Lutfen ogluma yardım ve tum prader wıllı sendromlulara sadece 2 sanıye yeter !!!!

Allah yardimcin olsun ben tlfdan girdigim icin video ya oy veremedim rabbim yasatmasin kimseye insallah en kisa zamanda evladinada sifa versin

takdir ettim seni allah razi olsun nedir bu hastalik ne degildir sayende ogrendim ve benim gibi bir suru insan bilinclenecek senin vesilenle

tsk ederim insallah destek olanlarla birlikte allahta yardimci olucak. tsk yinede sagolun.

Ne olduğunu zaten konuda anlatmış merakı dinmeyenler açıp googleden bakabilir. İngilizce videodada zaten konu sahibinden farklı birşey demiyor pek fazla. Onların sürekli aç olduklarını ve aktivite yapmak için enerjilerinin olmadığını falan söylüyor anladığım kadarıyla.Zaten linke tıklayıp bide ordaki voteye basmak ne kadarını alır ki insanın. Konu sahibinin sadece bomboş konulara herkesin akın edip böyle önemli bir konuya o kadar çok ilgi gösterilmemesi zoruna gitmiş biraz o kadar.

Yorumum Size Değil Konu Sahibi Arkadaşıma..
Yoruma Yorum Değil, Lütfen Konuya Yorum Yapınız..

ben oylayamıyorum ya facebook kullanmadığım içinmi acaba?

Bende kullanmıyorum,oylayabildim.Şöyle ki; videonun üstündeki VOTE yazısına tıklıyorsunuz, karşınıza gelen forumu dolduruyorsunuz.

(Eğer hangisine ne yazacağınızı bilmiyorsanız tekrar yazarım) doldurduktan sonra mailinize bir aktivasyon maili geliyor, ona tıkladığınız zaman otomatik olarak oy vermiş sayılıyorsunuz.. 6 gün boyunca aynı isim ve şifreden aktif olarak oy kullanabiliyorsunuz.

Bende kullanmıyorum,oylayabildim.Şöyle ki; videonun üstündeki VOTE yazısına tıklıyorsunuz, karşınıza gelen forumu dolduruyorsunuz.

(Eğer hangisine ne yazacağınızı bilmiyorsanız tekrar yazarım) doldurduktan sonra mailinize bir aktivasyon maili geliyor, ona tıkladığınız zaman otomatik olarak oy vermiş sayılıyorsunuz.. 6 gün boyunca aynı isim ve şifreden aktif olarak oy kullanabiliyorsunuz.

tsk ederim :) anlasilir olmus aciklama aslinda cok da zor degil zaten yardiminiz cok degerli .

Arkadaslar 5 dk once baktigima gore yaklasik olarak 1600 oy farkla birinci sirada suan videomuz . katkisi olan zaman ayiripta oy veren herkesten allah razi olsun cok sagolun . Insallah bu kalan son gunlerde bu sekilde gider ve 1 oldugumuzu duyururum. Gelismeleri yazacagim gorusme sonrasinda alinan kararlarida . Insallah caresi bulunamayan bir dert vermesin allah kimseye ...

Arkadaslar 5 dk once baktigima gore yaklasik olarak 1600 oy farkla birinci sirada suan videomuz . katkisi olan zaman ayiripta oy veren herkesten allah razi olsun cok sagolun . Insallah bu kalan son gunlerde bu sekilde gider ve 1 oldugumuzu duyururum. Gelismeleri yazacagim gorusme sonrasinda alinan kararlarida . Insallah caresi bulunamayan bir dert vermesin allah kimseye ...

Çok sevindim.. Gelişmeleri merakla bekiyoruz..

Allah sizden de razı olsun.. Tüm hastalarımıza şifa diliyorum..

pavloderm,
siz muhteşem bir annesiniz, sizi yürekten kutlarım, İnşaAllah yarışmada 1. olursunuz, bunu tüm kalbimle diliyorum ve biliyorum ki siz azminizle bu hastalıkla mücadelenizde zafere ulaşacaksınız, Alper delikanlı olduğunda güçlü bir annenin evladı olmanın gururuyla çok şeyin üstesinden gelecek:nazar::nazar::nazar:

pavloderm,
siz muhteşem bir annesiniz, sizi yürekten kutlarım, İnşaAllah yarışmada 1. olursunuz, bunu tüm kalbimle diliyorum ve biliyorum ki siz azminizle bu hastalıkla mücadelenizde zafere ulaşacaksınız, Alper delikanlı olduğunda güçlü bir annenin evladı olmanın gururuyla çok şeyin üstesinden gelecek:nazar::nazar::nazar:

