Evet bende gordum:) hayirlisi cnm..Burda daha gözüküyor
Yaaa nolurdua edin yanlis3olmasın8 ayın sonunda bunu görmek .. Kelimelerim yetmez. Insallah benimledir insallaaaahhh
Regl günüm 6 gün geçti. Cumaryesi gece kaza yaptik hastanede olctuler mecburen 0.19 çıktı. O gün gecikmemin 2.günüydü. Kasiklarimda belimde batmalar var. Goguslerim şiş gibime geldi. Sıkınca aciyor mu acisin diye ben mi cok sıkıyorum bilmiyorumregl tarihin gecikti mi canım, çizgiyi bende görüyorum ama hemen umutlanma bende ilk test yaptığımda böyle çıkmıştı ertesi gün kan testi yapacaktım akşamına regl oldum. inşallah gönlüne göre olur
Amin inşallah boşuna degildir sevincimBende böyle hamile olduğumu öğrendim, hayırlısı olsun
2 litre su içip erken olanı yapsam çıkar heralde varsa dimi? Çıkarsa hemen kan testine giderim. Ev dar geldi yaaCanim adetin ne zaman? Ben bir gun once yapmıştım boyle çıkmıştı ve sonra daha da koyulasmisti. Tebrik ederim insaAllah hamilesin gibi gorunuyor:)
Ayy canım benim çok istiyorsun belliHayırlı güzel haberlerini bekliyoruz. Bana sorarsan yarın evde kendin değil dışarıda bir kan testine baktır daha sağlıklı sonuç alırsın
Şu an su içip pekmez yiyorum. Erken olanı yapıp kan testine gidicem eğer onda da çıkarsa. Bugün eşimle özel bi günümüz eger varsa büyük sürpriz olcak inşallah. Normal testte gün içinde çıktıysa erken gebelik testinde de çıkar. Eğer çıkarsa giderim hemen. Testin markasini ilk kez duydum freely diye bişey. O yüzden tereddutte kaldım. Anca kendime geldim. Insallah bozuk degildir. Burda çok okudum çünkü böyle hayal kirikliklari :/
Amin inşallah. Rabbim seni de sağlıkla bebeğine kavustursun inşallah ❤valla ben bıle oturdugum yerde heycanlandım ınsallah RABBIM gönlune göre verır haber et bızlerede
Cumartesi beta hcg 0.19 du eğer hamileysem aşağı yukarı kaç olması lazımvalla ben bıle oturdugum yerde heycanlandım ınsallah RABBIM gönlune göre verır haber et bızlerede
Cumartesi beta hcg 0.19 du eğer hamileysem aşağı yukarı kaç olması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?