Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçta defa söyledim ama anlamıyo eşim .
Ahh yavrum sende benden misin bende 1 yıl 3 aylık evliyim kv ile oturmayı kabul ettim kadın melek gibi çünki kimsede ilgilenmiyo sonra anladım ne fesat ne kıskanç bi kadın olduğunu bide felçli bakıcımda var en büyük avantajım o birinci kaynanayı atamazsın atmayada çalışma kendinide evliliğinide rezil edersin ama bi yol varMerhaba dört yıllık evliyim ve kv ile yaşıyorum. Aptallık edip kabul ettim şuan ufuklarda ayrı ev yok. Kv çok baskıcı aşırı ve çocuklarını tansitonu şekeri ile korkutuyo. (Tansiyondan falanca ölmüş, felç kalmış, üzüntüden tansiyonu fırlamış vb.)
Annemlrre en son cumartesi geldim sabah eşim annesine bırakıyorum dedi diyoki niye bişi mi olmuş daha cumartesi gitti. Amacı ne ya kadının sinir oldum eşim bişi olmaz yine gitisn dedi sadece. Eşim genellikle üst üste gitmemem konusunda beni uyarıyo. Arkadaşkar ne yapmalıyım biliyorum gerken ayrı bir ev tutmak ama şuan pek mümkün değil. Kv akşam gittiğimde laf sokarsa ya da bana böyle bişi derse ne yapmalıyım. Kv kavgadan anlamıyo bağırabilirim istersem ama bu sefer kendini hasta yapıp eşime acıtasyon yapıyo. Siz olsanız ne yapardınız.
Bu arada kv öyle dediğinde ben salondaydım eşim içerideydi.
Ne mesela lütfen yardımcı olunAhh yavrum sende benden misin bende 1 yıl 3 aylık evliyim kv ile oturmayı kabul ettim kadın melek gibi çünki kimsede ilgilenmiyo sonra anladım ne fesat ne kıskanç bi kadın olduğunu bide felçli bakıcımda var en büyük avantajım o birinci kaynanayı atamazsın atmayada çalışma kendinide evliliğinide rezil edersin ama bi yol var
Her zaman eşinle aranı ii tut kv iii davran ve eşinin görmesini sağla bide kv odaklı yaşamaNe mesela lütfen yardımcı olun
Canım benim ben 4 yılıma girdim, içimden geldi ve sana yazmak istedim bende ilk evlendiğimde ev üstünde yaşadım, ve eşim asla annemi bırakmam ev üstünden ayrılmam diyordu, ben ev üstünde kaldığım süre boyunca akrabalarıma hiç gidemedim anneme gidebiliyorum ama geldiğimde suratlar 5 karış havada idi. Ve kayınvalidem asla yemek yapmaz iş yapmaz asla! Ve çok kalabalık bir aileyi geleni gideni çok oluyordu. Ben kendimce çok sıkıntı yaşadım, ama benden sana bir tavsiye asla ve asla eşini doldurma ben hiç eşime annen böyle baban böyle demedim ve 9 ay sonra ev üstünden ayrıldım, şuan eşime aileyle ilgili sıkıntıları anlatıyorum asla kötülemiyorum sadece söylenenleri söylüyorum ve bunu 3 sene sonunda söylemeye başladım, kv yaşadığım bir sıkıntı olduğunda eşim beni fazlasıyla savunuyor arkamda duruyor. Ben nedenini buna bağlıyorum, evlenmeyene kadar eşler annelerini pek iyi tanımıyorlar sürekli dışarıda oldukları için onları tanımasına müsade et sen kötü tanıtma. Unutma bunu yaparsan asla kaybetmezsin. Sen sürekli şikayetçi olursan sorunu sende arar. Burak kayınvalidenle tartışmayı ağız dalaşını önemli olan senin eşinin sana ne dediği. Ve burda suçu kocana arayan bayanlarda çok üzülüyorum.annesini atan emin ol senide atar, ama annesi gerçekten seven eşini daha çok sever. Sevgilerimle...Merhaba dört yıllık evliyim ve kv ile yaşıyorum. Aptallık edip kabul ettim şuan ufuklarda ayrı ev yok. Kv çok baskıcı aşırı ve çocuklarını tansitonu şekeri ile korkutuyo. (Tansiyondan falanca ölmüş, felç kalmış, üzüntüden tansiyonu fırlamış vb.)
Annemlrre en son cumartesi geldim sabah eşim annesine bırakıyorum dedi diyoki niye bişi mi olmuş daha cumartesi gitti. Amacı ne ya kadının sinir oldum eşim bişi olmaz yine gitisn dedi sadece. Eşim genellikle üst üste gitmemem konusunda beni uyarıyo. Arkadaşkar ne yapmalıyım biliyorum gerken ayrı bir ev tutmak ama şuan pek mümkün değil. Kv akşam gittiğimde laf sokarsa ya da bana böyle bişi derse ne yapmalıyım. Kv kavgadan anlamıyo bağırabilirim istersem ama bu sefer kendini hasta yapıp eşime acıtasyon yapıyo. Siz olsanız ne yapardınız.
