- 16 Ağustos 2011
- 1.080
- 1.712
- 133
- Konu Sahibi Zeytinkizim
-
kızlar kısaca sizi bunaltmadan sıkıntımı anlatayım yardım istiyorum bana bi akıl verin. etrafımdaki insanların gaza getirmelerinden sıkıldım kafam karıştı
sözlümle bayramdan sonra nişan yapmayı düşünüyoruz. ben büyük bi nişan olsun istiyorum ama para yok, bizim ailede böyle bişey olmaz diye karşı taraf büyük nişanı kabul etmiyor. bende evde olmasını istemiyorum.
neyse tartıştık benim istediğimi yapmıyosun diye sözlümle küstüm, bide arkadaşlarım falanda doğru bi davranış olmadığını söyledi ben iyice üzüldüm ve bunaldım ayrıldım. yani benim istediğimi yapmayan biriyle evlenemem dedim oda sen işi inada bindirdin sırf inat olsun diye büyük nişanda ısrar ediyosun, tamam o zaman istemiyosan dedi.
1 haftadır ne o arıyo ne ben.
inat için yapmıyorum ama bana en başta ne istersen yapıcaz herşey istediğin gibi olacak dediği için şimdi yapmıyorum demesi zoruma gidiyo. resmen beni kandırmış gibi oldu. o zaman herşeyi istediğin gibi yaparım demeseydi bende heveslenmezdim gücünün yettiği kadarını yapardık.
bide dedim ki tamam o zaman nişan evde olsun ama düğün salonu benim istediğim gibi benim beğendiğim bi yer olmalı dedim, onada hallederiz ben bulurum bi yer seni ikna ederim falan dedi ben iyice sinirlendim. sonra tamam nasıl istersen düğünde istediğin olcak dedi bu sefer.yani ben sinirlendim diye fikrini değiştirdi bi nevi kıvırdı
sonuçta bir kere olan şeyler, hiç bişey istediğim gibi olmayacaksa ne anladım ben bu işten.
sizce anlayışlı mı olmalıyım kafam o kadar karışık ki :18:
Hem para yok hem salonda nişan istiyorsunuz. Nasıl olacak peki?
Bunlar basit şeyler siz ileride bu adamcağızın her hayır demesinden ayrılık çıkartacaksanız çok yazık olur.
Köleniz değil eşiniz olacak o sizin.
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
sorun nısan yada para değil, sorun sizin ne hissettiğinizi düsünmeden, sizi ikna yoluna gıtmeden kendı karar verip bunu emrıvakı yapması.
durusu olan,net kadınları severim, ben de oyleyım ve bu yuzden asla kaybetmedım....
Bunları sızı gaza getırmek ıcın soylemıyorum tabıkı ama en azından tepkinizi görmüş oldu.....
Telefonla konusmayla tabıkı bıtmez ıllakı sınırlerınız yatısır bır araya gelırsınız ve kendınızı daha net ıfade edersınız.Karsılıklı ortak bır yol bulursunuz.
bakın yorumumdada bahsettim. mesele büyük nişan yada param yok demesi değil. benim derdim en başından yapabilirim güvenini vermemesiydi. "o zaman herşeyi istediğin gibi yaparım demeseydi bende heveslenmezdim gücünün yettiği kadarını yapardık" dediğim gibi haline parasına uygun bişeyler yapılırdı şimdi.
teşekkür ederim benim bahsettiğim şeyin sadece nişan olmadığını anladığınız için.
sonuçta arada aşk var sevgi var illa ki bi orta yol bulunur ama bu benim fikirlerim isteklerim heveslerim gözardı edilerek olmamalı diye düşünüyorum, evet büyük nişan mı ev nişanı mı konusu basit ve konuşularak halledilecek bi konu ama bu "ben seni ikna ederim, yada hiçbir şekilde nişan için salon v.s araştırması yapılmadan yapamam param yok" denildiği için önem arz ediyo benim için.
inşallah hayırlısı olsun.
Ben büyük nişanları her zaman saçma bulmuşumdur. Öyle nişanlar bana göre küçük düğün gibi bir şey. O gösterişli nişanda yapacağın her şeyi düğünde zaten yapacaksın.
Üstüne bir de para yok diyorsun, daha küçük bir nişan yapıp düğüne, evinize para ayırmak daha mantıklı değil mi?
