi bozmayın, istediğiniz zaman gidin annenize. Sorun çıkarsa da o benim annem tabi gideceğim dersiniz. Sınırlarınızı belli edin, giremesin ana oğul.

Ben olsam hemen içeri girip, anneme gitmem için birşey olması gerekmiyor. Kızın olsa ayda 1 mi gelsin isterdin deseydin. Eşinle konuş ben bu gidişle sinir hastası olucam de. Ya eşiniz kv ile aranıza girmesin , ya da kendi söylesin söylenilmesi gerekenleri
Kaçta defa söyledim ama anlamıyo eşim .

Canınız her ıstedıgın de annenize gitmeye devam edin.

Annene Sık sık gitme dıyen cok bilmiş bos bılmıs kocana da, genclıgım hastalık hastası annenle gecerken anneme ne kadar sıklıkla gideceğimi sana sormayagım. Ölüm sadece senın annene yok, benimkine de var diyeceksin.

Kaynanan havaya konussun dursun, konusmak bedava nasılsa
[/QUOTE]
Süper cevap

Eşinizin annesiyle birlikte yaşadığınıza göre sizin annenize üstüste gitmeniz çok normal değil mi?
Onunki anne de sizinki patlıcan mı afedersin?

Hiç gelemem öyle dayatmalara, adamın anasıyla yaşıyorsam kendi anama istediğim kadar giderim.
Şartlar eşit olsaydı başka türlü de düşünürdük ama eşit değil.
Eşini kendi ailesi ile birlikte yaşamak zorunda bırakan erkeklerin ahmak olduğunu düşünüyorum kimse kusura bakmaz inşallah. Ama bu şekilde mutlu da olamıyorlar farkında değiller.

Siz de rol yapın hastanelik olun acıtayom yapın

Back
X