Şu yazdığınız o kadar alakasız ki anlatamam benim eşim annesine aşırı düşkün nasil desem anne der bi daha demez oğlum dediği an akan sular durum eşim için çok şükür öyle ama kv de çok tatli dünya iyisi bir kadindir asla karışmaz hep iyi olalim mutlu olalim ister buraya kadar tamam.Ve burda suçu kocana arayan bayanlarda çok üzülüyorum.annesini atan emin ol senide atar, ama annesi gerçekten seven eşini daha çok sever. Sevgilerimle...
Benim kv ben karışmıyorum hiç benim evimin işi olmaz deyip. Oturduğu yerden kalkamayan biri. Çok baskıcıŞu yazdığınız o kadar alakasız ki anlatamam benim eşim annesine aşırı düşkün nasil desem anne der bi daha demez oğlum dediği an akan sular durum eşim için çok şükür öyle ama kv de çok tatli dünya iyisi bir kadindir asla karışmaz hep iyi olalim mutlu olalim ister buraya kadar tamam.
Amma gel gelelim aile içinde bir sorun olsa ki küçük gorumcemle çok çok basit bir sorun oldu annede dahil oldu konuya eşim ben daha birşey demeden beni savundu herkes yerini bildi haddini bildi görümcem için diyorum bunu.
Demem o ki annesini çok seven evet eşinide sever ama saygi duyup kollamasi lazim bu sekilde kesinlikle olmaz anne için eş kirilmasin eş için de anne denge lazim
Aslinda evet kv haksiz karışamaz tabi ki ama burda size demek istediğimiz burda suç kocanizda neden ayri eve cikmiyor neden annesiyle göbek bagini kesemiyorken sizinle evlenmiş eb önemli sorun buBenim kv ben karışmıyorum hiç benim evimin işi olmaz deyip. Oturduğu yerden kalkamayan biri. Çok baskıcı
Şu yazdığınız o kadar alakasız ki anlatamam benim eşim annesine aşırı düşkün nasil desem anne der bi daha demez oğlum dediği an akan sular durum eşim için çok şükür öyle ama kv de çok tatli dünya iyisi bir kadindir asla karışmaz hep iyi olalim mutlu olalim ister buraya kadar tamam.
Amma gel gelelim aile içinde bir sorun olsa ki küçük gorumcemle çok çok basit bir sorun oldu annede dahil oldu konuya eşim ben daha birşey demeden beni savundu herkes yerini bildi haddini bildi görümcem için diyorum bunu.
Demem o ki annesini çok seven evet eşinide sever ama saygi duyup kollamasi lazim bu sekilde kesinlikle olmaz anne için eş kirilmasin eş için de anne denge lazim
Suç benim nen gözüm kapalı kabul ettim aptal gibi. Bide ben ağlarken kendimi kaybeenlerdenim. Eşim bunu sebeb gösterip biz seniliinle ayrı eve çıkarsak çok kavga ederiz diyo. Buginlerde yine vardı yine vazgeçti sanırım.Aslinda evet kv haksiz karışamaz tabi ki ama burda size demek istediğimiz burda suç kocanizda neden ayri eve cikmiyor neden annesiyle göbek bagini kesemiyorken sizinle evlenmiş eb önemli sorun bu
Merhaba dört yıllık evliyim ve kv ile yaşıyorum. Aptallık edip kabul ettim şuan ufuklarda ayrı ev yok. Kv çok baskıcı aşırı ve çocuklarını tansitonu şekeri ile korkutuyo. (Tansiyondan falanca ölmüş, felç kalmış, üzüntüden tansiyonu fırlamış vb.)
Ya sorun şuki ben sakinliğimi koruyamıyorum. Eşimle tartışıyoruz bu sefer. Eşim beni kötü görüyo ayrı eve de çıksak sen düzelmezsin senin psikolojin bozuk diyoAçıkçası, şuan içinde bulunduğun durumda anlaşılan ne kv ile kavga etmen ne de eşine şikayet etmen sana çözüm getirmeyecek. Seni rahatlatacak tek şey ''Takmamak''.. He he de geç, o sinir olsun. Bu tarz insanlara karşılık verince onu pekiştirmiş yani tatmin etmiş oluyorsun. Üzüldüğünü, sinir olduğunu gördükçe o mutlu oluyor.
Sürekli kavga edersen de eşinle kötü olursun bu sefer... Kv'ye bence ''he he '' de lafını söyle geç...
Bak akıllı olup dünyanın çilesini çekeceğine deli ol dünya seni çeksin derler ya.. O hesap...