canım güzel düşün güzel olsun bende öyle heycanla beklemiştim hadi hayırlısı beklyoruz hepimiz burda senden güzl haber hayırlısı artık
Ayy canım ya bizi de heyecanlandırdın sonucu alır almaz yaz buraya da. İnşallah hamişsindir akşam ki özel günü de taçlandırmış olursunuz aminn çok amiinn ☺
Insallah canim benim Rabbim cumlemize nasip etsin bu duyguyu insallahhhhhHenüz almadım sonucu kizlar. Benim ssk yok 40 tl ödedim o yüzden. 1 saate kadar çıkmış olur. 3te kan verdim çünkü. İnsallah baslamaz reglim. Diğerini 3 haftalıkken öğrendim 5 gün sonra kanamam basladi gittiSonuç çıksın da pozitifse yarın kendi doktoruma giderim. Kalbim kuş kanadı gibi. Korku heycan merak umut birarada. Insallah Rabbim hepimize versin Arzu. Gerçekten biliyorum çok zor. Hayırlısı hepimiz için inşallah ❤
Amin❤ hamilelerin duası kabul olur derler ya, şimdi de dua ediyorum ama öğrenir öğrenmez ilk sana sonra tüm evlat isteyenlere dua edicem.Insallah canim benim Rabbim cumlemize nasip etsin bu duyguyu insallahhhhh
Geldiğimden beri 2 kere aradimsen bi ara istersen taam 2 saat sürmüyor
Kızlar elim ayağım tutmuyor o hayalet çizgiyi beynim mi yarattı, öyle mi gormek istedim. Nolur yaklastirip bakın bi lütfen. Fotografta çok gözükmüyor ama test elimde belli çizgi. Ben mi öyle gördüm. Cumartesi 0.19 du hcg. Sabah bi normal bi erken aldim. 2 saat cisimi tutup normale yaptim. Sabah erken olani yapcam. Offf sabah olmaz şimdi.
merakla beklıyorumm :)Geldiğimden beri 2 kere aradim15 dk daha bekliyim
merakla beklıyorumm :)
regl 6 gün geçtiyse ve geç döllenme değilse daha net çıkmalıydı test
hakkında hayırlısı olsun inşallah hayırlı zamanda olsun
bende çok bekledim kızımı senin heyecanını çok iyi anlıyorum
Kizlaaaarrrr 14.51geç döllenme çok eminim buna ve 8 ay uğraşıp hamile kalamadim tek ilişkiyle oldu bu o kafar eminim. Eşime söylesem mi? Yine kimyasal olur diye korkuyorum. Haftaya tekrar olcturun dedi.
Kizlaaaarrrr 14.51geç döllenme çok eminim buna ve 8 ay uğraşıp hamile kalamadim tek ilişkiyle oldu bu o kafar eminim. Eşime söylesem mi? Yine kimyasal olur diye korkuyorum. Haftaya tekrar olcturun dedi.[ bence doktora gıt canım ve takıp edın herseyıne dıkkat et ıkı gunde bır kan testı yaptır hastanede bencee :) hayırlı olsun ınsallah artısı gorursunn
bence doktora gıt canım ve takıp edın herseyıne dıkkat et ıkı gunde bır kan testı yaptır hastanede bencee :) hayırlı olsun ınsallah artısı gorursunn[Kizlaaaarrrr 14.51geç döllenme çok eminim buna ve 8 ay uğraşıp hamile kalamadim tek ilişkiyle oldu bu o kafar eminim. Eşime söylesem mi? Yine kimyasal olur diye korkuyorum. Haftaya tekrar olcturun dedi.
ozaman hiç bekleme git doktora. bendede pıltılaşma var bebek düşünmeye başladığımızda bebek aspirinine başladı. son aya kadar içeceksin dedi. belki sanada ilaç verir imal etme yarın git doktoruna.
pıltılaşma konusu önemli çünkü bebeğin gelişimini etkiliye bilir
bence doktora gıt canım ve takıp edın herseyıne dıkkat et ıkı gunde bır kan testı yaptır hastanede bencee :) hayırlı olsun ınsallah artısı gorursunn[
ozaman hiç bekleme git doktora. bendede pıltılaşma var bebek düşünmeye başladığımızda bebek aspirinine başladı. son aya kadar içeceksin dedi. belki sanada ilaç verir imal etme yarın git doktoruna.
pıltılaşma konusu önemli çünkü bebeğin gelişimini etkiliye bilir
bence doktora gıt canım ve takıp edın herseyıne dıkkat et ıkı gunde bır kan testı yaptır hastanede bencee :) hayırlı olsun ınsallah artısı gorursunn[
Teşekkür ederim :) ❤hadi gözün aydın:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?