Lütfen o hayalet çizgiyi biz de görüyoruz deyin :(

canım güzel düşün güzel olsun bende öyle heycanla beklemiştim hadi hayırlısı beklyoruz hepimiz burda senden güzl haber hayırlısı artık
Ayy canım ya bizi de heyecanlandırdın sonucu alır almaz yaz buraya da. İnşallah hamişsindir akşam ki özel günü de taçlandırmış olursunuz aminn çok amiinn ☺

Son yarim saat kaldı. Haber veririm tabi. Sagolun hepiniz heycanima ortak oldunuz. Allah razi olsun ❤

Insallah canim benim Rabbim cumlemize nasip etsin bu duyguyu insallahhhhh

regl 6 gün geçtiyse ve geç döllenme değilse daha net çıkmalıydı test
hakkında hayırlısı olsun inşallah hayırlı zamanda olsun
bende çok bekledim kızımı senin heyecanını çok iyi anlıyorum

hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz. inşallah hamilesindir

merakla beklıyorumm :)

Kizlaaaarrrr 14.51 geç döllenme çok eminim buna ve 8 ay uğraşıp hamile kalamadim tek ilişkiyle oldu bu o kafar eminim. Eşime söylesem mi? Yine kimyasal olur diye korkuyorum. Haftaya tekrar olcturun dedi.

2 hafta kadar önce sumuksu akıntım oldu hamilelige yormustum ama geç yumurtladim. Adetime 1 hafta var yoktu. O akintidan 2-3 gün sonra birlikte olduk bide bu pazar günü o kadar.

Kizlaaaarrrr 14.51 geç döllenme çok eminim buna ve 8 ay uğraşıp hamile kalamadim tek ilişkiyle oldu bu o kafar eminim. Eşime söylesem mi? Yine kimyasal olur diye korkuyorum. Haftaya tekrar olcturun dedi.

Bence haftaya olmasını bekleme canım 2 gün sonra tekrarla.. Hayırlı olsun çok sevindim adına

bence doktora gıt canım ve takıp edın herseyıne dıkkat et ıkı gunde bır kan testı yaptır hastanede bencee :) hayırlı olsun ınsallah artısı gorursunn[

Kendi doktorumdan randevu alayim o zaman. Kimyasalin önüne geçebilir mi bilmiyorum. O korku kaldi içimde bide benim kanimda pihtilasma vardi sanirim 4 sene önce falan test yapilmisti ama ne oldugunu net hatirlamiyorum. Onu da anlatirim doktora belki biseyler yapar.

ozaman hiç bekleme git doktora. bendede pıltılaşma var bebek düşünmeye başladığımızda bebek aspirinine başladı. son aya kadar içeceksin dedi. belki sanada ilaç verir imal etme yarın git doktoruna.
pıltılaşma konusu önemli çünkü bebeğin gelişimini etkiliye bilir

bence doktora gıt canım ve takıp edın herseyıne dıkkat et ıkı gunde bır kan testı yaptır hastanede bencee :) hayırlı olsun ınsallah artısı gorursunn[

Teşekkür ederim kızlar çok sagolun desteginiz dualariniz için. Yarin için randevu aldim doktorumdan. Cumartedi mi alsaydim acaba :/ bide eşime söylemek konusunda kararsizim. Çok erken öğrendim. Beta artcak mi kese goruncek mi kalp atışı. Hepsi stres. Allah boşa cikarmasin yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…