lütfen mantıklı bi bakış istiyorum

Canim benim banada biraz kiviriyomus gibi geldi acikcasi yok iste bakaris yok ben seni ikna ederim fln...
Ama bu erkekler boyle inan deger vermediginden degil onlar bizim gibi bakamiyor olaya...
Benim sevgilim dogulu onlarin adetleri tamamen farkli degisik degisik seyler anlatiyor gelin hanim bir iki oynar sonra kalkmaz oturur diyor fln..
Mekana fln gelincede normalde meydanda fln yapiyolar (abisinin oyle olmustu).. Arada konusuyoruz diyorum soyle havuz kenari birsey olsun fln ne guzel olur kir dugunu..
Onlar biraz uzak bize askim yaa dedi..
Birde en can alici cumlesine geliyorum AMAANNN ZATEN GELCEK GECİCEK SONRA KİM NE HATİRLİCAK Kİ ZATEN DUGUNDEN dediiiii...
Kizamadim da valla :))) erkek akli iste.. Niye kizayim akli erse oyle der mi

İnada bindirdigin icin o da sana kizmistir simdi ilimli ol bence yoklama yap azcik 3-5 msj at fln..
Bilemedim valla ama nisan dugun isi zor seyler..

Bende ne yapcam bilmiyorum memleketler cok farkli birde benimki tutturdu nisan bizim memlekette olcak diye tobe yaaa..nisan kiz tarafinin diyorum hayir buraya gelceksiniz diyo te allammm

iyi de nişanı kız tarafı yapar, kredi çekip Çırağan'ı kapatsaydın..

yapma canım yaa evde nişan kadar samimi sıcak bi nişan başka yerde olamaz bence hem hiç gereği yok masraf fln saçma sapan formaliteler onlar bence düğünün nişanın istediğin gibi oldu diye sanki o sana evlilikte mutluluk mu vericek.bence sözlünün hiçbir suçu yok hemen barışmak için adım atmalısın :) nişaanın salonda olmadı düğün salonun senın ıstedığın olmadı diye ayrılık mı olurmuş hiç hadi tamamen bitirdiniz bu sebebten diyelim ömür boyu ben olsam vicdan azabı çekerim

her zaman komik bulmuşumdur düğün nişan ya da kınayı aynı şatafatlıkta yapanları. 200 kişilik nişanlar var mesela anlam veremiyorum. bu meseleyle anlaşılmış oluyor ki evliliğinde herhangi bir parasızlık durumunda da kriz çıkabilir senden dolayı. yani mutluluğunu parayla doğru orantılı endeksliyorsun. belki zamanında yaparım ederim demiş olabilir ama belki de bu kadar harcama yapması gerektiğini tahmin edememiştir doğru mu? belki de evleniceği kadının makul isteklerde bulunucağını düşünmüştür? sonuçta onun para durumunu biliyorsun ve ona uygun isteklerde bulunman doğru olan değil mi?

karşısındaki insan canım sen benim eşim olacaksın bende senin için herşeyin en iyisini yapmak isterim içinde birşey kalmaması için elimden geleni yaparım ama maddi imkanlarım bukadar elveriyor deseydi sanmıyorum ki kanu sahibesi ya da bu kadınlar kulubünde ki herhangi bir bayan inat edip diretsin.. resmen ben seni ikna ederim hallederizzz modunda şimdi alttan almaya kalksan amacına ulaşmış olacak bence adım atmamalısın. madem kendini ezidrmedin bir birey olarak seni yoksaymasına karşı çıktın kararının ardında durmalısın. ben olsam belki bu tepkiyi veremezdim kabul ederdim boynumu büküp. bunun için ayrıca tebrik ederim seni. kaldı ki ailesininde etkisi var büyük nişan yapılmak istenmemesinde sadece maddiyatta değil sorun.

Kızlar KK'da yeni sayılırım; kıdemli üyelere soruyorum:

Yazın, düğün sezonu açılınca bu tip konuların sayısı şaha mı kalkıyor? Ha biliyim de ona göre her kayınvalideye çemkirmeli konuya uzuun uzun yazıp enerjimi boşa harcamayayım, Biraz da ertesi güne kalsın.

herşeyi karşı taraf yapsın ben totomu yayıp yatıyım modunda değilim.
çalışıyorum ve üstüme düşen herşeyi yapıyorum ve yaparımda. mesele para olup olmaması değil fikrimin önemsenmemesi

Adam bana dusen her seyi yapicam demis. Her seyi ustleniyorum dememis. Calisiyosan az yeseydin de nisanlik para biriktirseydin madem icinde kalacak.

