Lütfen o hayalet çizgiyi biz de görüyoruz deyin :(

bence var gıbı ama bır tane daha yapmanda fayda var sabah ılk ıdrarda daha net cıkar amam ıdrarını uzun sure tut yıne aynı sonucu alırsın canım gec dollenmeyse falan kan testınde cıkmamıs olabılırr tekrar yaptır bence :) hayırlısı olsunnn bıze sonucu yaz

Dayanamadim erken olani yaptim. Bide erken gebelik testi olcak normal tedtte daha net erkende daha hayalet çizgi. Ama var ❤ kan testine gidiyorum hastane mahallemde en net sonucu o vercek. Haber veririm dua edin nolur ❤

Dayanamadim erken olani yaptim. Bide erken gebelik testi olcak normal tedtte daha net erkende daha hayalet çizgi. Ama var ❤ kan testine gidiyorum hastane mahallemde en net sonucu o vercek. Haber veririm dua edin nolur ❤
inşallah guzel haberler alırsın canım acılde yaptır hemen cıksın sonuc :)

Ben görüyorumm gözün aydınnn

Bence şuan bile gidip yaptırabilirsiniz. Özel hastane ye gidip
Silik çizgi var inşallah hamilesinizdir

:) ben bile heyecanlandım burada ya :) hadi hayırlısı.

Medipol var mahallemde 2 saate veriyolar oraya gidiyorum. Ziplaya ziplaya gitmek istiyorum ama yeni gelin gibi suzule suzule gidiyorum
rabbim gönlüne göre versin canım :) İLk öğrendiğim de ki halim ben aklıma geldikçe gülerim. evime yakın 3 büyük market var. Hepsinin bir kapısından girip öbür kapısından çıkmıştım

Gittim kan verdim 2 saat sonra arayip ogrencem. Kuru üzüm hiç sevmem asla yemem gittim aldım. Koca 1 bardak sütle kuru üzüm yiyorum yaninda da pekmez giden kanlarim geri gelsin. Zaten ömrüm boyunca yemedigim ağzıma koymadığım sarimsagi sarimsakli ekmek yapip yememden suphelenmeliydim, bugun de sarimsakli ekmek soyleyip yemistim insallah bosa cikmaz umutlarim. Allah bebek isteyen herkesin yüzünü guldursun inşallah. 8 ay kimine göre kısa ama nasıl geçti ben bilirim. Ağaçtan düşenin halini ağaçtan düşen anlar ;(

Medipol var mahallemde 2 saate veriyolar oraya gidiyorum. Ziplaya ziplaya gitmek istiyorum ama yeni gelin gibi suzule suzule gidiyorum
Medipolde kan testi fiyatı ne kadar
Tebrık ederim
Ovülasyon testi hayalet çizgiyi daha koyu olarak çıkartıyor bu arada hamilelik varsa

Insallah hayirlisi olsun canim umudunu kirmak istemem ama bende 2 kere test yaptim 5 gun gecikme ile ve ayni hayalet ciagiyi goedum 5.gunun aksami adet oldum insallah sen olmazsin da guzel haberler veririsin bende cok istiyorum gebe kalmak

Son düzenleme:
Henüz almadım sonucu kizlar. Benim ssk yok 40 tl ödedim o yüzden. 1 saate kadar çıkmış olur. 3te kan verdim çünkü. İnsallah baslamaz reglim. Diğerini 3 haftalıkken öğrendim 5 gün sonra kanamam basladi gitti Sonuç çıksın da pozitifse yarın kendi doktoruma giderim. Kalbim kuş kanadı gibi. Korku heycan merak umut birarada. Insallah Rabbim hepimize versin Arzu. Gerçekten biliyorum çok zor. Hayırlısı hepimiz için inşallah ❤

canım güzel düşün güzel olsun bende öyle heycanla beklemiştim hadi hayırlısı beklyoruz hepimiz burda senden güzl haber hayırlısı artık

Ayy canım ya bizi de heyecanlandırdın sonucu alır almaz yaz buraya da. İnşallah hamişsindir akşam ki özel günü de taçlandırmış olursunuz aminn çok amiinn ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…