Yok öyle 3 kuruşa 5 köfte şekerim. Para yok diyorsun büyük nişan ( büyük nişan da neyse) istiyorsun bir de bu sebepten nişanlından ayrılıyorsun. Hem nişanı kız tarafı yapar. Totonu kaldırıp çalış, paranı biriktir de kendine büyük nişan yap madem.
herşeyi karşı taraf yapsın ben totomu yayıp yatıyım modunda değilim.
çalışıyorum ve üstüme düşen herşeyi yapıyorum ve yaparımda. mesele para olup olmaması değil fikrimin önemsenmemesi
kızlar kısaca sizi bunaltmadan sıkıntımı anlatayım yardım istiyorum bana bi akıl verin. etrafımdaki insanların gaza getirmelerinden sıkıldım kafam karıştı
sözlümle bayramdan sonra nişan yapmayı düşünüyoruz. ben büyük bi nişan olsun istiyorum ama para yok, bizim ailede böyle bişey olmaz diye karşı taraf büyük nişanı kabul etmiyor. bende evde olmasını istemiyorum.
neyse tartıştık benim istediğimi yapmıyosun diye sözlümle küstüm, bide arkadaşlarım falanda doğru bi davranış olmadığını söyledi ben iyice üzüldüm ve bunaldım ayrıldım. yani benim istediğimi yapmayan biriyle evlenemem dedim oda sen işi inada bindirdin sırf inat olsun diye büyük nişanda ısrar ediyosun, tamam o zaman istemiyosan dedi.
1 haftadır ne o arıyo ne ben.
inat için yapmıyorum ama bana en başta ne istersen yapıcaz herşey istediğin gibi olacak dediği için şimdi yapmıyorum demesi zoruma gidiyo. resmen beni kandırmış gibi oldu. o zaman herşeyi istediğin gibi yaparım demeseydi bende heveslenmezdim gücünün yettiği kadarını yapardık.
bide dedim ki tamam o zaman nişan evde olsun ama düğün salonu benim istediğim gibi benim beğendiğim bi yer olmalı dedim, onada hallederiz ben bulurum bi yer seni ikna ederim falan dedi ben iyice sinirlendim. sonra tamam nasıl istersen düğünde istediğin olcak dedi bu sefer.yani ben sinirlendim diye fikrini değiştirdi bi nevi kıvırdı
sonuçta bir kere olan şeyler, hiç bişey istediğim gibi olmayacaksa ne anladım ben bu işten.
sizce anlayışlı mı olmalıyım kafam o kadar karışık ki :18:
Merhabalar.
Bence eğer sözlünüzle ortak bir nokta arayışına girerseniz bulabilirsiniz aslında. Demek istediğim ikiniz de kendi istediğiniz konusunda oldukça ısrarcısınız ve ortak bir çözüm arayışına girmemişsiniz bile, bu durumda ikinizde de hata olduğunu düşünüyorum.
Nişanınızla ilgili önemli 3 durum var;
1. Para yok
2. Sözlünüzün ailesi büyük nişan olmaz bizde diyor
3. Siz evde nişan istemiyorsunuz
E o zaman, örnek veriyorum, zaten havalar da ısındı, yaşadığınız şehre göre eğer varsa sahil kenarında yoksa ormanlık içinde çok büyük olmayan bir kafe tutup, veya eğer bir yakınınızın ya da sizin ufak bir bahçesi olan bir ev varsa (ya da yine böyle bir ev kiralayabilirsiniz tek günlüğüne) onu kullanarak nişanınızı gerçekleştrebilirsiniz? Kişi sayısıne yine sözlünüzün ailesinin isteğine göre az tutarsınız (max 50 kişi?) ama sizin istediğiniz gibi de evde değil, açık havada güzel nir nişan yapmış olursunuz?
Bizim buralarda da nişan pek büyük bir etkinlik değildir ama evde yapmak istemeyenler küçük organizasyonlara başvuruyor bu şekilde.
"Sen nasıl istersen öyle olur." konusuna gelirsek eğer;
Bir erkek sevdiği kadını elbette mutlu etmek ister. Ve insanlar malesef her ağızlarından çıkan kelimeyi önceden iyice düşünüp iredeleyerek söylemiyorlar. Sözlünüz her ne kadar size fazla umut vererek yanlış bir şey yapmış da olsa, ben altında kötü bir niyet görmedim açıkçası. Derdinizi güzel bir şekilde anlatırsanız o da hatasını anlayacaktır diye umuyorum. Hayırlısı olur umarım sizin için her şekilde. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?