Arkadasim, herkes isin icine girmeden buyuk konusabilir. Isin icine girdikten sonra ise kazin ayaginin oyle olmadigini gorur. Ben acikcasi imkanlari neye elveriyorsa onu yapmasi taraftariyim. Bu konuda size taviz vermemesi de yuksekten ucmayan bir adam oldugunun gostergesi. Oyle erkekler var ki borc harc alip kadin ne istiyorsa onu yapiyorlar. Cok kendini bilmez bir davranis bu. Acisini da evlendikten sonra cekiyorlar.
Bir akrabamiz vardi. Evlilik yoluna girdi. Kiz tarafi oyle seyler istedi ki borc harcla yaptilar her seyi. Dusunun bir oturma grubuna 35 bin lira verdiler. Her isteklerine evet dediler. En son kiz yurt disinda balayina gidecegim diye tutturdu ve nisan atildi, dugune 3 gun kala.
Simdi bu erkek fedakar mi oluyor, akilsiz mi oluyor?
Ayrica nisan kiz tarafina ait degil midir? Cok istiyorsaniz her seyi sizin yapmaniz gerekiyor.

Son düzenleme:

Hahaha cok tatlisin.

ya boyle bi sebepten ayriliyosan nisanlini aramiyosan dugun arifesinde yuzlerce sikintiniz olcak o zaman napicaksin merak ediyorum. birincisi nisan kiz tarafina ait nisanlin hersy iatedigin gibi olcak demis olabilir ama bu nisani ona yuklemek demek degil. alti ustu bi yuzuk takilcak eften puften seyleri dert yapiyosunuz ya. hic kusura bakma.

bildigin kaz gibi soymuslar adami yaziktir

Sorunun cevabı soruda gizli, kırmızıyla belirttim bakalım görebilecek misin?

Şimdi size durumu düzeltmek için verdiğim listedekileri alın:
1)Kar maskesi
2)Ruhsatsız silah
3)Siyah deri eldiven(parmak izi kalmamalı)
4)Para koymak için büyük bir poşet, tercihen hasır,
5)Gözcülük yapacak bir suç ortağı
6)Araba
7)Güvenliği zayıf bir banka
Eğer plan işe yararsa nişanı Malibu Sahilinde bilem yaparsınız.

Son düzenleme:

Bu erkek akilsiz bence, ayni zamanda iyi niyetli. Bu ne bicim bir kadin Allah askina, adami yolmaya calismis resmen, rezillik.

Konu sahibesine gelince, madem para yok, neyle nisan yapacaksin kardes? Adam calsin mi cirpsin mi, nerden para bulsun sana? Simariklik yapiyorsun ayrica, parasi olmadigini bile bile nasil boyle bir sey isteyebilirsin adamdan, onun da bir gururu var, istedigin gibi bir nisan yapamadigin icin kendini kotu hissedecek........boyle zirvalarken adami uzdugunu hic dusunmedin mi? Yarin bir gun barisirsaniz belki, evlenirseniz, adamin yuzune nasil bakacaksin?

Son olarak sunu eklemek isterim, bunca edepsiz cacaronlar bile evlenirken akli basinda hanim hanimcik Cherry nin degerini bilen yok ya......kahpesin kader

Son düzenleme:
Allahim dogru yoldan sasirtmasin...
Anacigim, paran yoksa ne diye büyük nisan istiyorsun?

çok yanlış bir tavır. keşke bir anda yıllar geçse de şimdi bu canını sıktıklarının ne kadar gereksiz ve boş olduğunu görsen.
çocuğun ne kadar parası pulu var bilmiyor musun . şimdi borca harca girip her istediğini yapsa düğünden sonra o borçları beraber ödeyeceksiniz.
mutluluk böyle maddi sebeplerden dolayı çocukça bitmemeli.
ahhh ahhh ben hep eşimi sıkıntıya sokmayacak şekilde davrandım. çok şükür evlenince tüm paramız bize kaldı 1 kuruş borca girmedik.

Kendin demissin para yok diye, ee olmayan parayla nisan nasil yapilacak ki? Borc harc yapilir belki ama sikintisini yine siz cekeceksiniz o borclari oderken. Ayrica nisani zaten kiz tarafi yapar. Bence durumunu bile bile diretmen haksizlik olmus. Nisanlarin cogu evde aile arasinda yapiliyor cok da guzel oluyor. Tek sorun buysa bunu buyutup ayrilman hata olmus. Onunda gozu korkmustur tabii, daha bunun evi esyasi dugunu balayi var. Evlenirken hersey butceye gore olmali ki agzinizin tadi kacmasin. Kina gunu ayrilan oluyor esya meselesi icin yazik degilmi cul caput icin gonulleri kirip ayrilmaya.
Sen su an yuzuk mu attin yoksa tel konustunuz sadece. Tek sorun buysa, sevginden sevildiginden eminsen alttan almali barismalisin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

biz buna bugün --yediğin hurmalar yarın g**ünü tırmalar -- diyoruz. bilmiyor ki borca girince acısını kendi çekecek. hem maddi açıdan hem de eşinin ve eşinin ailesinin dırdırını başa kalkmalarını çekecek :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…