- 20 Mayıs 2013
- 7.274
- 3.528
- 248
- Konu Sahibi Zeytinkizim
-
Canim benim banada biraz kiviriyomus gibi geldi acikcasi yok iste bakaris yok ben seni ikna ederim fln...
Ama bu erkekler boyle inan deger vermediginden degil onlar bizim gibi bakamiyor olaya...
Benim sevgilim dogulu onlarin adetleri tamamen farkli degisik degisik seyler anlatiyor gelin hanim bir iki oynar sonra kalkmaz oturur diyor fln..
Mekana fln gelincede normalde meydanda fln yapiyolar (abisinin oyle olmustu).. Arada konusuyoruz diyorum soyle havuz kenari birsey olsun fln ne guzel olur kir dugunu..
Onlar biraz uzak bize askim yaa dedi..
Birde en can alici cumlesine geliyorum AMAANNN ZATEN GELCEK GECİCEK SONRA KİM NE HATİRLİCAK Kİ ZATEN DUGUNDEN dediiiii...
Kizamadim da valla :))) erkek akli iste.. Niye kizayim akli erse oyle der mi
İnada bindirdigin icin o da sana kizmistir simdi ilimli ol bence yoklama yap azcik 3-5 msj at fln..
Bilemedim valla ama nisan dugun isi zor seyler..
Bende ne yapcam bilmiyorum memleketler cok farkli birde benimki tutturdu nisan bizim memlekette olcak diye tobe yaaa..nisan kiz tarafinin diyorum hayir buraya gelceksiniz diyo te allammm
yapma canım yaa evde nişan kadar samimi sıcak bi nişan başka yerde olamaz bence hem hiç gereği yok masraf fln saçma sapan formaliteler onlar bence düğünün nişanın istediğin gibi oldu diye sanki o sana evlilikte mutluluk mu vericek.bence sözlünün hiçbir suçu yok hemen barışmak için adım atmalısın :) nişaanın salonda olmadı düğün salonun senın ıstedığın olmadı diye ayrılık mı olurmuş hiçkızlar kısaca sizi bunaltmadan sıkıntımı anlatayım yardım istiyorum bana bi akıl verin. etrafımdaki insanların gaza getirmelerinden sıkıldım kafam karıştı
sözlümle bayramdan sonra nişan yapmayı düşünüyoruz. ben büyük bi nişan olsun istiyorum ama para yok, bizim ailede böyle bişey olmaz diye karşı taraf büyük nişanı kabul etmiyor. bende evde olmasını istemiyorum.
neyse tartıştık benim istediğimi yapmıyosun diye sözlümle küstüm, bide arkadaşlarım falanda doğru bi davranış olmadığını söyledi ben iyice üzüldüm ve bunaldım ayrıldım. yani benim istediğimi yapmayan biriyle evlenemem dedim oda sen işi inada bindirdin sırf inat olsun diye büyük nişanda ısrar ediyosun, tamam o zaman istemiyosan dedi.
1 haftadır ne o arıyo ne ben.
inat için yapmıyorum ama bana en başta ne istersen yapıcaz herşey istediğin gibi olacak dediği için şimdi yapmıyorum demesi zoruma gidiyo. resmen beni kandırmış gibi oldu. o zaman herşeyi istediğin gibi yaparım demeseydi bende heveslenmezdim gücünün yettiği kadarını yapardık.
bide dedim ki tamam o zaman nişan evde olsun ama düğün salonu benim istediğim gibi benim beğendiğim bi yer olmalı dedim, onada hallederiz ben bulurum bi yer seni ikna ederim falan dedi ben iyice sinirlendim. sonra tamam nasıl istersen düğünde istediğin olcak dedi bu sefer.yani ben sinirlendim diye fikrini değiştirdi bi nevi kıvırdı
sonuçta bir kere olan şeyler, hiç bişey istediğim gibi olmayacaksa ne anladım ben bu işten.
sizce anlayışlı mı olmalıyım kafam o kadar karışık ki :18:
herşeyi karşı taraf yapsın ben totomu yayıp yatıyım modunda değilim.
çalışıyorum ve üstüme düşen herşeyi yapıyorum ve yaparımda. mesele para olup olmaması değil fikrimin önemsenmemesi
Kızlar KK'da yeni sayılırım; kıdemli üyelere soruyorum:
Yazın, düğün sezonu açılınca bu tip konuların sayısı şaha mı kalkıyor? Ha biliyim de ona göre her kayınvalideye çemkirmeli konuya uzuun uzun yazıp enerjimi boşa harcamayayım, Biraz da ertesi güne kalsın.
Hahaha cok tatlisin.
Arkadasim, herkes isin icine girmeden buyuk konusabilir. Isin icine girdikten sonra ise kazin ayaginin oyle olmadigini gorur. Ben acikcasi imkanlari neye elveriyorsa onu yapmasi taraftariyim. Bu konuda size taviz vermemesi de yuksekten ucmayan bir adam oldugunun gostergesi. Oyle erkekler var ki borc harc alip kadin ne istiyorsa onu yapiyorlar. Cok kendini bilmez bir davranis bu. Acisini da evlendikten sonra cekiyorlar.