Cok tesekkurler yazdiklariniaz gercekten beni onure etti . hatta bide tebessum ettim :1: Inaninki tek dilegim istegim bu onun yasam kalitesini hep yuksek tutmak . Biz ingilterede yasadigimiz icin zaten iki dil ogrenerek buyuyecek suan en cok kitaplarla oynuyoruz ouyurdu ben basucunda sarki soyler kitap okurdum suan sayili kelimeler soyluyo ama bircok ses cikarabiliyor hatta bebekce dilinde sohbetler bile edip gulusuyoruz zaman zaman . ailesi kitap okumayan cocuklarda kitap sevmeden buyuyorlar . anlamaz demeden surekli kitap okumak dilini gelistirmek gerekiyor bebeklerin kitaplarimizdan birinde hayvalar var seslerini ogrendi inek sesi yapinca kitaba bakinip yakindaysa hemen o sayfayi aciyor at sesi yaparsak hemen ati ceviriyor herseyi algilamasi gercekten cok mutlu edici bisey tabiki eger bu sendrom da olmasaydi bile ben bu sekilde davranirdim . Benim inandigim ve kucuk bebekli annelere hepsoyledigim su cocugunuza 3 4 yasina kadar ne verdiniz onun huyu karakteri hep oyle gidecek aliskanlik ne verirseniz onu alacaksiniz onu goreceksiniz. oglumun 2 disi vardi ben eline kucuk boyuttaki bebek dis fircasi verdim oyun gibi zannetsin idye . simdi 8 disimiz var ve fircaliyoruz. burda bi arkadasim var ben kendim fircalamiyorumki cocuklar fircalasin diyo :))) soylenicek seyi zaten kendi sozlerinde belli ediyor . cok ugrastik ve alper suanki durumunda gayet iyi sekilde buyuyor insallahta boyle gidecek . bilmiyorum evlimisiniz yada bir evladiniz varmi ? onlarin yaptigi en ufacik sey insanin ruhunu oksuyor gulumsetiyor en son minnacik kraker parcasini alip yedi diye 2 gun herkese soylemistim , O kadar onemsemisim o kadar onemliyani benim icin . Neyse kafanizi sisirmiyim cocuklari asiri seviyorum ben hemde cooook asiri o yuzden konusmaya baslayinca yada yazmaya susturmak zor oluyo :) kusura bakmayin .

tekrar oy kullandım umarım faydası olur tekrar çok ama çok geçmiş olsun

Kızlar bana yardımcı olur musunuz ? Tam olarak nereye tıklamam gerek oylamam için ? Baktım baktım bilemedim...​

Kızlar bana yardımcı olur musunuz ? Tam olarak nereye tıklamam gerek oylamam için ? Baktım baktım bilemedim...​

:) oncelikle tsk ederim. linki tikladiginizda bir video cikiyor karsiniza videonun ustunde kirmizi kutucuk var -vote- ( oy ver ) yazar
onu tikladiginizda karsiniza uyelik sayfasi cikar facebook hesabiniz varsa uyelige gerek yok o sayfada facebook logosu var onutiklayin video ustunde hemen voted yazar ( oy verildi ) face hesabniz yoksa mail adresi kullanici adi gibi seyler isteyen bi uyelik yapmaniz gerek oda cok kisa sonra kalan 4 gun icin hergun uyelik adi girerk oy verebilirsiniz yada facebook yoluyla daha kisa surede oylayabilirsiniz.

Oylamak için 5 günümüz kaldı değil mi ?

Bu arada oğlunuz nasıl ? :)

Oylamak için 5 günümüz kaldı değil mi ?

Bu arada oğlunuz nasıl ? :)

Selamlar 4 gun kaldi bugun haric 11 mayis ta bitiyo . Alper taha nin keyfi pek yok azi dislerimiz cikiyor gorunur durumdalar aslinda 1 haftaya sanirim artik isirmak icin benim yanaklarimi onlarida kullanir :) onun disinda tam bi su kusu bayiliyor suyla oynamaya kuveti dolduruyoruz her banyoda ozel banyo sandalyesi var o yuzden kendi basina keyifle oynuyor suda ben yanindayken tabi , Yaza insallah yuzme derslerine baslayacagiz malum kaslar gucsuz olunca destek icin spor sart yuzmede en iyi olani ve eglenceli tabiki. yarina doktor randevumuz var boyu uzundu dogdugunda ve sigamamisti karnima olucakki :) ayaginiiceri dogru donduruyordu duzeldi o durum ama ayak bas parmagini geriye dogru cekiyo dogu dogali kas kemik falan degil sorun pozisyonel yani arada isterse duzeltiyo ,surekli masaj yapiyorum yada gerektigi pozisyonda tutmasi icin gergin tutuyoruz birkac dakika bu yuzden doktora gidicek 2 gun sonrada baska bir doktor gelisimini degerlendiriyo . haftaya testisleri yukarda oldugu icin ameliyat gunu vericekler ( sendromun etkisi erkek cocuklarda testisler hep yukarda oluyor dogduklari zaman ) bu yuzden baska doktra gidecegiz konusup gununu ogrenecegiz ve tabiki ameliyat bilgisi . bu ay yogunuz yani :) simdi yatak ustunde ziplayip tarkan sarkilari dinliyo benim bidik yukarda yarin yeni resimler eklerim . Bu arada gercekten oyle mutlutum ki anlatamam desteginiz icin ilginiz icin ne desem az , coook tesekkurler .

hergün oy veriyorum.iyi ki açtnız bu konuyu.Alper Taha'yı çok çok öpüyorum:16:

pavloderm, inşaallah başarılı bir ameliyat geçirir Alper Taha.. Sağlıkla devam eder hayatına.

Suyla oynamasını kim sevmez ki ? :) Yüzme kursları çok iyi fikir.

Bu tür özel çocukların gittiği kurslar mı yoksa normal bir eğitmenden mi alıyorlar derslerini ?

Ne yapıyoruz ki, sayfayı açıp oy veriyoruz..Keşke daha fazlası gelse elimizden..

Ben de oy veriyorum canım o zaman anladım :) Teşekkür ederim. Yarın da oy vereceğim 4 gün boyunca :)

Back
X