Kizlaaaarrrr 14.51geç döllenme çok eminim buna ve 8 ay uğraşıp hamile kalamadim tek ilişkiyle oldu bu o kafar eminim. Eşime söylesem mi? Yine kimyasal olur diye korkuyorum. Haftaya tekrar olcturun dedi.
Allah razi olsun canim benim cok sagol. Bu arada hayirli olsun ya bak ne guzel yuksek.cikmis daha da artacak insallahhAmin❤ hamilelerin duası kabul olur derler ya, şimdi de dua ediyorum ama öğrenir öğrenmez ilk sana sonra tüm evlat isteyenlere dua edicem.
Erken ogrenmemde vardir bi hayir. Randevu aldim yarin gidicem. Söylerim muhtemelen :)Canımmm inş gözün aydın olsn diyelim içine korku düşürme iyi düşün iyi olsun. Kan pıhtılaşması şuan bende de var gebeliği öğrenir öğrenmez kan cıvıtıcı iğneye başladık. Dr un muayene etsin bakalım kesede görünmez zaten çok küçük şuan. Sen dikkat et ağır bişey kaldırma çok yorma kendini istidat et bebeğin yerleşsin iyice. Eşine söyleme konusun da da tutabilirsn kendini eğersöyleme ama bence paylaşmalısın biz kadınlar duramayız zaten
Çok sevindim canım senin adına. Sevincinin devamını dilerim. 2 gün içinde veya sonra bi kadın doğuma git. Orda doktoruna önce ki testini ve daha önce ki kimyasal gebeliğinden bahset. Kan pıhtılaşmasını da sor mutlaka. Bebeği etkilemesi muhtemel ne gibi durumlar olabilir ve bu durumlar oluşmadan önce ne gibi test ve kontrol yapılması gerektiğini sor mutlaka canım. Tüm güzellikler sizinle olsun.
Teşekkür ederim:) ❤oOoOoO Tebrikler. Gözünüz aydın :)
Doğru soyluyosun hakkı:) soylicem akşama ❤ Hosbuldum ❤❤❤aaaa kızacam yaaa. 1) olumlu düşün olumlu olsun. 2) tabiki eşine söyle onunda bilmek hakkı. durum ne olursa olsun seni anlayıp destek olacak olan o. bide bu güzel haberi tabiki bilecek.
güzel düşün güzel olsun. herşey çok güzel olacak. aramıza hoş geldin
En son pazar oldu o günde hamile değilim diye. Beta 0.19 du çünkü. Yapmam valla beklesin azBenim de yaptığımda öyleydi 3 hafta 3 günlük hamile çıktı kan tahlilinde yani daha bu yeni oluştuğunun göstergesi bu aralar ağır is yapmaktan ve esinle yakinlasmaktan uzak dur 1 hafta yat dinlen sonra bize müjdeli haberi ver bebeğinin sana tutunma si için bu şart
Allah razi olsun canim benim cok sagol. Bu arada hayirli olsun ya bak ne guzel yuksek.cikmis daha da artacak insallahh
Erken ogrenmemde vardir bi hayir. Randevu aldim yarin gidicem. Söylerim muhtemelen :)
Kendi doktorum biliyor zaten bakalum ne dicek yarin :) teşekkür ederim hepimizin olsun inşallah❤
Teşekkür ederim:) ❤
Doğru soyluyosun hakkı:) soylicem akşama ❤ Hosbuldum ❤❤❤
En son pazar oldu o günde hamile değilim diye. Beta 0.19 du çünkü. Yapmam valla beklesin azzaten canim da istemiyo Tahminen kaç gunluktur acaba?
Amiiiinnn❤ inşallah en kısa zamanda senin güzel haberlerini duyarim. Çok teşekkür ederim❤
Hcg 15 küsür çıktı 4 haftalık mı oluyor?Bende gördüm. Muhtemelen 4 haftalık o yüzden çok silik çıkmış. Hayırlı olsun o zaman
O günü görürüm de haber veririm inşallah:)Keseyi falan görünce de haber vermeyi unutma çok sevindim senin adına :)
Telefonda fotoğraf düzenleme kısmından efektten fotoğrafın negatif haline bakınca ikinci çizgi görülüyor bilginiz olsun.
Sizinkine baktım benim telefondan ikinci çizgi var.
Bnm de aynen boyleydi iki kez hamilekaldm.her gun yap sabah ilk idrarla koyulascak zamanla.Kızlar elim ayağım tutmuyor o hayalet çizgiyi beynim mi yarattı, öyle mi gormek istedim. Nolur yaklastirip bakın bi lütfen. Fotografta çok gözükmüyor ama test elimde belli çizgi. Ben mi öyle gördüm. Cumartesi 0.19 du hcg. Sabah bi normal bi erken aldim. 2 saat cisimi tutup normale yaptim. Sabah erken olani yapcam. Offf sabah olmaz şimdi.
Canım bende gördüm daha çok yeni galiba sen kan testi yaptır çıkar zaten Rabbim gönlündekini nasip etsin hayırlı olsun şimdidenKızlar elim ayağım tutmuyor o hayalet çizgiyi beynim mi yarattı, öyle mi gormek istedim. Nolur yaklastirip bakın bi lütfen. Fotografta çok gözükmüyor ama test elimde belli çizgi. Ben mi öyle gördüm. Cumartesi 0.19 du hcg. Sabah bi normal bi erken aldim. 2 saat cisimi tutup normale yaptim. Sabah erken olani yapcam. Offf sabah olmaz şimdi.
sıtrese gırmee canım allahın ıznıylee hersey guzel olucakk bol bol dua et :) söyle bence destek olur hemde..Teşekkür ederim kızlar çok sagolun desteginiz dualariniz için. Yarin için randevu aldim doktorumdan. Cumartedi mi alsaydim acaba :/ bide eşime söylemek konusunda kararsizim. Çok erken öğrendim. Beta artcak mi kese goruncek mi kalp atışı. Hepsi stres. Allah boşa cikarmasin yeter
Insallah canim benim Rabbim cumlemizin yuzunu guldursun bu haberleErken ogrenmemde vardir bi hayir. Randevu aldim yarin gidicem. Söylerim muhtemelen :)
Kendi doktorum biliyor zaten bakalum ne dicek yarin :) teşekkür ederim hepimizin olsun inşallah❤
Teşekkür ederim:) ❤
Doğru soyluyosun hakkı:) soylicem akşama ❤ Hosbuldum ❤❤❤
En son pazar oldu o günde hamile değilim diye. Beta 0.19 du çünkü. Yapmam valla beklesin azzaten canim da istemiyo Tahminen kaç gunluktur acaba?
Amiiiinnn❤ inşallah en kısa zamanda senin güzel haberlerini duyarim. Çok teşekkür ederim❤
2 litre su içip erken olanı yapsam çıkar heralde varsa dimi? Çıkarsa hemen kan testine giderim. Ev dar geldi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?