Bir akrabamiz vardi. Evlilik yoluna girdi. Kiz tarafi oyle seyler istedi ki borc harcla yaptilar her seyi. Dusunun bir oturma grubuna 35 bin lira verdiler. Her isteklerine evet dediler. En son kiz yurt disinda balayina gidecegim diye tutturdu ve nisan atildi, dugune 3 gun kala.
Simdi bu erkek fedakar mi oluyor, akilsiz mi oluyor?
Ayrica nisan kiz tarafina ait degil midir? Cok istiyorsaniz her seyi sizin yapmaniz gerekiyor.
kızlar kısaca sizi bunaltmadan sıkıntımı anlatayım yardım istiyorum bana bi akıl verin. etrafımdaki insanların gaza getirmelerinden sıkıldım kafam karıştı
sözlümle bayramdan sonra nişan yapmayı düşünüyoruz. ben büyük bi nişan olsun istiyorum ama para yok, bizim ailede böyle bişey olmaz diye karşı taraf büyük nişanı kabul etmiyor. bende evde olmasını istemiyorum.
neyse tartıştık benim istediğimi yapmıyosun diye sözlümle küstüm, bide arkadaşlarım falanda doğru bi davranış olmadığını söyledi ben iyice üzüldüm ve bunaldım ayrıldım. yani benim istediğimi yapmayan biriyle evlenemem dedim oda sen işi inada bindirdin sırf inat olsun diye büyük nişanda ısrar ediyosun, tamam o zaman istemiyosan dedi.
inat için yapmıyorum ama bana en başta ne istersen yapıcaz herşey istediğin gibi olacak dediği için şimdi yapmıyorum demesi zoruma gidiyo. resmen beni kandırmış gibi oldu. o zaman herşeyi istediğin gibi yaparım demeseydi bende heveslenmezdim gücünün yettiği kadarını yapardık.
bide dedim ki tamam o zaman nişan evde olsun ama düğün salonu benim istediğim gibi benim beğendiğim bi yer olmalı dedim, onada hallederiz ben bulurum bi yer seni ikna ederim falan dedi ben iyice sinirlendim. sonra tamam nasıl istersen düğünde istediğin olcak dedi bu sefer.yani ben sinirlendim diye fikrini değiştirdi bi nevi kıvırdı
sonuçta bir kere olan şeyler, hiç bişey istediğim gibi olmayacaksa ne anladım ben bu işten.
Arkadasim, herkes isin icine girmeden buyuk konusabilir. Isin icine girdikten sonra ise kazin ayaginin oyle olmadigini gorur. Ben acikcasi imkanlari neye elveriyorsa onu yapmasi taraftariyim. Bu konuda size taviz vermemesi de yuksekten ucmayan bir adam oldugunun gostergesi. Oyle erkekler var ki borc harc alip kadin ne istiyorsa onu yapiyorlar. Cok kendini bilmez bir davranis bu. Acisini da evlendikten sonra cekiyorlar.
Bir akrabamiz vardi. Evlilik yoluna girdi. Kiz tarafi oyle seyler istedi ki borc harcla yaptilar her seyi. Dusunun bir oturma grubuna 35 bin lira verdiler. Her isteklerine evet dediler. En son kiz yurt disinda balayina gidecegim diye tutturdu ve nisan atildi, dugune 3 gun kala.
Simdi bu erkek fedakar mi oluyor, akilsiz mi oluyor?
Ayrica nisan kiz tarafina ait degil midir? Cok istiyorsaniz her seyi sizin yapmaniz gerekiyor.
kızlar kısaca sizi bunaltmadan sıkıntımı anlatayım yardım istiyorum bana bi akıl verin. etrafımdaki insanların gaza getirmelerinden sıkıldım kafam karıştı
Kendin demissin para yok diye, ee olmayan parayla nisan nasil yapilacak ki? Borc harc yapilir belki ama sikintisini yine siz cekeceksiniz o borclari oderken. Ayrica nisani zaten kiz tarafi yapar. Bence durumunu bile bile diretmen haksizlik olmus. Nisanlarin cogu evde aile arasinda yapiliyor cok da guzel oluyor. Tek sorun buysa bunu buyutup ayrilman hata olmus. Onunda gozu korkmustur tabii, daha bunun evi esyasi dugunu balayi var. Evlenirken hersey butceye gore olmali ki agzinizin tadi kacmasin. Kina gunu ayrilan oluyor esya meselesi icin yazik degilmi cul caput icin gonulleri kirip ayrilmaya.
Sen su an yuzuk mu attin yoksa tel konustunuz sadece. Tek sorun buysa, sevginden sevildiginden eminsen alttan almali barismalisin.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?